Închide meniul

Adrian Mititelu Jr, ameninţări cu moartea pentru arbitrul Marian Barbu: „M-a scuipat şi mi-a spus că nu ies viu din Craiova”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2023, 0:13

Reclamă
Adrian Mititelu Jr, ameninţări cu moartea pentru arbitrul Marian Barbu: „M-a scuipat şi mi-a spus că nu ies viu din Craiova

Adrian Mititelu Jr, ameninţări cu moartea pentru arbitrul Marian Barbu

Marian Barbu, atacat de Adrian Mititelu Jr / Colaj Hepta/Instagram

Adrian Mititelu Jr i-ar fi adresat ameninţări cu moartea lui Marian Barbu la pauza meciului FCU Craiova – UTA, scor 2-3, din etapa a 14-a a Ligii 1. Totul s-a aflat după raportul oficial întocmit de arbitrul care a fost la centru în partida din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Adrian Mititelu l-ar fi atacat pe arbitrul Marian Barbu, după ce UTA a intrat în avantaj la cabine. Mititelu Jr este acuzat că l-a scuipat pe arbitru şi ar fi făcut ameninţări incredibile.

Adrian Mititelu Jr, ameninţări cu moartea pentru arbitrul Marian Barbu

Jurnaliştii de la gsp.ro au intrat în posesia raportului oficial, în care Marian Barbu ar fi descris ceea ce s-a întâmplat.

Adrian Mititelu junior m-a scuipat în față de la o distanță foarte mică, m-a înjurat, mi-a jignit familia și m-a amenințat că mă va omorî oriunde mă va prinde. Și că din Craiova n-o să ies viu dacă o să calc vreodată pe acolo„, a scris arbitrul în vârstă de 35 de ani.

Adrian Mititelu Junior riscă să fie suspendat, iar clubul FCU Craiova să primească o amendă. Clubul nu riscă o depunctare, din moment ce fiul patronului Adrian Mititelu nu are un rol executiv sau tehnic.

Reclamă

Mititelu Jr s-a dus peste arbitru la vestiare şi la finalul meciului, pierdut de olteni cu scorul de 2-3. Fabry ’37 (penalty), Ofosu ’41 şi Micovschi ’64 au înscris golurile victoriei echipei lui Mircea Rednic.

Adrian Mititelu Jr, reacţie halucinantă şi după Poli Iaşi – FCU Craiova 1-1

Fiul patronului oltenilor şi-a ieşit din minţi şi după remiza cu Poli Iaşi. A răbufnit la adresa arbitrajului şi „a pus tunurile” pe fraţii Szabolcs Kovacs şi Istvan Kovacs.

Szabolcs Kovacs a fost în cabina VAR la meciul de debut al lui Giovanni Constantino pe banca oltenilor. Arbitrul care a fost făcut praf şi de Gigi Becali l-a înfuriat acum şi pe Mititelu Jr. Conducătorul grupării din Bănie acuză că la mijloc ar fi fost o „răzbunare”.

Reclamă 4 / 0/3

Iulian Dima a fost „centralul” partidei şi a luat o decizie contestată dur şi de Adrian Mititelu. A hotărât să nu îl elimine pe portarul de la Iaşi, deşi iniţial i-a acordat cartonaşul roşu. Dima a fost chemat de arbitrul de la VAR, Szabolcs Kovacs, pentru a revedea faza. Ulterior, Iulian Dima i-a acordat doar cartonaşul galben lui Ailenei. Şase minute mai târziu l-a eliminat pe Lacroix de la FCU Craiova.

În seara aceasta am asistat la răzbunarea familiei Kovacs în urma declarațiilor noastre de-a lungul timpului. Nu este posibil să fie anulat acest roșu de ultim apărător.

Chiar dacă mingea nu a intrat în poartă, portarul îl obstrucționează violent și clar pe Chițu, care nu mai poate lovi cum trebuie balonul cu capul. Kovacs cel mic a ținut expres să îl corecteze pe Dima și să anuleze cartonașul roșu.

Două minute mai târziu, Lacroix protejează mingea și fără intenție îl atinge pe Buș care cade spectaculos si primește al doilea galben. Incredibilă desfășurare de forțe a familiei Kovacs. Felicit echipa că a avut forța de a egala în 10 oameni, iar cu puțină șansă puteam chiar învinge”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” Vezi toate știrile
Citește și