Închide meniul

Adrian Mititelu Jr a anunţat ce prime vor avea jucătorii de la FC U Craiova 1948 dacă echipa intră în play-off

Dan Roșu Publicat: 5 martie 2023, 14:43

Reclamă
Adrian Mititelu Jr a anunţat ce prime vor avea jucătorii de la FC U Craiova 1948 dacă echipa intră în play-off

Adrian Mititelu Jr a anunţat ce prime vor avea jucătorii de la FC U Craiova 1948 dacă echipa intră în play-off

Jucătorii lui FC U Craiova 1948 sărbătoresc marcarea unui gol / Hepta

Adrian Mititelu Jr a dezvăluit ce prime vor avea jucătorii lui FC U Craiova 1948, dacă echipa va prinde play-off-ul Ligii 1, la finalul acestui sezon regulat. Oltenii sunt la un singur punct în spatele lui Sepsi, dar speră şi la o decizie favorabilă la Comisia de Apel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Craiova a bătut-o pe Botoşani şi a ajuns la 40 de puncte, cu unul mai puţin decât Sepsi, ocupanta locului 6, ultimul care duce în play-off. Sepsi mai are însă două jocuri de disputat, dar ambele sunt de foc, acasă cu CFR Cluj şi în deplasare cu FCSB.

Astfel, dacă oltenii o vor învinge pe Hermannstadt în deplasare şi Sepsi va face maximum un punct în cele două meciuri menţionate mai sus, atunci jucătorii lui Nicolo Napoli vor prinde primele anunţate de Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr a anunţat ce prime vor avea jucătorii de la FC U Craiova 1948 dacă echipa intră în play-off

”Depinde de jucător. În medie 10-15 mii de euro. E tot o chestie de orgoliu. Și dacă pierdem play-off-ul nu e o tragedie. Dacă intrăm în play-off să nu crezi că vom termina pe locul 6.

Obiectivul acestui club în acest an a fost calificarea în play-off. Ne dorim foarte mult acest lucru. Suntem convinși că dacă am reuși acest lucru am face o figură foarte frumoasă în play-off.

Reclamă

Nu o să fim FC Argeș de anul trecut, care a pierdut majoritatea meciurilor cu 0-5”, a spus Adrian Mititelu Jr, citat de fanatik.ro.

Adrian Mititelu exultă după ce FC U Craiova 1948 s-a apropiat la doar un punct de play-off

Adrian Mititelu exultă după ce FC U Craiova 1948 s-a apropiat la doar un punct de play-off, graţie succesului la limită înregistrat în partida cu Botoşani. Patronul oltenilor susţine că victoria se datorează faptului că l-a visat pe Gică Hagi, cu o seară înainte de meci. Totodată, Mititelu speră să-l viseze pe „Rege” şi înaintea deciziei finalul în privinţa duelului cu Sepsi.

FC U Craiova 1948 s-a impus cu scorul de 1-0 în duelul cu Botoşani, graţie golului marcat de George Ganea. Deţi s-a apropiat la doar un punct de Sepsi, Adrian Mititelu a declarat că echipa sa de fapt are cu două puncte mai mult în clasamentul Ligii 1, decât formaţia covăsneană, luând în calcul faptul că meciul direct se va rejuca.

Reclamă 4 / 0/3

„Un meci extraordinar. M-au băgat într-o tensiune uriaşă cei de la Botoşani. Cel mai greu meci al nostru din 2023, aşa l-am simţit. Ne-a pus mari probleme Botoşani. Am avut jucători importanţi lipsă. Bauza, Achim. Baeten şi Bahassa au jucat mai mulţi forţaţi, au avut probleme medicale, s-au autodepăşit. Am trecut o cumpănă, şi ne dă o perspectivă pentru intrarea în play-off.

Până luni, când se termină meciul CFR – Sepsi, suntem pe locul şase. Avem 2 puncte peste Sepsi. Sepsi nu are 41 de puncte, are exact 38. Doar dacă bate pe CFR Cluj face atât. Sunt convins că meciul se va rejuca. Toate datele sunt în favoarea noastră.

Există prevederi de sanţionare a xenofobiei: amendă şi 10 etape fără suporteri. Nu există motiv pentru întreruperea meciului. Există asta în toate regulamentele din toate ţările din Europa civilizată. Doar pentru rasism poate fi întrerupt meciul. Toate meciurile se rejoacă, după întrerupere. Meciul trebuie să se rejoace, nu se poate întrerupe meciul pentru xenofobie.

Adrian Mititelu: „Visul cu Gică Hagi a fost tumultos!”

Meciul se va rejuca 100%! Altfel, va fi un scandal imens, iar eu voi face un gest cum nu a făcut nimeni în fotbalul românesc. Dacă va fi altă decizie, va fi un gest care va rămâne în istoria fotbalului.

(N.r. Despre meciul cu Hermannstadt, din runda viitoare) Meciul de la Sibiu va fi cel mai greu! Probabil vom juca duminică, şi probabil că miercuri sau joi vom juca cu Sepsi. Bauza revine la echipă marţi.

N-ar fi o surpriză dacă Sepsi va bate pe CFR Cluj. Eu mă gândesc să batem pe Hermannstadt. Şi după să batem şi pe Sepsi la ei acasă.

A fost o zi grea pentru noi. Dumnezeu a fost cu noi. Aseară iar l-am visat pe Hagi, nu vă mint. De câte ori îl visez, ne merge numai bine. Deşi a fost un vis mai tumultos, cu multe peripeţii, pentru mine a devenit îngerul păzitor. De câte ori îl visez, devin mai optimist. Dumnezeu îmi transmite prin vis că o să am o zi fericită. Aveam un talisman norocos, visul cu Gică Hagi. Sper să-l visez şi înainte de decizia Comisiei. Poate e un semn că Gică Hagi va deveni campion, nu m-ar deranja asta. Eu am vorbit de trei-patru ori cu el, dar când se arată la mine în vis, e de bine!”, a declarat Adrian Mititelu, după FC U Craiova 1948 – Botoşani 1-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și