Închide meniul

Adrian Mititelu, impresionat de un jucător de la FCSB: „Până să vină el, echipa cocheta cu retrogradarea!”

Viviana Moraru Publicat: 24 mai 2023, 18:43

Reclamă
Adrian Mititelu, impresionat de un jucător de la FCSB: „Până să vină el, echipa cocheta cu retrogradarea!

Ce studii are fiica lui Adrian Mititelu. Gabriela este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile

Adrian Mititelu este patronul lui FC U Craiova 1948 / Captură Facebook

Adrian Mititelu s-a arătat impresionat de un jucător de la FCSB. Patronul de la FC U Craiova 1948 a avut doar cuvinte de laudă pentru Andrea Compagno, vârful italian care este golgheterul roş-albaştrilor în acest sezon. Mititelu susţine că până la transferul atacantului la FCSB, trupa lui Gigi Becali „cocheta cu retrogradarea”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost transferat de Gigi Becali de la FC U Craiova 1948 la începutul sezonului, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. Deşi a „spart banca” pentru atacantul italian, patronul de la FCSB nu este mulţumit de evoluţia sa, şi se gândeşte să-l vândă în perioada de mercato din vară.

Adrian Mititelu, impresionat de un jucător de la FCSB

Adrian Mititelu este convins că Andrea Compagno a făcut diferenţa la FCSB, în actualul sezon. Patronul oltenilor este de părere că atacantul italian a fost transferat de roş-albaştrii într-un moment în care trupa lui Gigi Becali se afla aproape locurile retrogradabile, iar vârful s-a impus excelent.

De asemenea, Adrian Mititelu susţine că FCSB nu ar fi ajuns să joace nici măcar în play-off, dacă Andrea Compagno nu era la echipă.

Nu cred că Gigi Becali și-a luat țeapă cu Compagno, cred că este în eroare. Dacă nu-l avea pe Compagno nu cred că juca în play-off și cred că jucam noi dacă nu-l dădeam. Să se uite bine ce contribuție a avut Compagno.

Reclamă

A venit într-un moment în are FCSB cocheta serios cu retrogradarea și a ridicat echipa. A dat niște goluri importante, dar și ca joc. Într-adevăr au mai fost și momente mai puțin bune, dar per ansamblu Compagno i-a ridicat echipa.

Numai cineva care nu se pricepe la fotbal, dar el are impresia că se pricepe, poate să spună prostia asta. Nu cred că Gigi Becali se pricepe. A, că tu joci 4-3-3-ul ăla al tău și că e Compagno acolo pe teren și nu-l joacă nimeni și că nu știi cum să-l pui în teren, asta e problema ta”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a anunţat că are ofertă pentru Andrea Compagno

Gigi Becali a anunţat că are ofertă pentru Andrea Compagno. Patronul de la FCSB spune că are pe masă 2.500.000 de euro pentru atacantul său. Compagno este pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, cu 20 de goluri marcate.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali e gata să renunţe la golgheterul său din acest sezon. Cumpărat vara trecută cu 1.500.000 de euro de la FC U Craiova, Becali îl poate vinde după un singur an.

„Avem ofertă pentru Compagno, să vedem dacă ne înțelegem. Dacă pleacă el, vin doi atacanți, dacă rămâne, vine numai unul. Am ofertă de 2.5 milioane de euro pentru el.

(n.r. – Răchită a zis că nu se poate vinde Compagno) Mă interesează pe mine ce zice Răchită? Comentez eu de el? Răchită bate câmpii, treaba lui. O să-l întreb pe elefant ce zice șoricelul?”, a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și