Închide meniul

Adrian Mititelu, după nebunia din FC U Craiova- FC Voluntari 3-3 (5-4 d.l.d): „Vreau CSU. Nu am chef de deplasare la Cluj”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 mai 2023, 8:23

Adrian Mititelu, după nebunia din FC U Craiova- FC Voluntari 3-3 (5-4 d.l.d): „Vreau CSU. Nu am chef de deplasare la Cluj

Adrian Mititelu, acuzaţii şocante după CFR Cluj - FC U Craiova 1-0

Antena Sport

Adrian Mititelu a spus, după nebunia din FC U Craiova- FC Voluntari 3-3 (5-4 d.l.d), că vrea să joace finala barajului pentru Conference League cu rivala din oraş, Universitatea Craiova. Mititelu spune că nu ar vrea CFR Cluj şi din cauza deplasării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a vorbit şi despre victoria incredibilă cu Voluntari. FC U Craiova a condus cu 3-0 până în minutul 78, însă ilfovenii au revenit uluitor şi au egalat. Echipa învingătoare s-a decis la executarea loviturilor de departajare, acolo unde Mititelu a recunoscut că nu mai avea speranţe.

Adrian Mititelu, după nebunia din FC U Craiova- FC Voluntari 3-3 (5-4 d.l.d)

Nu-mi amintesc o astfel de seară, așa ceva n-am mai prins sau poate ceva asemănător îmi aduc aminte în 2006 când cu Iași pe zăpadă aici ne-au condus cu 2-0 am întors noi 3-2 și ne-au egalat în ultimul minut 3-3. Sincer, eram convins că la penalty-uri o să pierdem. Pentru că numai noi puteam să avem astfel de ghinioane. 

Tot timpul în meciurile decisive din istoria echipei am avut ghinion, n-am avut șansă. În seara asta am avut și șansă să câștigăm totuși pe final. E o victorie meritată, dar este o victorie care ne-a scos. Am spus-o și o repet. Voluntari este o echipă foarte bună, iar cu echipele mari joacă foarte bine. La Craiova pe acest stadion joacă foarte bine. Au făcut meciuri foarte bune și cu CSU. Au un antrenor foarte bun și au jucători de calitate. 

Dacă i-ai îmbrăca în echipamentul lui FCSB sau CFR Cluj eu vă spun că se bat la titlu fără probleme. E o echipă foarte bună și tot timpul mi-a fost teamă de ea. E o echipă care deja are în fața noastră un ascendent chiar dacă astăzi i-am bătut la penalty-uri rămâne o nucă tare și bine că am trecut de ei.

Reclamă

Meciul următor nu va fi atât de greu ca ăsta. Asta nu înseamnă că gata va fi câștigat, dar va fi un meci care pentru noi nu va fi atât de complex ca acesta. Eu sunt convins că între cele două meciuri, acesta a fost mai greu.

Cu CSU. Sincer, cu ei îmi doresc pentru că o echipă care joacă fotbal și e bine pentru noi, pentru fotbalul craiovean și m-aș bucura. Chiar le țin pumnii duminică. Sper ca ei să bată pe cei de la Sepsi și cei de la CFR să facă un egal.

N-am chef de deplasare la Cluj. E și joi meciul la Cluj. Nu știu dacă mai găsim avion. Nici nu am vrut să mă interesez. Cu Vaslui am pregătit tot, mese și lăutari și după lumea ne-a acuzat că am făcut blaturi și alte nebunii„, a spus Adrian Mititelu după FC U Craiova – FC Voluntari 3-3 (5-4 d.l.d).

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova – FC Voluntari 5-4, după lovituri de la 11 metri

FCU Craiova a învins vineri, pe teren propriu, scor 5-4 (1-0, 3-3, 3-3), după lovituri de la 11 metri, formaţia FC Voluntari, în semifinala barajului de calificare în Conference League. Craiovenii au avut 3-0 şi au fost egalaţi în ultimele douăzeci de minute.

În semifinala barajului pentru Conference League, la Craiova, echipa gazdă a întâlnit pe FC Voluntari, echipă care nu mai pierduse de 13 meciuri. Craiovenii au deschis scorul în minutul 36, la o fază în care Bauza l-a lansat pe Chiţu, Matricardi a încercat să degajeze din faţa acestuia, însă balonul s-a lovit de Chiţu şi a deviat în poartă.

Gazdele au majorat scorul în minutul 60, când Baeten a şutat din afara careului, portarul Mihai Popa a gafat şi balonul a intrat în plasă. După numai două minute Chiţu a reuşit dubla din pasa lui Bauza şi meciul părea încheiat la 3-0.

Însă în minutul 78 portarul gazdelor, Gurău, a respins în faţă o centrare, balonul a ajuns la Aliji, care a şutat superb din afara careului şi a redus din diferenţă.

În minutul 82 Helder Tavares a şutat la poarta craiovenilor, iar Danny Henriques a blocat balonul cu ambele mâini, arbitrul Horaţiu Feşnic dictând penalty pentru oaspeţi. La aceeaşi fază a fost eliminat şi Aliji, el primind al doilea cartonaş galben. Sigurjonsson a transformat lovitura de pedeapsă, iar în minutul 90+7 acelaşi Sigurjonsson a executat un corner şi Dumiter a marcat golul egalizator cu o lovitură de cap, trimiţând partida în prelungiri. În cele două reprize de prelungiri nu s-a mai întâmplat nimic şi s-a ajuns la loviturile de departajare.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și