Închide meniul

Juan Bauza a înscris golul campionatului! Argentinianul a driblat doi dinamovişti şi a marcat cu călcâiul!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 februarie 2024, 21:36

Juan Bauza a înscris golul campionatului! Argentinianul a driblat doi dinamovişti şi a marcat cu călcâiul!

Juan Bauza a înscris golul campionatului! Argentinianul a driblat doi dinamovişti şi a marcat cu călcâiul!

Juan Bauza se bucură după un gol / Hepta

Juan Bauza a înscris golul campionatului în meciul FCU Craiova – Dinamo! În minutul 52 al meciului, argentinianul a reuşit un gol cum rar vezi pe terenul de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bauza a avut o acţiune pe cont propriu, a driblat doi jucători ai lui Dinamo şi a înscris cu călcâiul.

Juan Bauza a înscris golul campionatului!

Bauza face un meci mare cu Dinamo. Argentinianul s-a distrat cu apărarea lui Dinamo, trecând de nenumărate ori de jucătorii antrenaţi de croatul Zeljko Kopic.

Bahassa a deschis scorul în minutul 13, cu un şut perfect, iar Bauza a majorat avantajul oltenilor cu golul de zile mari din minutul 52.

La doar câteva minute după golul de generic, argentinianul a creat iar pericol, pasându-i lui Bahassa, care nu a reuşit să realizeze „dubla”.

Reclamă

Vezi aici golul campionatului marcat de Juan Bauza

Adrian Mititelu, apariţie de senzaţie la meciul cu Dinamo! Super-bolidul de peste 200.000 de euro cu care a venit la stadion

Adrian Mititelu a avut o apariţie de senzaţie la meciul cu Dinamo! Patronul lui FCU Craiova a venit la stadion cu o maşină de peste 200.000 de euro.

Adrian Mititelu a coborât dintr-un bolid Mercedes Maybach, personalizat cu iniţialele echipei sale, după cum au arătat imaginile publicate de gsp.ro.

Maşina respectivă este cotată la circa 230.000 de dolari (peste 210.000 de euro). Adrian Mititelu a avut un motiv de bucurie, echipa lui deschizând scorul în meciul cu Dinamo în minutul 13.

Reclamă 4 / 0/3

Scorul a fost majorat cu ajutorul reuşitei rare a lui Bauza, după care Dennis Politic a marcat cu un şut de la distanţă.

În minutul 40 al partidei, arbitrul a anulat un gol al lui Dinamo, pe motiv de offside. Goncalo Gregorio a reluat din voleu perfect, dar reuşita lui a fost anulată după ce liniile trase de VAR au arătat că Abdallah s-a aflat în offside în acea fază.

Fanii lui Dinamo susţin că echipa lui Mititelu e „adevărata Craiova”

Chiar dacă echipa lui Mihai Rotaru a câştigat palmaresul Universităţii Craiova, fanii lui Dinamo consideră că „adevărata Craiova” e cea a lui Adrian Mititelu.

”Suntem de-o seamă…

Ne revedem cu rivala din Oltenia în această seară (ora 20:00), în SuperLiga, pe stadionul „Ion Oblemenco”. De FCU Craiova 1948 ne leagă acelaşi an de înfiinţare şi o rivalitate istorică. Cu oltenii lui Mititelu ne-am mai întâlnit de două ori în acest sezon, în luna septembrie, în SuperLigă şi în grupele Cupei României.

În primul meci jucat pe Arena Naţională a fost 1-0 pentru craioveni, decis de execuţia lui William Baeten (61). În al doilea joc, disputat tot în faţa propriilor suporteri, a fost 1-1, Costin Ionuţ Amzăr a deschis scorul (18), iar Yassine Bahassa a egalat din penalty (66)”, a scris Dinamo pe Facebook.

Fanii lui FC U Craiova au mers cu torţe la antrenament

Fanii lui FCU Craiova au aprins torţe şi au făcut show la ultimul antrenament oficial înaintea derby-ului cu Dinamo, din etapa a 24-a a Ligii 1, care va fi vineri, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Oltenii lui Mititelu sunt neînvinşi în ultimele cinci meciuri cu „câinii” şi îşi doresc să profite de momentul teribil prin care trec rivalii lor. Jucătorii lui Zeljko Kopic au pierdut ambele meciuri din 2024 şi sunt pe penultimul loc în clasament.

„Antrenament special cu o zi înaintea derby-ului cu FC Dinamo 1948 București, pe Stadionul de Atletism din Craiova, în lumina nocturnei. La pregătirea din această seară a participat și o parte a Peluzei Sud care a încurajat echipa”, au scris oficialii clubului din Bănie pe contul de Facebook.

Alb-albaştrii au postat şi un video cu fanii care au aprins torţe şi au dat recital. „Ştiinţa bate Dinamo!”, a fost scandarea preferată a ultraşilor.

Dinamo ocupă în acest moment ultimul loc în Liga 1, cu doar 16 puncte. Botoşani a urcat peste „câini” în clasament după victoria de astăzi, cu 2-1, împotriva celor de la Poli Iaşi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și