Închide meniul

Adrian Mititelu Jr, în scandal cu fanii Rapidului. Gestul cu care a „inflamat” spiritele. „Prinţişorul Craiovei”, salvat de bodyguarzi în loja oficială

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2023, 8:33

Adrian Mititelu Jr, în scandal cu fanii Rapidului. Gestul cu care a „inflamat spiritele. „Prinţişorul Craiovei, salvat de bodyguarzi în loja oficială

Adrian Mititelu Jr, în scandal cu fanii Rapidului după victoria din Giuleşti

Adrian Mititelu Jr este fiul patronului de la FC U Craiova 1948 / Hepta

Adrian Mititelu Jr a fost în scandal cu fanii Rapidului la meciul din etapa a 25-a a Ligii 1. Fiul lui Adrian Mititelu s-a „războit”, de la distanţă, cu ultraşii alb-vişiniilor după victoria obţinută de FC U Craiova 1948, scor 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, suporterii Rapidului i-au adresat mai multe injurii. „Prinţişorul Craiovei” le-a răspuns imediat şi s-a bucurat ostentativ în faţa lor.

Adrian Mititelu Jr, în scandal cu fanii Rapidului

Mai mult decât atât, potrivit orangesport.ro, fiul patronului oltenilor a arătat şi un gest obscen. A fost momentul în care situaţia a degenerat şi mai mulţi ultraşi au încercat să ajungă în loja oficialilor de la FC U Craiova 1948.

A fost nevoie de intervenţia bodyugarzilor familiei Mititelu, care au format un „scut uman”. Şi-au făcut apariţia şi forţele de ordine prezente la stadion pentru a calma fanii care îşi doreau cu orice preţ să ajungă la Mititelu Jr. Jandarmii chiar au luat un suporter al giuleştenilor la declaraţii.

„Prinţişorul Craiovei” şi tatăl sau au şi făcut o imagine, în tribună, la finalul meciului care a apropiat-o pe gruparea din Bănie la 3 puncte de Sepsi, ocupanta ultimului loc de play-off.

Reclamă
Adrian Mititelu Jr şi Adrian Mititelu, după Rapid – FC U Craiova 1-2

Adrian Mititelu a surprins şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa publicului din Giuleşti.

Atmosfera de aici este senzațională, nu mă așteptam, este cea mai frumoasă atmosferă din România. Nu au fost incidente, îi simpatizez pe rapidiști. Îmi pare rău că le-am făcut o seară tristă, doar echipa lui Adrian Mititelu a învins în Giulești.

Îi iubesc foarte mult pe rapidiști, din 2007 tot câștigăm aici. Avem valoare, avem o perioadă bună, vom fi foarte greu de învins. Avem puterea să-i batem și pe alții„, a declarat patronul lui FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid , învinsă din nou de FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 a început foarte hotărât meciul, iar tabela era modificată după numai 45 de secunde. Juan Bauza a înscris frumos cu o lovitură de cap după un corner executat perfect de William Baeten. Rapidul a încercat să revină în meci, însă fără succes. Oltenii au fost mai preciși și au reușit să majoreze diferența în repriza secundă, prin Yassine Bahassa. Francezul a profitat de centrarea bună venită de la Radu Negru și l-a învins fără emoții pe Horațiu Moldovan.

Rapid a revenit în meci pe final, atunci când Paul Iacob a înscris după ce s-a aflat în locul potrivit la o lovitură de colț. Giuleștenii n-au avut însă forța să egaleze, iar oltenii au obținut toate cele trei puncte.

Pentru Rapid continuă problemele cu FC U Craiova 1948. Formația lui Adrian Mititelu a obținut a patra victorie consecutivă împotriva formației bucureștene. Ba mai mult, grație acestei victorii, craiovenii revin în lupta pentru play-off. Trupa lui Nicolo Napoli a urcat pe locul 7, cu 30 de puncte. De cealaltă parte, Rapid rămâne pe podium, cel puțin pânâ la meciul FC Voluntari și FCSB. Elevii pregătiți de Adrian Mutu au strâns 45 de puncte în cele 25 de meciuri jucate până acum.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și