Închide meniul

Ce prime vor încasa jucătorii lui Dinamo, dacă vor promova în Liga 1! Decizia luată de oficialii clubului

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2023, 18:54

Reclamă
Ce prime vor încasa jucătorii lui Dinamo, dacă vor promova în Liga 1! Decizia luată de oficialii clubului

Ce prime vor încasa jucătorii lui Dinamo, dacă vor promova în Liga 1

Jucătorii lui Dinamo, bucurie după un gol marcat în partida cu FC Argeş/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / Hepta

S-a aflat ce prime vor încasa jucătorii lui Dinamo, dacă ce vor promova în Liga 1. Oficialii clubului din Ştefan cel Mare sunt gata să „spargă banca” pentru fotbaliştii lui Ovidiu Burcă, după ce aceştia vor obţine biletele pentru prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a învins-o categoric pe FC Argeş, scor 6-1, în turul barajului pentru promovarea în Liga 1. „Câinii” sunt la un pas de revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, după un singur sezon petrecut în eşalonul inferior.

Ce prime vor încasa jucătorii lui Dinamo, dacă vor promova în Liga 1

Oficialii lui Dinamo sunt gata să-i răsplătească pe jucătorii lui Ovidiu Burcă, în cazul în care aceştia vor obţine promovarea.

Conform sport.ro, şefii din Ştefan cel Mare sunt gata să scoate din buzunare suma de 150.000 de euro, sumă care se va împărţi între fotbalişti.

Dinamo a prestat un joc extrem de solid în turul întâlnirii cu FC Argeş, câştigând partida cu scorul de 6-1, pe Arena Naţională, în faţa a peste 24.000 de fani.

Reclamă

După succesul înregistrat cu trupa din Trivale, oficialii celor de la Dinamo au stabilit şi obiectivele echipei pentru sezonul următor, în cazul în care formaţia lui Ovidiu Burcă va reuşi să promoveze.

„Primul an, cu siguranță menținerea în Liga 1 și prestarea unui joc de calitate, un concept de joc. Să facem un sezon care să ne scutească de orice emoție a retrogradării”, a declarat Andrei Nicolescu, la finalul partidei cu FC Argeş.

Ovidiu Burcă a evitat să se bucure după Dinamo – FC Argeş 6-1

Ovidiu Burcă a evitat să se bucure după meciul Dinamo – FC Argeş, scor 6-1, din manşa tur a barajului pentru promovarea/menţinerea în Liga 1. Antrenorul grupării din Ştefan cel Mare a ţinut să îşi ţină jucătorii cu picioarele pe pământ după victoria de senzaţie obţinută pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt reţinut pentru că am făcut doar un pas, mai avem încă unul. Am câştigat două reprize. Ne aşteaptă returul de la Piteşti, care nu va fi deloc uşor. Cel mai greu de gestionat este succesul. Am făcut un apel, am vorbit cu băieţii să rămână cu picioarele pe pământ.

Un rezultat peste aşteptări. Dacă cineva mi-ar fi spus înainte de meci că ăsta e scorul final, aş fi zâmbit. Dar astăzi totul a funcţionat. Am avut şi puţin noroc. E o seară frumoasă, lumea a plecat fericită de la stadion. Să nu uităm, am câştigat împotriva unei echipe din Liga 1. Urmează o săptămână dificilă, pentru că nu e uşor să gestionezi această stare de euforie.

Într-adevăr e totul în mâna noastră, am luat un avantaj important. Suntem la mâna noastră„, a declarat Ovidiu Burcă la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și