Închide meniul

Tatăl lui Andrea Compagno exultă după ce fiul său a fost convocat la naționala Italiei: „După atâtea uşi trântite în faţă, a venit momentul să ne bucurăm!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 6 martie 2023, 18:48

Tatăl lui Andrea Compagno exultă după ce fiul său a fost convocat la naționala Italiei: După atâtea uşi trântite în faţă, a venit momentul să ne bucurăm!”

Tatăl lui Andrea Compagno exultă după ce fiul său a fost convocat la naționala Italiei

Andrea Compagno, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Tatăl lui Andrea Compagno exultă după ce fiul său a fost convocat la naționala Italiei! Atacantul celor de la FCSB se află pe lista preliminară a italienilor pentru meciurile cu Anglia și Malta, din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost transferat de FCSB, în vara anului trecut, de la FC U Craiova, pentru 1,5 milioane de euro.

Tatăl lui Andrea Compagno exultă după ce fiul său a fost convocat la naționala Italiei

Rosario, tatăl lui Andrea Compagno, s-a declarat mândru pentru faptul că fiul său a fost convocat la naționala Italiei, chiar dacă se află pe lista preliminară.

„E mândru de convocarea la echipa naţională, dar este doar pe o listă preliminară şi, prin urmare, suntem foarte precauţi. Este normal ca pentru el şi pentru noi să fie cu adevărat o mare mândrie. Se spune adesea că Italia nu l-a observat, dar nu este adevărat. În viaţă, lucrurile se întâmplă când trebuie. Nu ne aşteptam la o asemenea agitaţie şi vă mulţumesc pentru interes.

Trăim acest moment cu mare simplitate şi smerenie. Nu va fi uşor, pentru că se preferă jucătorii din Italia, un campionat mai bun, dar suntem liniştiţi. Cred că visul fiecărui copil este să ajungă acolo unde este fiul meu. Pentru un palermitan este o mare satisfacţie. Vom vedea ce se va întâmpla. După atâtea uşi trântite în faţă, a venit momentul să ne bucurăm.

Reclamă

Mulţi jucători explodează la o vârstă înaintată. Este un băiat umil şi concentrat doar să câştige campionatul cu Steaua (n.r. FCSB) şi să devină golgheter, ceea ce ar fi istoric”, a declarat Rosario Compagno, conform palermo.gds.it.

Adrian Mititelu: „L-am văzut cum se comporta la antrenamente!”

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova, a comentat convocarea neașteptată a lui Andrea Compagno la echipa națională.

„M-am bucurat foarte mult. Înţeleg că este lotul lărgit, dar tot este foarte bine pentru el. Eu zic că mai devreme sau mai târziu el va ajunge acolo. (n.r. despre faptul că ar fi putut primi mai mulţi bani pentru Compagno) Nu mă gândesc la asta. Pentru mine banii aceia m-au ajutat foarte mult.

Reclamă 4 / 0/3

O sumă pe care o iei la momentul potrivit face foarte mult. Aici nu mai e vorba de bani, e bucuria pe care aş avea-o eu dacă el ar juca un meci pentru naţionala Italiei. Cei mai mulţi dintre colaboratorii mei mi-au spus că nu e Compagno de Craiova. Şi am zis că nu! Eu l-am văzut şi am avut încredere în el. L-am văzut cum se comporta la antrenamente.

Eu am sperat când i-am cerut lui Becali 1,5 milioane de euro că o să mă refuze. Eu zic că în vară poate fi transferat pentru 4-6 milioane de euro, nu ar fi o surpriză. Eu, care am susţinut fotbaliştii românii, aş cauta mai degrabă tinere talente în ţările europene pentru că acolo jucătorii sunt mai sănătoşi din punct de vedere mental şi chiar fizic”, a spus Mititelu, potrivit primasport.ro.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Andrea Compagno este cotat la 1,4 milioane de euro.

12 goluri a marcat Andrea Compagno, pentru FCSB, în 22 de partide jucate.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și