Închide meniul

Adrian Mititelu îşi doreşte ca Dinamo să rămână în Liga 1. Predicţia surprinzătoare a patronului oltenilor: „Va fi greu de bătut”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 februarie 2024, 23:07

Adrian Mititelu îşi doreşte ca Dinamo să rămână în Liga 1. Predicţia surprinzătoare a patronului oltenilor: „Va fi greu de bătut

Adrian Mititelu îşi doreşte ca Dinamo să rămână în Liga 1

Adrian Mititelu / Facebook

Adrian Mititelu îşi doreşte ca Dinamo să rămână în Liga 1. Patronul lui FCU Craiova a prezis că „roş-albii” vor fi greu de bătut în doi-trei ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo cu 2-1 şi a făcut ca „roş-albii” să ocupe ultimul loc în Liga 1. Dinamo a devenit lanterna clasamentului după ce FC Botoşani a învins-o astăzi, acasă, cu 2-1, pe Poli Iaşi.

Adrian Mititelu îşi doreşte ca Dinamo să rămână în Liga 1

Sincer, îmi doresc ca Dinamo să rămână în Liga 1. Nu o spun de complezență. Uite, un meci cu Dinamo, chiar dacă nu mai vine lumea ca altădată, are mare însemnătate. Vă spun o chestiune. Fac o afirmație responsabilă. În următorii 2-3 ani va fi foarte greu de bătut. 

Dinamo trebuie să rămână în Liga 1. Sper ca de meciul viitor să câștige tot. Sunt mulți care le cântă prohodul, inclusiv dinamoviști. E invidie și acolo”, a declarat Adrian Mititelu pentru gsp.ro.

Patronul lui FCU Craiova l-a lăudat pe antrenorul italian Giovanni Costantino. Acesta l-a impresionat pe Mititelu că a învăţat rapid limba română.

Reclamă

Mititelu, laude pentru Costantino după ce i-a transmis să îşi dea demisia: „E tobă de carte”

Adrian Mititelu l-a reevaluat pe Giovanni Costantino. După înfrângerea cu 4-3 cu Rapid, în condiţiile în care oltenii au condus cu 3-1, Mititelu îi spunea lui Costantino să îşi dea demisia. Ulterior, a revenit asupra deciziei că trebuie să se despartă de italian.

Mi-a zis de la prima întâlnire că el în 2-3 luni va învăța limba română. S-a ținut de cuvânt. Chiar eram curios cum stă. Am rămas și eu uimit. Acum o vorbește binișor. Atunci, în Giulești, a fost o scăpare făcută de mine. Îmi place de el, îmi place cum muncește. E tânăr. E tobă de carte, foarte bun teoretician.

Ca om e foarte perspicace, combativ. Când are dreptate, își susține punctul de vedere. Are un stil asemănător cu cel al oltenilor. Mergem la ocupația romană, Legiunea a XIII-a Gemina. Facem legături între olteni și ei”, a mai declarat Mititelu pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Juan Bauza după ce a marcat golul campionatului cu Dinamo! Ce a spus despre faza în care a înscris cu călcâiul

Argentinianul lui Adrian Mititelu a făcut spectacol cu „roş-albii”. Iată reacţia lui Juan Bauza după ce a marcat golul campionatului cu Dinamo.

Magicianul lui Mititelu a reuşit în minutul 52 un gol cum rar vezi pe terenul de fotbal. El a pătruns pe partea stângă, a driblat doi adversari şi a finalizat cu călcâiul. Mingea a trecut printre picioarele lui Golubovic şi a intrat în poartă.

A fost un meci dur, un derby important. Despre gol nu îmi aduc aminte prea multe, a fost ceva pe moment, am decis să dau la poartă cu călcâiul. A fost foarte important să câștigăm acest meci, veneam după două înfrângeri.

Nu am avut intenția neapărat să înscriu așa, dar a fost cea mai bună opțiune, mi-a rămas mingea puțin în spate. În general colegii mei marchează, dar e bine când înscriu și eu.

Am mai spus și înainte, aveam nevoie de victorie. Ideal e să păstrăm acest ritm și să jucăm bine și în viitor.

(n.r. Despre oferta refuzată din Arabia Saudită) În acest moment nu contează faptul că a fost refuzată o ofertă pentru mine. Nu mă gândesc să plec de la echipă. Am avut și ghinion, am fost accidentat. Dacă voi contribui la victorii vor veni și ofertele. Voi analiza situația împreună cu clubul și voi lua o decizie”, a spus Juan Bauza, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și