Închide meniul

Adrian Mititelu îl provoacă pe Gigi Becali să-l folosească pe Andrea Compagno în meciurile cu FC U Craiova: „Eu chiar vreau să joace!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 13 martie 2023, 19:30

Adrian Mititelu îl provoacă pe Gigi Becali să-l folosească pe Andrea Compagno în meciurile cu FC U Craiova: Eu chiar vreau să joace!”

Ce studii are fiica lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu îl provoacă pe Gigi Becali să-l folosească pe Andrea Compagno în meciurile cu FC U Craiova! FCSB l-a transferat pe Andrea Compagno, în vara anului trecut, de la FC U Craiova, pentru 1,5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit unei înțelegeri între Gigi Becali și Adrian Mititelu, FCSB va trebui să plătească câte 100.000 de euro pentru fiecare meci, cu FC U Craiova, în care îl utilizează pe Andrea Compagno.

Adrian Mititelu îl provoacă pe Gigi Becali să-l folosească pe Andrea Compagno în meciurile cu FC U Craiova

Adrian Mititelu a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat că nu-l va utiliza pe Andrea Compagno în meciurile cu FC U Craiova.

„De ce să nu joace domne cu noi?! Eu chiar vreau să joace! Cum adică? Eu mă aștept să joace. Cine i-a interzis să joace? Clauza e să primim bani, nu să nu joace!

Eu de-aia l-am și dat așa, când joc cu FCSB să mai iau câte 100.000 de euro în plus! Dar să vezi că ei nu îl bagă!

Reclamă

Dacă dă Dumnezeu să intrăm în play-off, credeți că ne bat ei dacă nu e Compagno?! N-are nicio șansă FCSB-ul! Păi vreau să mă dorească. Nu l-am bătut niciodată și acum în play-off-ul ăsta l-aș bate!

E 100.000 de euro pe meci! Le-am dat cel mai bun atacant din România! Dacă nu i-l dădeam pe Compagno, acuma nu intrau în play-off!

Vrei să câștigi campionatul și joci împotriva lui FC U, echipă care poate să îți ascundă mingea 45 de minute. Păi ce vrei să faci, să nu dai 100.000 de euro?!

Reclamă 4 / 0/3

Să ajungem noi acolo. Deocamdată, avem un hop și nu e nicio tragedie dacă nu trecem. Mergem mai departe și până în vară trebuie să obținem noi ceva.

Sper să reușim să ajungem în Conference League. Bine, pentru participarea în cupele europene cred că am avea mai multe șanse din play-out”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Ce a spus Gigi Becali

Aici nu e vorba de plătit bani, ci e vorba de o convenție. Am zis că nu joacă și gata! Eu nu fac așa ceva. Păi, ce, sunt Burchel?

Este vorba de acea clauză de 100.000 de euro, dar nu vreau să i-o plătesc lui Mititelu, deci Compagno nu o să joace”, a declarat Gigi Becali.

Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei

Andrea Compagno a fost inclus pe lista preliminară a jucătorilor convocați la naționala Italiei.

Rosario, tatăl lui Andrea Compagno, s-a declarat mândru pentru faptul că fiul său a fost convocat la naționala Italiei, chiar dacă se află pe lista preliminară.

„E mândru de convocarea la echipa naţională, dar este doar pe o listă preliminară şi, prin urmare, suntem foarte precauţi. Este normal ca pentru el şi pentru noi să fie cu adevărat o mare mândrie. Se spune adesea că Italia nu l-a observat, dar nu este adevărat. În viaţă, lucrurile se întâmplă când trebuie. Nu ne aşteptam la o asemenea agitaţie şi vă mulţumesc pentru interes.

Reclamă

Trăim acest moment cu mare simplitate şi smerenie. Nu va fi uşor, pentru că se preferă jucătorii din Italia, un campionat mai bun, dar suntem liniştiţi. Cred că visul fiecărui copil este să ajungă acolo unde este fiul meu. Pentru un palermitan este o mare satisfacţie. Vom vedea ce se va întâmpla. După atâtea uşi trântite în faţă, a venit momentul să ne bucurăm.

Mulţi jucători explodează la o vârstă înaintată. Este un băiat umil şi concentrat doar să câştige campionatul cu Steaua (n.r. FCSB) şi să devină golgheter, ceea ce ar fi istoric”, a declarat Rosario Compagno, conform palermo.gds.it.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și