Închide meniul

Adrian Mititelu i-a transmis un avertisment lui Nicolae Dică: “Să nu se supere că spun!”. Patronul lui FC U Craiova 1948 nu s-a putut abține

Cosmin Cioboată Publicat: 13 august 2022, 16:18

Adrian Mititelu i-a transmis un avertisment lui Nicolae Dică: “Să nu se supere că spun!”. Patronul lui FC U Craiova 1948 nu s-a putut abține

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, apel disperat pentru suporteri

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Adrian Mititelu i-a transmis un avertisment lui Nicolae Dică: “Să nu se supere că spun!”
  • Patronul lui FC U Craiova 1948 nu s-a putut abține

Adrian Mititelu i-a transmis un avertisment lui Nicolae Dică după meciul dintre FC Argeș și FC U Craiova 1948, scor 0-2, din etapa a 5-a din Liga 1. Cei doi s-au întâlnit în tribune la partida din Trivale și au purtat un dialog amical.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu nu s-a putut abține și i-a spus lui Dică ce crede că face greșit la cârma FCSB-ului. Antrenorul vicecampioanei a mers la meciul de la Pitești pentru a-și vedea la lucru fosta echipă și pentru a “spiona” formația din Bănie.

Adrian Mititelu i-a transmis un avertisment lui Nicolae Dică

Finanțatorul oltenilor este de părere că Nicolae Dică riscă mult prea mult cu tactica de joc ofensivă pe care o folosește la FCSB. Chiar tehnicianul “roș-albaștrilor” a fost cel care a dezvăluit “avertismentul” primit din partea lui Adrian Mititelu.

Reclamă

Dică este extrem de încrezător în echipa sa și spune că joacă fiecare meci la victorie. Pentru FCSB urmează duelul cu Chindia, de duminică seară (21:30).

“Nu îmi permit un semieșec în meciul următor de LIga 1. Întotdeauna gândesc pozitiv, că voi câștiga jocul. Nu ma gândesc la un egal sau că pierd jocul. Ați văzut și abordarea pe care am avut-o în Europa. Am câștigat 1-0 în tur în Slovacia și am venit acasă și am jucat la fel (n.r. – contra celor de la Dunajska Streda). Risc, dar e un risc pe care mi-l asum, așa sunt eu.

Reclamă

Vorbeam ieri cu domnul Mititelu, să nu se supere că spun. Îmi spunea să fiu mai precaut în unele momente. Spunea că risc prea mult. Când sunt acasă, e normal să merg la FC Argeș la meci, e echipa mea de suflet, echipa la care am făcut primii pași în fotbal. Merg să văd și adversarele noastre din campionat”, a spus Nicolae Dică, înaintea meciului cu Chindia Târgoviște.

Nicolae Dică și Adrian Mititelu au vorbit și despre posibilul transfer al lui Andrea Compagno de la FC U Craiova 1948 la FCSB. Patronul oltenilor nu s-a răzgândit și își dorește în continuare să-l păstreze la echipă pe atacantul italian care a marcat 5 goluri în primele 5 etape din Liga 1.

“A zis că nu-l vinde și îl înțeleg. A investit mulți bani, își dorește să între în play-off. Am spus-o și când a fost vorba de Bauza, e dificil să aducem jucători de acolo”, a mai adăugat antrenorul FCSB-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu, mesaj pentru Gigi Becali, despre transferul lui Andrea Compagno la FCSB

Andrea Compagno a înscris o „dublă” în ultima partidă de campionat al lui FC U Craiova, 2-0, cu FC Argeş. Acesta a intrat în atenţia celor de la FCSB, după startul bun de sezon.

Adrian Mititelu a declarat faptul că Andrea Compagno este netransferabil, mai ales pe suma pe care o oferă Gigi Becali – 500.000 de euro. Patronul lui FC U Craiova 1948 a dezvăluit că vârful italian costă peste 3 milioane de euro, sumă greu de plătit de către FCSB.

„Compagno și-a demonstrat forma și calitatea de jucător. Se pare că și ceilalți jucători pot să suplinească jucătorii care erau considerați titulari de drept.

Nu e posibil nici cu 2, nici cu 3 milioane de euro. I-am transmis domnului Becali că nu e transferabil, iar suma de 500.000 de euro înseamnă doar împrumutul lui Compagno pe un an de zile. Poate m-a confundat cu domnul Iftime de la Botoșani”, a declarat Adrian Mititelu, la finalul meciului lui FC U Craiova.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF