Închide meniul

Adrian Mititelu, discurs vehement după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: „Dacă nu mă bloca Rotaru, aveam 3-4 titluri de campion!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 august 2022, 0:37

Adrian Mititelu, discurs vehement după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: „Dacă nu mă bloca Rotaru, aveam 3-4 titluri de campion!

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, apel disperat pentru suporteri

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Mihai Rotaru după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Mititelu e sigur că ar fi dominat fotbalul românesc dacă nu apărea rivala locală în peisaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am jucat cu o echipă puternică. O fi o echipă politică, dar e o echipă puternică. Am jucat fără Bauza, s-a observat absența lui. Ne-au bătut nemeritat. Se câștigă și jucând mai slab decât adversarul.

Adrian Mititelu, discurs vehement după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

Toate cad cu Rotaru. La ultimul meci, tot el a fost favorizat. Cred că 60% nu se dă. Alt noroc pe capul lor. Au fost două penalty-uri total contrar cursului jocului. Cu toate astea, am pus presiune pe ei. I-am băgat în corzi pe Oblemenco. Mai trebuie să muncim până când să-i batem. Sper să-i batem la primul meci când ne întâlnim cu ei.

Ce să mai comentez acum, așa a hotărât arbitrul. Ce să mai zic, strângem din dinți și mergem înainte. Acum cinci ani jucam în liga a patra. Noi am progresat foarte mult și aproape i-am prins din urmă. Cred că anul ăsta o să fim aproape de ei.

FCU e o echipă care joacă fotbal. Oamenii nu au uitat și nu ne-au lăsat. Tot stadionul striga Știința. Vă dați seama ce forța era acest club? Dacă Olguța nu înființa un nou club? Dacă nu mă bloca Rotaru aveam 3,4 titluri de campion. Cu divizare și război e foarte greu pentru fotbalul craiovean. E a treia oară când ne bat, nouă ne mai trebuie ceva. Ca joc și colectiv, suntem pe drumul cel bun. Vom fi pe drumul cel bun al campionatului”, a spus Adrian Mititelu, după derby-ul din Bănie.

Reclamă

Marius Croitoru a dat de pământ cu Istvan Kovacs după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

Marius Croitoru l-a criticat pe Istvan Kovacs după derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Arbitrul din Carei a dictat un penalty gratuit pentru echipa lui Mihai Rotaru.

„La cald, vă dați seama, a fost un meci frumos. Rezultatul e nemeritat pentru noi. Se întâmplă, sunt anumite lucruri care fac diferența.

Din ce am văzut eu, se vede clar că mingea e deasupra mâinii. Degeaba avem VAR. Ar trebui să apărăm și noi Taiwan-ul, avem o problemă, toți. Este un derby, e mai puțin important locul în clasament. Eu consider că am făcut o singură greșeală, a doua nu consider că a fost. Am jucat tot meciul mai bine, scorul nu reflectă realitatea din teren.

Reclamă 4 / 0/3

Am arătat ca o echipă, din păcate, consider că un penalty eronat a făcut diferența. Dacă greșesc, îmi cer scuze. Lui Istvan Kovacs i-am explicat. În play-off, când Botoșani a jucat la Astra înainte de pandemie, a fost o situație similară. Îmi cer scuze domnule Istvan dacă greșesc. Am declarat de la primul interviu că obiectivul este accederea în play-off. Din punctul meu de vedere, echipa joacă un fotbal frumos, plăcut, mai puțin plăcut adversarilor. Lucrurile continuă, drumul este lung. Cel mai important este să fim în play-off după 30 de etape”, a spus Maius Croitoru, conform digisport.ro.

Adrian Mititelu Jr. și-a ieșit din minți: „Suntem furaţi pe faţă şi cu VAR!”

Adrian Mititelu Jr. și-a ieșit din minți în timpul derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Acesta a „tunat” pe reţelele de socializare după ce echipa lui Mihai Rotaru a obţinut două lovituri de la 11 metri în prima repriză.

„INCREDIBIL ASA CEVA!!!

SUNTEM FURATI PE FATA SI CU VAR!!!

MINGEA IL LOVESTE DIRECT IN CAP PE JUCATORUL NOSTRU, NU IN MANA!”, a răbufnit Adrian Mititelu Jr. pe Facebook.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și