Închide meniul

Gigi Becali a anunţat că are ofertă pentru Andrea Compagno: „Dacă pleacă, vin doi atacanţi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 mai 2023, 20:33

Gigi Becali a anunţat că are ofertă pentru Andrea Compagno: „Dacă pleacă, vin doi atacanţi!

Andrea Compagno poate pleca de la FCSB

Andrea Compagno, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Gigi Becali a anunţat că are ofertă pentru Andrea Compagno. Patronul de la FCSB spune că are pe masă 2.500.000 de euro pentru atacantul său. Compagno este pe locul 2 în clasamentul golgheterilor, cu 20 de goluri marcate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e gata să renunţe la golgheterul său din acest sezon. Cumpărat vara trecută cu 1.500.000 de euro de la FC U Craiova, Becali îl poate vinde după un singur an.

Gigi Becali a anunţat că are ofertă pentru Andrea Compagno

„Avem ofertă pentru Compagno, să vedem dacă ne înțelegem. Dacă pleacă el, vin doi atacanți, dacă rămâne, vine numai unul. Am ofertă de 2.5 milioane de euro pentru el.

(n.r. – Răchită a zis că nu se poate vinde Compagno) Mă interesează pe mine ce zice Răchită? Comentez eu de el? Răchită bate câmpii, treaba lui. O să-l întreb pe elefant ce zice șoricelul?”, a spus Gigi Becali la prosport.ro.

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla cu Deian Sorescu

Gigi Becali a anunţat ce se va întâmpla cu Deian Sorescu, după ce împrumutul fundaşului la FCSB va expira la finalul sezonului. Patronul roş-albaştrilor nu este impresionat de internaţionalul român, şi ca urmare nu-l va transfera definitiv de la Rakow.

Reclamă

Deian Sorescu a fost împrumutat de FCSB de la Rakow la începutul sezonului. Pentru a-l transfera definitiv pe jucător, Gigi Becali trebuie să le achite polonezilor suma de 950.000 de euro.

„Sorescu e liber, gata. Ce să fac cu Sorescu? Îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc. Păi ce a făcut ăla, Borza, pe acolo… Am zis că o să intre Cordea și stă lângă Borza. A făcut Borza ce a vrut pe acolo.

E clar să Sorescu nu e fundaș, eu mi-am dat seama că nu e fundaș. Eu mi-am dat seama că Sorescu ne-a ajutat, dacă vor să ni-l mai lase împrumut, îl luăm”, a declarat Gigi Becali, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Vlad Chiricheş

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Vlad Chiricheş la FCSB! Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că s-a întâlnit cu fundaşul echipei naţionale, mărturisind că aşteaptă un răspuns pentru acesta. Latifundiarul din Pipera vrea să-şi întărească echipa pentru sezonul viitor, pentru a cuceri titlul.

Vlad Chiricheş evoluează în prezent la Cremonese, în Serie A. Fundaşul a mai evoluat la FCSB în urmă cu zece ani, atunci când pleca de la trupa roş-albastră la Tottenham.

Latifundiarul din Pipera susţine că aşteaptă un răspuns de la căpitanul echipei naţionale.

„Omul care e posibil să vină, era lângă mine. Și mi-a făcut cu degetul: ‘Nu, nea Gigi, să nu spui!’. Și eu am mutat pista.

(N.r. Vlad Chiricheş v-ar putea ajuta?) A răsuflat cineva! Nu știu cine să fi răsuflat. Eu acum aștept un răspuns, îți dai seama. Da, e adevărat”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

De asemenea, conform digisport.ro, Gigi Becali îl vrea şi pe Damjan Djokovic! Mijlocaşul croat a câştiga patru titluri cu CFR Cluj, iar în prezen evoluează la formaţia lui Marius Şumudică, Al-Raed.

Contractul lui Vlad Chiricheş la Cremonese expiră la finalul acestui sezon, astfel că fundaşul central de 33 de ani va deveni liber de contract.

Reclamă

Chiricheş evoluează la Cremonese de la începutul acestui sezon, când italienii l-au transferat de la o altă formaţie de Serie A, Sassuolo. La FCSB, Vlad Chiricheş a mai evoluat în perioada 2013 – 2015. Gigi Becali îl cumpăra de la Pandurii, în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro, şi ulterior, doi ani mai târziu, fundaşul era transferat de Tottenham în schimbul sumei de 9,5 milioane de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și