Închide meniul

Adrian Mititelu, impresionat de victoria obţinută de Dinamo cu FC Argeş: „Parcă era un meci de Premier League!”

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2023, 23:01

Reclamă
Adrian Mititelu, impresionat de victoria obţinută de Dinamo cu FC Argeş: „Parcă era un meci de Premier League!

Adrian Mititelu a dezvăluit cum l-a convins pe Nicolae Dică să semneze cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu/ Hepta

Adrian Mititelu s-a arătat impresionat de victoria obţinută de Dinamo, în faţa celor de la FC Argeş. Patronul de la FC U Craiova 1948 a comparat duelul de baraj cu un meci de Premier League, şi a avut doar cuvinte de laudă pentru atmosfera creată de suporterii „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo este cu un pas în Liga 1, după victoria cu FC Argeş. „Câinii” s-au impus categoric, cu scorul de 6-1.

Adrian Mititelu, impresionat de victoria obţinută de Dinamo cu FC Argeş

Adrian Mititelu s-a declarat bucuros de faptul că Dinamo este pe cale să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, deoarece trupa roş-albă este una de tradiţie, care merită să fie în Liga 1. Patronul de la FC U Craiova susţine că formaţia lui Ovidiu Burcă a fost surpriza acestui sezon de Liga a 2-a, dând peste cap calculele din play-off.

De asemenea, Mititelu s-a arătat impresionat de suporterii lui Dinamo, declarând că aceştia au creat o atmosferă spectaculoasă în tribunele Arenei Naţionale, la duelul cu FC Argeş.

Oficialul din Bănie susţine că trupa din Ştefan cel Mare se bucură de cea mai frumoasă galerie din România, fiind peste cea a rivalilor de la Rapid.

Reclamă

„Parcă mă uitam la un meci din Premier League la Manchester City sau la o altă echipă mare de acolo! Era pur și simplu incredibil ce se întâmpla pe teren. Dinamo a dat peste cap toate calculele. Au făcut meciuri foarte bune și în play-off, inclusiv la Galați.

Mă așteptam să bată Dinamo cu 1-0, eventual cu 2-1, dar nu de maniera asta. Sunt foarte bucuros că se întoarce Dinamo în Superliga, pentru că sunt și orgolii la mijloc. Alături de cei Rapid cred că au cea mai tare galerie, probabil că sunt și peste ei la ce am văzut aseară”, a declarat Adrian Mititelu, pentru prosport.ro.

Ce prime vor încasa jucătorii lui Dinamo, dacă vor promova în Liga 1

S-a aflat ce prime vor încasa jucătorii lui Dinamo, dacă ce vor promova în Liga 1. Oficialii clubului din Ştefan cel Mare sunt gata să „spargă banca” pentru fotbaliştii lui Ovidiu Burcă, după ce aceştia vor obţine biletele pentru prima scenă a fotbalului românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialii lui Dinamo sunt gata să-i răsplătească pe jucătorii lui Ovidiu Burcă, în cazul în care aceştia vor obţine promovarea.

Conform sport.ro, şefii din Ştefan cel Mare sunt gata să scoate din buzunare suma de 150.000 de euro, sumă care se va împărţi între fotbalişti.

Dinamo a prestat un joc extrem de solid în turul întâlnirii cu FC Argeş, câştigând partida cu scorul de 6-1, pe Arena Naţională, în faţa a peste 24.000 de fani.

După succesul înregistrat cu trupa din Trivale, oficialii celor de la Dinamo au stabilit şi obiectivele echipei pentru sezonul următor, în cazul în care formaţia lui Ovidiu Burcă va reuşi să promoveze.

„Primul an, cu siguranță menținerea în Liga 1 și prestarea unui joc de calitate, un concept de joc. Să facem un sezon care să ne scutească de orice emoție a retrogradării”, a declarat Andrei Nicolescu, la finalul partidei cu FC Argeş.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și