Închide meniul

Adrian Mititelu i-a decis soarta lui Giovanni Costantino la 4 dimineaţa: „A comis-o grav! Sper să înţeleagă! Nu va fi demis”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 ianuarie 2024, 9:44

Reclamă
Adrian Mititelu i-a decis soarta lui Giovanni Costantino la 4 dimineaţa: „A comis-o grav! Sper să înţeleagă! Nu va fi demis

Adrian Mititelu i-a decis soarta lui Giovanni Costantino la 4 dimineaţa

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu/ FC U TV

Adrian Mititelu i-a decis soarta lui Giovanni Costantino la 4 dimineaţa. După ce l-a făcut praf pe antrenorul italian imediat după meciul din Giuleşti şi i-a cerut chiar să plece, Adrian Mititelu a revenit cu un mesaj pe reţelele de socializare la 4 dimineaţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta l-a criticat din nou pe Giovanni Constantino pentru schimbările făcute în timpul derby-ului din Giuleşti, dar a precizat că nu se pune problema, deocamdată, să îl demită.

Adrian Mititelu i-a decis soarta lui Giovanni Costantino la 4 dimineaţa

„Jucătorii au făcut un meci de nota 10 până în minutul 70! Au confirmat că formează o echipă valoroasă, cu multă calitate individuală și cu spirit de luptători! Și-au dorit mult să câștige în fața unui adversar redutabil. Echipa gazda a beneficiat și de ajutorul arbitrilor, dar, mai cu seama, a fost încurajată de un public senzațional, chiar și când rezultatul era 1-3!

Rămân consecvent și consider că schimbările eronate ale lui Bauza și Baeten sunt cauza principala a pierderii jocului. Au produs o destabilizare a echipei, în contextul presiunii din ce în ce mai mari, exercitate de public, de arbitri și de jucătorii gazdă!

Măcar cu Pepe rămas în teren niciodată nu am fi pierdut meciul, cu tot efortul, pe alocuri disperat, exercitat de oamenii în negru/vișiniu repartizați de CCA/Bodescu cu dedicație! Costantino este un om care muncește, însă în seara asta (n.r. – vineri seara) a comis-o grav. Sper să aibă măcar capacitatea să înțeleagă asta. Toți gresim, nimeni nu este perfect. Important este să realizăm atunci când o facem!

Reclamă

Lipsa lui de experiența mi-am asumat-o la momentul angajării. Sper totuși ca pe viitor să nu mai existe erori atât de mari. Deocamdată nu se pune problema demiterii. Are un contract clar până în vară și nu este cazul să inflamăm lucrurile și mai mult. Declarațiile mele, date la cald după terminarea partidei, au avut o doză mare de patimă, specifică unor astfel de momente frustrante”, a scris Adrian Mititelu.

Discursul furios al lui Adrian Mititelu, imediat după Rapid – FC U Craiova 4-3

Adrian Mititelu a avut un discurs halucinant după meciul Rapid – FCU Craiova, scor 4-3, din etapa a 22-a a Ligii 1. Patronul oltenilor a pus tunurile pe antrenorul Giovanni Constantino și ia în calcul să îl dea afară.

Mititelu l-a numit pe tehnicianul italian în urmă cu mai puțin de trei luni. A răbufnit după ce oltenii au condus cu 3-1 în Giulești, dar au cedat în prelungirile partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Așa ceva nu am pățit niciodată! Să avem 3-1 în minutul 65 și să pierdem cu 4-3… nu că m-am crucit, dar e ceva greu de digerat. Va fi un drum foarte greu până la Craiova.

Părerea mea e că meciul l-a pierdut Costantino. A făcut niște tâmpenii de schimbări. Antrenor care să facă asemenea prostii n-am avut niciodată. Să scoți jucători de milioane, pe Bauza – sunt două cluburi care-l vor și oferă sume importante. Baeten, la fel… nu-mi explic de ce a făcut chestia asta. Sunt foarte supărat! Am avut meciul în mâna și l-am pierdut pe mâna unor decizii aberante. Vedeți cum e și cu antrenorii ăștia care au prea multă libertate?

Sunt foarte supărat! Poate să-și dea demisia. Nu-l mai văd aici, nu-l mai văd în stare. Noi facem foarte multe eforturi, cheltuim mulți bani, multă pasiune. Mi-am dorit foarte mult să câștigăm azi, era șansa noastră să prindem play-off-ul. Am jucat foarte bine, echipa s-a dăruit și în minutul 65 domnul Constantino a luat-o razna.

Cred că n-a mai fost în deplinătate facultăților mintale. Să scoți cei mai buni jucători de pe teren fără niciun rost?! A făcut niște schimbări care n-au nicio legătură cu realitate echipei noastre„, a spus Adrian Mititelu la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și