Închide meniul
UPDATE

OFICIAL. Gabi Iancu a semnat cu FC U Craiova 1948! Lovitură răsunătoare dată de Adrian Mititelu

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2022, 16:30

OFICIAL. Gabi Iancu a semnat cu FC U Craiova 1948! Lovitură răsunătoare dată de Adrian Mititelu

Gabi Iancu a semnat cu FC U Craiova 1948

Gabi Iancu a semnat cu FC U Craiova 1948 / Facebook FC U Craiova 1948

  • Adrian Mititelu și-a adus golgheter în Bănie
  • Gabi Iancu a semnat cu FC U Craiova 1948

Gabi Iancu a semnat cu FC U Craiova 1948. Atacantul de 28 de ani, de 4 ori campion al României, a fost prezentat oficial la echipa lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 16:20. Gabi Iancu este noul jucător de la FC U Craiova 1948. Formația din Bănie a făcut anunțul în cursul zilei de miercuri.

OFICIAL. Gabi Iancu a semnat cu FC U Craiova 1948!

„Gabriel Iancu a semnat cu FC U CRAIOVA 1948!

Reclamă

Internaționalul român are la activ 4 titluri de campion în Romania, 3 cu FCSB și 1 cu Viitorul Constanța.

Atacantul în vârstă de 28 de ani are 172 de meciuri în campionatul romanesc si 50 de goluri marcate.

Reclamă

De asemenea, Iancu a fost golgheterul Ligii I în sezonul 2020-2021.

Bine ai venit, Gabi!”, a anunțat FC U Craiova 1948, pe rețelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Iancu a început deja negocierile cu echipa lui Adrian Mititelu și urmează să ajungă în Bănie pentru tratativele finale, potrivit prosport.ro.

Cotat la 600.000 de euro, Iancu a mai evoluat în România pentru FCSB, Farul, Dunărea Călărași și FC Voluntari. Acesta a câștigat titlul de golgheter în Liga 1, în sezonul 2019-2020. Atunci, el a reușit 18 goluri și 8 pase decisive.

Dacă mutarea se va realiza, oltenii vor primi înăriri și în compartimentul ofensiv, după ce în defensivă l-au adus pe Ricardo Grigore de la Dinamo.

Adrian Mititelu, mesaj tăios pentru Mihai Rotaru

Adrian Mititelu a avut un mesaj tăios pentru Mihai Rotaru chiar înaintea startului noului sezon. Mititelu nu l-a menajat pe patronul rivalei din oraş, despre care a spus că a primit totul pe tavă, inclusiv echipă în Liga 2.

Adrian Mititelu nu a uitat că a trebuit să o ia din Liga 4 cu FC U Craiova 1948.

Nu trebuie să omiteți greutățile pe care le-am suportat, tot ce am avut de înfruntat. Să-l vedem pe Mihai Rotaru în situația asta. 

Să-i dezafilieze cineva clubul, să-i ia toți jucătorii și să-l dea afară din oraș. Să-l vedem ducându-se în Liga 4, cu afacerile blocate și să o ia de jos. Să vedem dacă va mai reuși vreodată să revină în Liga 1. Să-l vedem investind 30 de milioane de euro în fotbal, nu să bage 7-8 milioane și să spună că a băgat 15.

Reclamă

Să nu-i dea nimeni nimic, să nu i se facă stadion, ci să i se pună pe tavă. Să nu i se facă baza de la Lunca Jiului. Mi-ar fi plăcut și mie să nu bag 7-8 milioane de euro în propria bază, ci să beneficiez de una făcută de primărie. 

E frumos când ți se dă o echipă direct în Liga 2, ți se pune la dispoziție brandul Universitatea Craiova și când forța politică din oraș îți trimite 20 de sponsori să te ajute. E foarte frumos să faci fotbal așa. Aș vrea să văd cum ar reacționa el și cei din jurul lui dacă li s-ar întâmpla ce mi s-a întâmplat mie. 

Ce ar face Peluza Nord, care acum sprijină altă grupare, dacă ar fi nevoiți să meargă după un patron blocat financiar, în Liga 4? L-ar mai însoți? S-ar duce după echipă în Liga 4? Mira-m-aș! 

Ceea ce am făcut noi este unic. De asta avem cea mai pătimită, suferită și frumoasă echipă din fotbalul românesc, chiar dacă am făcut și greșeli. Unele din prea multă pasiune”, a spus Adrian Mititelu într-un interviu acordat pe site-ul oficial al clubului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”