Închide meniul

Adrian Mititelu Jr e gata să îl trimită pe Juan Bauza la rivala Universitatatea Craiova: „Vindem pentru preţul corect!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 martie 2023, 8:36

Adrian Mititelu Jr e gata să îl trimită pe Juan Bauza la rivala Universitatatea Craiova: „Vindem pentru preţul corect!

Juan Bauza a marcat două goluri stagionale pentru Craiova lui Mititelu

Juan Bauza este starul lui FC U Craiova 1948 / Profimediaimages

Adrian Mititelu Jr a făcut o dezvăluire surprinzătoare şi a anunţat că e dispus să îl vândă pe Juan Bauza la rivala Universitatea Craiova. Fiul patronului lui FC U Craiova 1948 a recunoscut că ar fi gata să se aşeze la masa negocierilor cu Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Prinţişorul Craiovei” a ţinut să asigure că orice jucător de la ocupanta locului 7 este de vânzare, în cazul în care oferta este pe măsură. Adrian Mititelu anunţase însă că nu ia în calcul să îşi trimită starul la o echipă din Liga 1, mai ales după ce Andrea Compagno a ajuns la FCSB pentru 1.5 milioane de euro.

Adrian Mititelu Jr e gata să îl trimită pe Juan Bauza la rivala Universitatatea Craiova

Mititelu Jr îşi contrazice tatăl şi le-a transmis fanilor din Bănie că a învăţat din greşelile trecutului.

Nu contează unde vindem. Dacă sună acum CSU (n.r. – Universitatea Craiova) și prețul este corect vindem. Chiar și pe Bauza. Ne raportăm la timpurile actuale, nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în trecut.

Atunci am greșit cu Costea. A fost un cumul de evenimente negative care a culminat cu dezafilierea aceea nenorocită. Tata l-a apreciat foarte mult pe Florin Costea, era ca și copilul lui atunci.

Reclamă

Bauza este feblețea tatălui meu asumată public. Mie îmi place foarte mult de Bahassa. Și Bauza este un jucător care l-am remarcat din primul meci la Miercurea Ciuc, însă Bahassa este un jucător foarte, foarte, foarte tehnic. Eu cred că nu a avut SuperLiga în istorie un asemenea jucător tehnic. Nu am văzut driblinguri cum face Bahassa”, a declarat Adrian Mititelu Jr la fanatik.ro.

În vârstă de 26 de ani, Juan Bauza are o cotă de piaţă de 700.000 de euro pe Transfermarkt. Argentinianul a avut evoluţii spectaculoase în această ediţie de campionat. A înscris 2 goluri şi a oferit 6 pase decisive.

Adrian Mititelu, savuros când a fost întrebat despre transferul lui Bauza

Juan Bauza a fost decisiv în victoria celor de la FC U Craiova 1948 în deplasarea cu Rapid, scor 2-1. Mijlocașul ofensiv a avut nevoie de numai 45 de secunde pentru a înscrie în Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul oltenilor a dezvăluit că și-ar fi dorit să primescă 4 milioane de euro în schimbul decarului argentinian, însă nicio echipa nu a fost dispusă să plătească suma de transfer din cauza accidentării suferite de Bauza în acea perioadă. Totuși, Adrian Mititelu crede că o să-l vândă pe mijlocaș în vară.

În ceea ce privește transferul lui Bauza, dacă îmi plăteau suma de patru milioane de euro, îl vindeam ca popa, că banii sunt buni. Dar el a fost accidentat și au fost reticenți să plătească suma. Sunt multe cluburi care întreabă de el, e un jucător bun, probabil va pleca la vară. Dar să ne bucurăm de el, este un fotbalist care încântă”, a declarat Adrian Mititelu după victoria cu Rapid.

Mijlocașul ofensiv a sosit în Bănie de la Csikszereda. 150.000 de euro a plătit Adrian Mititelu pentru Bauza.

Recomandări
  • Juan Bauza are o cotă de piaţă de 700.000 de euro
  • Adrian Mititelu Jr, anunţ surprinzător despre mijlocaşul argentinian

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) Vezi toate știrile
Citește și