Închide meniul

Adrian Mititelu face totul pentru a-l convinge pe Walter Zenga să semneze cu FC U Craiova 1948! La ce gest a recurs patronul oltenilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 noiembrie 2022, 18:52

Adrian Mititelu face totul pentru a-l convinge pe Walter Zenga să semneze cu FC U Craiova 1948! La ce gest a recurs patronul oltenilor

Adrian Mititelu face totul pentru a-l convinge pe Walter Zenga să semneze cu FCSB

Walter Zenga, în timpul unui meci/ Profimedia

Adrian Mititelu face totul pentru a-l convinge pe Walter Zenga să semneze cu FC U Craiova 1948! Patronul oltenilor a recurs la un gest extrem, şi a mers personal pentru a negocia cu antrenorul italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 este fără antrenor, după demisia lui Marius Croitoru. Oltenii traversează o perioadă dificilă, fiind fără victorie de şase runde, în Liga 1.

Adrian Mititelu face totul pentru a-l convinge pe Walter Zenga să semneze cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a mers personal în Dubai, la reşedinţa lui Walter Zenga, pentru a purta negocieri cu acesta, anunţă sport.ro. Patronul lui FC U Craiova 1948 încearcă să dea lovitura, pentru a-l readuce pe antrenorul italian în Liga 1.

Adrian Mititelu are concurenţă însă în privinţa lui Walter Zenga, pentru a-l convinge să vină în Bănie. Formaţia de Serie B, Cosenza, este şi ea interesată de serviciile tehnicianului ajuns la 62 de ani, anunţă presa din Italia.

Numele Walter Zenga a apărut şi pe lista posibililor înlocuitori ai lui Nicolae Dică, după demisia acestuia de la FCSB. Gigi Becali a clarificat zvonul, şi a declarat că nu se pune problema ca italianul să preia formaţia roş-albastră.

Reclamă

Walter Zenga a mai lucrat cu Gigi Becali între 2004 şi 2005, antrenând formaţia roş-albastră timp de un sezon. Italianul a revenit ulterior în Liga 1 în 2007, când a pregătit-o pe Dinamo, timp de trei luni.

Walter Zenga este liber de contract din august 2020, după despăţirea de Crotone, pe care a antrenat-o timp de cinci luni.

Cât de aproape e Walter Zenga de FC U Craiova 1948

Cât de aproape e Walter Zenga de FC U Craiova 1948 e o întrebare la care Adrian Mititelu a promis că va răspunde în următoarele zile, când vor urma primele negocieri dintre cei doi.

Reclamă 4 / 0/3

Până atunci, fostul mare portar italian vrea să știe care sunt condițiile de la FC U Craiova 1948 și l-a întrebat pe prietenul Massimo Pedrazzini dacă oltenii au bază proprie. A primit răspunsul așteptat.

”El vrea să revină în circuit. Are foame mare să antreneze din nou. M-a întrebat dacă FCU are bază proprie, i-am zis că da.

Conta foarte mult. A fost o discuție prietenoasă, nu de genul «vreau să știu, mă duc acolo»”, a spus Massimo Pedrazzini, citat de digisport.ro.

Adrian Mititelu a făcut anunțul așteptat de fanii lui FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a făcut anunțul așteptat de fanii lui FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor se va întâlni cu Walter Zenga, pentru o rundă de negocieri.

Rămasă fără Marius Croitoru, Craiova lui Mititelu se mișcă rău în Liga 1. Lăsată pe mâna secunzilor, a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie. Italianul este acum favorit la preluarea postului de principal.

”Nu s-au blocat negocierile. Walter așteaptă semnul nostru. Și el, dar și alții. Săptămâna viitoare cred că mă întâlnesc cu el. Asta nu înseamnă că va fi sigur antrenorul echipei”, a spus Mititelu, la Prima Sport.

Conform gsp.ro, condiția cea mai importantă pusă de Zenga pentru a veni în Bănie este demiterea preparatorului fizic Dan Vasilică. Acesta ”ar fi lucrat” mai mulți antrenori în ultima perioadă. Mititelu a respins din start ideea, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla la runda de negocieri.

Reclamă

FC Național, FCSB și Dinamo sunt echipele antrenate în România de Zenga. Fostul mare portar italian a câștigat un titlu și a fost pe bancă la calificarea din 2005 în fața Valenciei, Supercampioana Europei la acel moment.

Recomandări
  • Adrian Mititelu face totul pentru ca Walter Zenga să semneze cu FC U Craiova 1948
  • Gestul la care a recurs patronul oltenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și