Închide meniul

Adrian Mititelu, în extaz după Universitatea Craiova – FC U Craiova 0-2: „A fost seara noastră”. Mesaj clar despre Nicolo Napoli: „Nu a făcut el minuni”

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2022, 23:44

Reclamă
Adrian Mititelu, în extaz după Universitatea Craiova – FC U Craiova 0-2: „A fost seara noastră. Mesaj clar despre Nicolo Napoli: „Nu a făcut el minuni

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care un titular de la FC U Craiova 1948 vrea să se lase de fotbal

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu a fost în extaz, după victoria reuşită de FC U Craiova 1948, în duelul cu rivala locală Universitatea Craiova. Patronul oltenilor susţine că succesul este meritat, însă nu-i dă credit lui Nicolo Napoli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a învins în derby-ul „de foc” al Olteniei. Trupa lui Nicolo Napoli s-a impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de George Ganea şi William Baeten.

Adrian Mititelu, în extaz după Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu susţine că FC U Craiova 1948 ar fi trebui să iasă învingătoare şi din precedentele două partide cu rivala Universitatea Craiova. Totodată, patronul oltenilor a declarat că echipa sa a avut nevoie de victorie, ţinând cont de situaţia dezastruoasă din clasament.

În privinţa lui Nicolo Napoli, Mititelu a declarat că victoria nu i se datorează. Patronul echipei din Bănie este de părere că jucătorii au prestat un joc mai bun faţă de precedentele partide, motiv pentru care au obţinut toate punctele în duelul cu oltenii lui Mirel Rădoi.

A fost un meci special pentru mine, aștept rezultatul de foarte mult timp. Cred că meritam victoria și în ultimele două confruntări cu ei, din păcate nu am reușit-o. Aveam deja 3 victorii în fața noastră. Noi sumtem într-o situație foarte nasoală în clasament, departe de ce ne-am propus în vară. Dar a ieșit cum nu se poate mai bine pentru noi.

Reclamă
Reclamă

Așa e la Craiova. Vrei să omori o echipă, să faci alta politic, să-i faci și stadion… E clar că creezi un crater în Craiova care va fi greu de acoperit vreodată. Asta nu e vina mea. E vina celor care au încălcat legea și au permis să fie două echipe cu același nume. Nu există nicăieri în lume, dar la noi justiția nu-și face treaba. Nu mai vreau să vorbesc, dar asta este. S-au separat apele. Există oameni care s-au asociat cu CSU și așa au rămas, sunt și foarte mulți care au rămas alături de noi, indiferent de situația noastă. Mergem înainte, astăzi a fost seara noastră. Să sperăm că vor mai fi seri din astea, pentru că vor mai fi multe confruntări cu ei.

Nu a făcut Napoli minuni. În seara asta poate echipa a avut mai multă șansă. Echipa asta a jucat bine din prima etapă. Poate în unul sau două meciuri adversarul a fost peste noi. Punctele nu arată situația reală. Să nu credeți că a venit Napoli, a închis vestiarul și face tot ce vrea la echipă. Napoli e o rotiță într-un sistem. Aceiași jucători sunt, nu s-a schimbat nimic, s-a spart ghinionul”, a declarat Adrian Mititelu, pentru digisport.ro.

Nicolo Napoli, după Universitatea Craiova – FC U Craiova 0-2

Nicolo Napoli, după Universitatea Craiova – FC U Craiova 0-2. Nicolo Napoli a fost în culmea fericirii, după ce a câştigat derby-ul Craiovei. Echipa lui Adrian Mititelu a obiţinut prima sa victorie din istorie în faţa rivalei din oraş.

Reclamă

Nicolo Napoli a revenit pe cai mari la echipa lui Mititelu. A câştigat derby-ul Craiovei. Belgianul Baeten şi George Ganea l-au ajutat cu golurile marcate în Bănie.

„Am făcut un meci foarte bun. Felicit băieţii pentru joc. Gurău este un portar bun, e sigur pe el. Atmosfera a fost bună, suporterii noştri sunt fericiţi când câştigă echipa. Am făcut un meci bun, e meritul băieţilor. Posibil să fi fost şi puţină tactică. Sunt 3 puncte foarte importante pentru noi. O să sărbătorim.

Atmosfera a fost bună, suporterii noștri sunt fericiți când căștigă echipa. Noi încercăm să dăm 100% la fiecare meci, pentru a face cât mai multe puncte posibile. Împreună cu băieții, am făcut un meci bun, meritul e al lor. Puțină tactică, dar meritul e al lor.

Sunt trei puncte foarte importante pentru noi, iar acum ne gândim la următoarele meciuri„, a spus Nicolo Napoli la digisport.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și