Închide meniul

Adrian Mititelu, savuros când a fost întrebat despre transferul lui Bauza: „Dacă îmi dadeau banii ăștia, îl vindeam ca popa” + De ce a rămas argentinianul în Bănie

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 10 februarie 2023, 23:21

Adrian Mititelu, savuros când a fost întrebat despre transferul lui Bauza: Dacă îmi dadeau banii ăștia, îl vindeam ca popa” + De ce a rămas argentinianul în Bănie

Adrian Mititelu, savuros când a fost întrebat despre transferul lui Bauza

Juan Bauza, în tricoul lui FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu a oferit un răspuns savuros când a fost întrebat despre transferul lui Bauza. Vedeta oltenilor a rămas în Bănie, însă finanțatorul lui FC U Craiova 1948 a explicat motivele pentru care argentinianul nu a fost vândut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juan Bauza a fost decisiv în victoria celor de la FC U Craiova 1948 în deplasarea cu Rapid, scor 2-1. Mijlocașul ofensiv a avut nevoie de numai 45 de secunde pentru a înscrie în Giulești.

Adrian Mititelu, savuros când a fost întrebat despre transferul lui Bauza: „Dacă îmi dadeau banii ăștia, îl vindeam ca popa” + De ce a rămas argentinianul în Bănie

Patronul oltenilor a dezvăluit că și-ar fi dorit să primescă 4 milioane de euro în schimbul decarului argentinian, însă nicio echipa nu a fost dispusă să plătească suma de transfer din cauza accidentării suferite de Bauza în acea perioadă. Totuși, Adrian Mititelu crede că o să-l vândă pe mijlocaș în vară.

„În ceea ce privește transferul lui Bauza, dacă îmi plăteau suma de patru milioane de euro, îl vindeam ca popa, că banii sunt buni. Dar el a fost accidentat și au fost reticenți să plătească suma. Sunt multe cluburi care întreabă de el, e un jucător bun, probabil va pleca la vară. Dar să ne bucurăm de el, este un fotbalist care încântă”, a declarat Adrian Mititelu după victoria cu Rapid.

700.000 de euro este cota de piața a lui Juan Bauza, conform site-urilor de specialitate. Mijlocașul de 26 de ani a sosit în Bănie în vara lui 2021. Din acel moment, Bauza a înscris 7 goluri și a oferit 10 pase decisive în 47 de meciuri.

Reclamă

Adrian Mutu, dărâmat după Rapid – FC U Craiova 1948: „O înfrângere care doare! Trebuie să uităm această seară cât mai repede”

Adrian Mutu, dărâmat după Rapid – FC U Craiova 1948. Tehnicianul giuleștenilor nu a fost deloc mulțumit de jocul elevilor săi.

FC U Craiova 1948 a obținut astfel o nouă victorie împotriva celor de la Rapid, a patra consecutivă. Oltenii speră acum la accederea în play-off.

„A fost un meci dificil, a fost o seară ciudată. Am început prost meciul, am primit gol foarte repede, în secunda 45. Asta ne-a turnat plumb în picioare și ne-a luat minute bune să ne revenim. Am încercat să egalăm, am atacat, dar din păcate nu ne-a ieșit.

Reclamă 4 / 0/3

Nu a fost seara noastră, unii jucători n-au fost într-o seară bună și lucrul acesta s-a văzut. Când primesti gol în secunda 45 se schimbă meciul din punct de vedere mental, mai ales când ai temerea asta în fața Craiovei. Poate aveam o șansă dacă reușeam să înscriem mai devreme în repriza secundă.

Meciul a fost diferit pentru că ne-au dat gol foarte repede și a intervenit teama de a nu greși, teama de nu a fi învinși în fața suporterilor noștri care aveau pretenția să câștigăm acest meci. Cred că și FCU Craiova se motivează în plus când joacă cu Rapid, sunt mai mulți factori.

E un duș rece pentru noi, mergem înainte. Eram neînvinși de 3 luni, din păcate azi am suferit o înfrângere care doare, trebuie să uităm această seară cât mai repede”, a declarat Adrian Mutu la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și