Închide meniul

Adrian Mititelu îl face praf pe ultrasul „Gogoaşă”: „Aş fi în stare să plătesc numai să ne lase în pace!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 octombrie 2023, 10:41

Adrian Mititelu îl face praf pe ultrasul „Gogoaşă: „Aş fi în stare să plătesc numai să ne lase în pace!

"Gogoaşă" a fost condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare. Reacţia imediată a lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu era în conflict cu Andrei Preda, alias "Gogoaşă" / Colaj AS.ro

Adrian Mititelu îl face praf pe ultrasul „Gogoaşă”. Patronul celor de la FC U Craiova a spus că nu mai vrea să audă de Andrei Preda. Cunoscut şi sub numele de „Gogoaşă”, Andrei Preda a anunţat în urmă cu câteva luni că nu va mai susţine echipa lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul celor de la FC U Craiova a spus că se bucură că Andrei Preda nu va mai susţine echipa.

Adrian Mititelu îl face praf pe ultrasul „Gogoaşă”

„E o echipă foarte grea. Chiar dacă au fugit foarte mulți dintre suporteri, nu mai vin la stadion, chiar dacă ne-a părăsit Peluza Sud, de fapt ne-a părăsit Gogoașă. Faptul că ne-a părăsit Gogoașă nu este un lucru rău, e unul dintre puținele lucruri bune care ni s-au întâmplat.

Să sperăm că rămâne acolo și că nu ne mai pomenim cu el pe capul nostru. Aș fi în stare să plătesc numai să ne lase în pace. (n.r. către cel care îi lua interviul) Ți-e frică și ție când auzi de Gogoașă (n.r. râde)”, a spus Adrian Mititelu pentru site-ul oficial al FC U Craiova.

Adrian Mititelu, cucerit de noul antrenor al lui FCU Craiova

Adrian Mititelu anunţă că este cucerit de noul antrenor al lui FCU Craiova. Patronul oltenilor tocmai l-a prezentat pe Giovanni Constantino şi l-a comparat cu fostul tehnician al grupării din Bănie, Nicolo Napoli.

Reclamă

Mi-a plăcut, din prima clipă în care am conversat cu el mi-a plăcut şi îmi dă încredere că de data asta chiar am găsit un antrenor care să se potrivească pe ceea ce dorim noi la Craiova, pe spiritul acestei echipe, pe modul nostru de viziune asupra fotbalului. Şi pe gândurile şi pe placul proiectului meu. Că până la urmă ştiţi cum este, această nebunie pe care o am cu fotbalul trebuie să se concretizeze şi pe ceea ce îmi doresc eu.

Eu zic că în sfârşit, după foarte mult timp, avem un antrenor care să se muleze pe proiectul FCU, ex FC Universitatea Craiova, Ştiinţa etc. Spiritul este aici, nu a dispărut. Spiritul nu au putut să îl ia, aici nu au avut ce să facă, este peste tot aici. Sicilienii în special sunt foarte isteţi şi foarte ambiţioşi şi foarte disciplinaţi. Îmi aduce aminte de Nicolo Napoli din urmă cu 20 de ani, chiar sincer vă spun. Parcă îmi aminteam de Napoli, cam aceeaşi vârstă, dacă nu aveam 39-40 de ani când l-am adus în România. L-am ajutat să antreneze foarte mult timp în România, deşi în 90% din timp a fost numai sub comanda mea. Dar asta nu înseamnă că nu a avut calităţi de antrenor.

Giovanni este mult mai bine pregătit din punct de vedere profesional, faptul că comunică foarte bine, vorbeşte foarte bine şi limba engleză, şi limba spaniolă care la noi este foarte importantă. A promis că o să înveţe în scurt timp şi limba română. Este un om care ştie ce vrea în viaţă, e tobă de fotbal, mai are nevoie şi de puţină şansă. Dar eu ce pot să vă spun e că îi voi acorda tot sprijinul să reuşescă pentru că el cunoaşte fotbal, dorinţă are şi o capacitate de efort ieşită din comun”, a declarat Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și