Închide meniul

Cum a reacţionat Ovidiu Burcă, după ce rezervele lui Dinamo au făcut egal cu FC U Craiova 1948: „Avem lot pentru ambele fronturi”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 octombrie 2022, 23:41

Cum a reacţionat Ovidiu Burcă, după ce rezervele lui Dinamo au făcut egal cu FC U Craiova 1948: „Avem lot pentru ambele fronturi

Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci pentru Dinamo/ Facebook Dinamo Bucureşti

Ovidiu Burcă a oferit primele declaraţii, după ce Dinamo a remizat cu FC U Craiova 1948, scor 0-0, în Cupa României. Antrenorul „câinilor” s-a declarat mulţumit, având în vedere că a menajat titularii pentru partida cu oltenii lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a obţinut primul punct din actuala ediţie de Cupa României. Din grupa „câinilor”, mai fac parte formaţii precum Sepsi, Unirea Slobozia, Petrolul şi Voluntari.

Ovidiu Burcă, prima reacţie după Dinamo – FC U Craiova 1948

Ovidiu Burcă a explicat decizia de a menaja titularii de bază în partida de Cupa României. Antrenorul roş-albilor a prioritizat campionatul, însă este de părere că lotul „câinilor” poate face faţă cu brio pe ambele fronturi.

Totodată, tehnicianul lui Dinamo şi-a exprimat dorinţa ca echipa să poată juca pe stadionul Arcul de Triumf. Oficialii clubului au făcut numeroase demersuri pentru a putea evolua pe arena din Capitală, însă au ajuns la varianta stadionului din Giurgiu.

„Pentru mine a fost un prilej să folosesc jucători pe care nu i-am putut folosi în campionat. A fost un prilej să-i vedem. Suntem pe două fronturi, campionatul e foarte important. Astăzi am făcut un meci bun, solid. Întotdeaună am apreciat un jucător care stă pe bancă, iar atunci când apelezi la el, joacă la el mai bun nivel.

Reclamă

E o energie extraordinară în echipă. Am reuşit să creăm un ambient extraordinar. Pentru noi, contează progresul. Chiar şi antrenamentele sunt foarte specifice, pe ceea ce vrem noi să scoatem. Interacţiunea este mult mai prietenoasă.

Cred că la momentul acesta avem un lot care să ne permită să mergem pe ambele fronturi. M-au mulţumit jucătorii ca atitudine. Să evidenţiem lucrurile bune. Ne gândim la Cupa României, avem setate obiectivele. Ştim unde vrem să ajungem. La începutul sezonului nu putea vorbi nimeni de obiective. Pentru mine, faptul că cei care au intrat în teren au făcut-o cu pasiune, asta înseamnă că mediul în care lucrăm este bun.

Ne-am dorit foarte mult să mergem pe Arcul de Triumf. Cred că cineva îşi doreşte ca Dinamo să nu joace acolo. De când am venit la Giurgiu, nu am pierdut. Din păcate, este departe de oraş, Ovidiu Burcă, pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Vasile Buhăescu: „Am jucat de la egal la egal cu o echipă de Liga 1”

Vasile Buhăescu s-a declarat şi el fericit de egalul obţinut de Dinamo, şi laudă prestaţia coechipierilor săi. Totodată, atacantul „câinilor” a mărturisit că remiza cu trupa patronată de Adrian Mititelu poate contribui masiv la moralul „câinilor”.

„Pentru noi e un rezultat bun, după un joc de la egal la egal cu o echipă de Liga 1. Am făcut un joc bun. Este un punct de plecare. De câteva meciuri suntem mai bine decât la începutul campionatului.

Ne-am ambiţionat, trebuie să câştigăm chiar şi cu echipe de Liga 1, nu am fost departe în această seară. Este un egal important, cu o echipă bună. Trebuie să câştigăm în Liga a 2-a acum. Orice meci e important. Le mulţumim suporterilor pentru prezenţa în număr mare. (n.r. unde va evolua Dinamo) Nu ştiu ce alte soluţii ar fi, înafară de Arcul de Triumf, ar fi senzaţional să jucăm acolo”, a declarat Vasile Buhăescu, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
  • Ovidiu Burcă, primele declaraţii după Dinamo – FC U Craiova 1948
  • „Câinii” au remizat cu oltenii lui Adrian Mititelu, scor 0-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și