Închide meniul

„Am asistat la răzbunarea familiei Kovacs” Adrian Mititelu Jr, reacţie halucinantă după Poli Iaşi – FCU Craiova 1-1

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 octombrie 2023, 19:32

Reclamă
„Am asistat la răzbunarea familiei Kovacs Adrian Mititelu Jr, reacţie halucinantă după Poli Iaşi – FCU Craiova 1-1

Adrian Mititelu Jr, reacţie halucinantă după Poli Iaşi - FCU Craiova 1-1

Atac dur al lui Adrian Mititelu Jr la adresa lui Szabolcs Kovacs / Colaj Hepta

Adrian Mititelu Jr a avut o reacţie halucinantă după meciul Poli Iaşi – FCU Craiova, scor 1-1, din etapa a 13-a a Ligii 1. Fiul patronului oltenilor a răbufnit la adresa arbitrajului şi „a pus tunurile” pe fraţii Szabolcs Kovacs şi Istvan Kovacs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Szabolcs Kovacs a fost în cabina VAR la meciul de debut al lui Giovanni Constantino pe banca oltenilor. Arbitrul care a fost făcut praf şi de Gigi Becali l-a înfuriat acum şi pe Mititelu Jr. Conducătorul grupării din Bănie acuză că la mijloc ar fi fost o „răzbunare”.

Adrian Mititelu Jr, reacţie halucinantă după Poli Iaşi – FCU Craiova 1-1

Iulian Dima a fost „centralul” partidei şi a luat o decizie contestată dur şi de Adrian Mititelu. A hotărât să nu îl elimine pe portarul de la Iaşi, deşi iniţial i-a acordat cartonaşul roşu. Dima a fost chemat de arbitrul de la VAR, Szabolcs Kovacs, pentru a revedea faza. Ulterior, Iulian Dima i-a acordat doar cartonaşul galben lui Ailenei. Şase minute mai târziu l-a eliminat pe Lacroix de la FCU Craiova.

În seara aceasta am asistat la răzbunarea familiei Kovacs în urma declarațiilor noastre de-a lungul timpului. Nu este posibil să fie anulat acest roșu de ultim apărător.

Chiar dacă mingea nu a intrat în poartă, portarul îl obstrucționează violent și clar pe Chițu, care nu mai poate lovi cum trebuie balonul cu capul. Kovacs cel mic a ținut expres să îl corecteze pe Dima și să anuleze cartonașul roșu.

Reclamă

Două minute mai târziu, Lacroix protejează mingea și fără intenție îl atinge pe Buș care cade spectaculos si primește al doilea galben. Incredibilă desfășurare de forțe a familiei Kovacs. Felicit echipa că a avut forța de a egala în 10 oameni, iar cu puțină șansă puteam chiar învinge”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru fanatik.ro.

Alin Roman a deschis scorul la Iaşi, cu un şut de la 30 de metri, în minutul 13. Oltenii au reuşit să înscrie în minutul 19, dar golul lui Bahassa a fost anulat pentru ofsaid. În minutul 64, arbitrul Iulian Dima i-a acordat un cartonaş roşu portarului gazdelor, Ailenei, pentru o intrare la Aurelian Chiţu, dar şi-a schimbat decizia după consultarea VAR, schimbând roşul într-un cartonaş galben.

În minutul 66, Iulian Dima i-a arătat al doilea galben lui Leo Lacroix şi l-a eliminat pe fundaşul elveţian. Oaspeţii au trecut pe lângă egalare în minutul 87, când Ailenei a intervenit salutar la şutul din apropriere al lui Jibril Ibrahimi. Sidibe a trimis pe lângă poartă în minutul 88, iar insistenţa craiovenilor a dat roade în minutul 90+1, când Ibrahimi a egalat cu un şut senzaţional, de la 30 de metri.

Reclamă 4 / 0/3

În clasament, Poli Iaşi se află pe locul 9, cu 15 puncte, iar FCU Craiova este pe 11, cu 14 puncte.

POLI IAŞI: Ailenei – Martac, Fl. Ilie, Katanec, R. Ispas – A. Roman (R. Ion 89), Bordeianu (Itu 85), Marchioni, Stefanovici (A. Gheorghiţă 46) – S. Buş (A. Ciobanu 89), Luis Phelipe (Vojtus 46). ANTRENOR: Leo Grozavu

FCU CRAIOVA: Gurău – Compagnucci, Lacroix, Danny Henriques, Padula (Mascarenhas 56) – Dr. Albu (Buta 56), V. Achim – Bahassa (Ibrahimi 72), A. Chiţu, Van Durmen (V. Pop 87) – Blănuţă (Sidibe 56). ANTRENOR: Giovanni Costantino

Adrian Mititelu s-a prăbuşit emoţional după Poli Iaşi – FC U Craiova 1-1

La finalul meciului, Adrian Mititelu a postat un mesaj extrem de dur la adresa arbitrajului şi a cerut demisia şefului CCA.

VASARASS ! DEMISIA! Motive: Incompetenţa. Arbitrajul este MULT MAI RAU decat in vremurile de trista amintire! Administrarea arbitrajului în fotbalul românesc se dovedeşte a fi una foarte proastă. În 4 martie 2014 am fost implicat activ în ‘revoluţia administrativă’ din fotbalul românesc.

Toţi cei care am dorit schimbarea am sperat într-o schimbare profundă, nu doar una de formă. Din nefericire, cel putin în privinţa arbitrajului, lucrurile sunt infinit mai rele. Este evident ca domnul Vasarass n-are nicio competenţă în această funcţie şi nu se justifică în niciun fel prezenţa dumnealui în această poziţie”, a scris Adrian Mititelu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și