Închide meniul

Adrian Mititelu, discurs vehement la adresa suporterilor, după Dinamo – FC U Craiova 0-0: „Sunt fani de rezultat”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 octombrie 2022, 12:34

Adrian Mititelu, discurs vehement la adresa suporterilor, după Dinamo – FC U Craiova 0-0: „Sunt fani de rezultat

Adrian Mititelu, discurs tăios la adresa suporterilor, după Dinamo - FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu este patronul lui FC U Craiova 1948 / REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Adrian Mititelu sare în apărarea jucătorilor, după Dinamo – FC U Craiova 1948 0-0. Patronul oltenilor îi taxează pe suporteri, pentru presiunea pusă pe echipă, şi pentru faptul că nu acordă un suport necondiţionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a remizat cu Dinamo, în prima rundă a grupelor Cupei României. Deşi Ovidiu Burcă a trimis rezervele în teren, oltenii nu le-au pus prea mari probleme „câinilor”.

Adrian Mititelu, discurs vehement la adresa suporterilor, după Dinamo – FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 traversează o perioadă dificilă, şi a ajuns la patru partide consecutive fără victorie. După al doilea meci fără Marius Croitoru pe bancă, Adrian Mititelu a transmis un mesaj de susţinere pentru jucători, însă i-a criticat dur pe suporteri.

Patronul oltenilor este dezamăgit de atitudinea fanilor, şi face apel la susţinerea lor.

„Cred în continuare în echipă și în jucători. Avem jucători de valoare certă. Sunt ferm convins că timpul o să confirme cele spuse de mine.

Reclamă

Traversăm o perioadă nefastă ca urmare a unui cumul de factori. Voi explica publicului într-o zi, acum nu este momentul. Oricum, nu mai trageți în jucători! Ei au cea mai mică vină.

Observ cu tristețe, dar nu cu surprindere, etichetele ofensatoare puse de așa-ziși suporteri ai echipei.

Toți se pricep la fenomen, dau verdicte, cântă Prohodul și anunță Apocalipsa. Evident, toți facem greșeli. Nimeni nu este perfect. Dar cele mai multe dintre aceste greșeli se fac din cauza presiunii create de public.

Reclamă 4 / 0/3

În parte, se confirmă ipoteza că o mare parte dintre fani sunt fani de rezultat. Iar în momentul în care echipa dă de greu, o înjură și chiar o abandonează”, a transmis Adrian Mititelu, pe contul oficial de Facebook.

Cum a reacţionat Ovidiu Burcă, după ce rezervele lui Dinamo au făcut egal cu FC U Craiova 1948

Ovidiu Burcă a oferit primele declaraţii, după ce Dinamo a remizat cu FC U Craiova 1948, scor 0-0, în Cupa României. Antrenorul „câinilor” s-a declarat mulţumit, având în vedere că a menajat titularii pentru partida cu oltenii lui Adrian Mititelu.

„Pentru mine a fost un prilej să folosesc jucători pe care nu i-am putut folosi în campionat. A fost un prilej să-i vedem. Suntem pe două fronturi, campionatul e foarte important. Astăzi am făcut un meci bun, solid. Întotdeaună am apreciat un jucător care stă pe bancă, iar atunci când apelezi la el, joacă la el mai bun nivel.

E o energie extraordinară în echipă. Am reuşit să creăm un ambient extraordinar. Pentru noi, contează progresul. Chiar şi antrenamentele sunt foarte specifice, pe ceea ce vrem noi să scoatem. Interacţiunea este mult mai prietenoasă.

Cred că la momentul acesta avem un lot care să ne permită să mergem pe ambele fronturi. M-au mulţumit jucătorii ca atitudine. Să evidenţiem lucrurile bune. Ne gândim la Cupa României, avem setate obiectivele. Ştim unde vrem să ajungem. La începutul sezonului nu putea vorbi nimeni de obiective. Pentru mine, faptul că cei care au intrat în teren au făcut-o cu pasiune, asta înseamnă că mediul în care lucrăm este bun.

Ne-am dorit foarte mult să mergem pe Arcul de Triumf. Cred că cineva îşi doreşte ca Dinamo să nu joace acolo. De când am venit la Giurgiu, nu am pierdut. Din păcate, este departe de oraş„, Ovidiu Burcă, pentru Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și