Închide meniul

Adrian Mititelu i-a stabilit preţul lui Samuel Asamoah. Rapid este cu ochii pe mijlocaşul de la FC U Craiova 1948

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 august 2022, 12:57

Adrian Mititelu i-a stabilit preţul lui Samuel Asamoah. Rapid este cu ochii pe mijlocaşul de la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu îl apără pe Edi Iordănescu, după ce România a terminat ultima în Liga Naţiunilor

Adrian Mititelu, în timpul unui antrenament / Hepta

Adrian Mititelu i-a stabilit preţul lui Samuel Asamoah, mijlocaşul dorit de Adi Mutu la Rapid. Patronul lui FC U Craiova 1948 cere 1,5 milioane de euro în schimbul jucătorului, aceeaşi sumă plătită de Gigi Becali pentru Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid este lider în Liga 1, după victoria de marţi seara cu U Cluj, scor 1-0. Adi Mutu îşi mai doreşte întăriri, după startul perfect de sezon, iar ţinta este Samuel Asamoah.

Adrian Mititelu i-a stabilit preţul lui Samuel Asamoah, mijlocaşul ofertat de Rapid

Adrian Mititelu a dezvăluit că a primit oferta de la Rapid, pentru Samuel Asamoah. Giuleştenii au oferit 300.000 de euro, însă patronul lui FC U Craiova 1948 cere 1,5 milioane de euro. Totodată, Mititelu a declarat că este deschis la negocieri, în cazul în care oficialii formaţiei pregătite de Adi Mutu oferă suma corectă pentru mijlocaşul de 28 de ani.

„Rapid îl vrea pe Asamoah. Să dea preţul corect şi îl dau. Vino, domne’, cu 1,5 milioane de euro şi îl dau pe Asamoah.

Dacă sunt oferte, vindem la oricine. Chiar şi la CSU, la Mihai Rotaru, să ştie suporterii de acum să mă înjure. Vindem la oricine. Asta nu înseamnă că nu vreau să fac o echipă puternică”, a declarat Adrian Mititelu, la Pro Arena.

Reclamă

Adrian Mititelu l-a vândut în această perioadă de mercato şi pe Andrea Compagno, pe aceeaşi sumă cerută ca şi pentru Samuel Asamoah. Gigi Becali a oferit banii ceruţi de patronul oltenilor.

Samuel Asamoah evoluează la FC U Craiova 1948 din sezonul trecut, când a fost adus de la Saint – Truiden, din Belgia. În stagiunea precedentă, mijlocaşul cu dublă cetăţenie, belgiană – togoleză, a marcat un gol, în 39 de partide, contribuind cu pasă decisivă la alte 4.

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit: „Sunteți orbi, surzi, nu înțelegeți nimic!”

Adrian Mititelu s-a dezlănțuit după ce a fost criticat aspru de o parte a fanilor lui FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor a ieșit la atac și le-a transmis contestatarilor că este „investitorul din fotbal cu cel mai mare deficit financiar”, din România.

Reclamă 4 / 0/3

Totul a pornit după ce Adrian Mititelu l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

Patronul lui FC U Craiova 1948, eliberat din închisoare în această vară, și-a încălcat regula „de aur”, conform căreia nu obișnuia să vândă jucători la rivalele din fotbalul românesc.

Finanțatorul din Bănie și-a făcut praf contestatarii, explicând că a cheltuit peste 35 de milioane de euro la club:

„Încetați cu inepțiile, faceți foarte mult rău! Nu aveți niciun drept să-mi faceți atâtea reproșuri, clubul consumă 15.000 de euro pe zi și produce maxim 5.000, prin urmare există un deficit de minim 10.000 de euro pe zi.

Faceți calculul și o să vedeți! De la reînființare și până în prezent, au zburat circa 12 milioane de euro, pe lângă cele 25 pierdute înainte! Sunt investitorul din fotbal cu cel mai mare deficit și voi sunteți orbi, surzi, nu înțelegeți nimic! Ați cumpărat 600 de abonamente și mă înjurați pe mine de dimineața până seara.

Am suferit enorm pentru echipa asta, însă vouă nu vă pasă în niciun fel, toți vă pricepeți mai bine decât mine, toată ziua dați sfaturi și susțineți fel și fel de fantasmagorii! Nu vă datorez nimic! N-am nicio obligație față de nimeni”, a scris Adrian Mititelu, pe contul de Facebook.

Reclamă
Recomandări
  • Adrian Mititelu i-a stabilit preţul lui Samuel Asamoah
  • Mijlocaşul a fost ofertat de Rapid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și