Închide meniul

Adrian Mititelu Jr, mesaj clar după transferul lui Andrea Compagno la FCSB: „E creația tatălui meu! Le recomanda din închisoare antrenorilor să înceapă cu el!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 august 2022, 17:24

Adrian Mititelu Jr, mesaj clar după transferul lui Andrea Compagno la FCSB: „E creația tatălui meu! Le recomanda din închisoare antrenorilor să înceapă cu el!

Andrea Compagno, tot mai aproape de transferul la FCSB

Andrea Compagno, după un gol marcat pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

  • Adrian Mititelu Jr, mesaj clar după transferul lui Andrea Compagno la FCSB
  • Ce a spus fiul patronului de la FC U Craiova 1948 despre noul atacant al lui Gigi Becali

Adrian Mititelu Jr a avut un mesaj clar după transferul lui Andrea Compagno la FCSB. Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 a transmis că evoluţia atacantului italian se datorează în totalitate tatălui său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Din iulie 2020 la echipa lui Adrian Mititelu, are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

Adrian Mititelu Jr, mesaj clar după transferul lui Andrea Compagno la FCSB

„De lecturat pentru carcotasi! Și pentru necunoscători, Andrea Compagno este creația tatălui meu. El l-a adus la echipa după ce l-a văzut pe video, el este cel care inclusiv din închisoare recomandă tuturor antrenorilor începerea primului 11 cu Andrea în teren!

Reclamă

Nici Trică, nici Napoli și nici eu nu avem vreun merit pentru evoluțiile acestui atacant, ci strict tatăl meu și bineînțeles, Compagno pentru că și-a fructificat șansele și și-a demonstrat talentul. Multă bafta, Andrea!”, a transmis Adrian Mititelu Jr.

Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB

Adrian Mititelu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a acceptat să-l lase să plece pe Andrea Compagno la FCSB.

Reclamă

Finanțatorul formației din Bănie a recunoscut că suma de 1,5 milioane de euro oferită de FCSB a fost prea mare pentru a fi refuzată. Mititelu abia aștepta să-i mai și intre bani în conturi.

„Există posibilitatea foarte mare ca Andrea Compagno să fie transferat la FCSB. Sincer, îmi pare foarte rău. Dacă mă întrebați ieri, sau acum o săptămână, sau o lună, nu luam în calcul asta. După solicitarea pe care le-am trimis-o celor de la FCSB, împreună cu dorința jucătorului, am hotărât să schimbăm politica clubului.

Nu pot să tot bag, bag și să refuz venituri importante pentru club. Am nevoie de moral să simt că încasăm ceva, că m-am săturat zi de zi numai plăți, plăți, plăți”, a spus Adrian Mititelu, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno va semna cu FCSB, după ce Gigi Becali a acceptat să-i plătească 1,5 milioane de euro lui Adrian Mititelu.

Andrea Compagno e al doilea jucător din Liga 1 pe care Gigi Becali plătește o sumă considerabilă în această vară. În urmă cu o lună, patronul roș-albaștrilor achita 1,7 milioane de euro să-l ia pe David Miculescu de la UTA.

Nicolae Dică, prima reacție după transferul lui Andrea Compagno la FCSB

Nicolae Dică a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat transferul lui Andrea Compagno la FCSB.

Dică e încântat de Compagno, dar a precizat că nu va sărbători până când nu îl va vedea pe atacantul italian la atrenamentele roș-albaștrilor.

„Doamne ajută să se facă! Eu cred doar când se semnează contractul. Și Safranko era aproape de noi și a semnat cu Sepsi. Să fie la antrenament. Când vine la antrenament, atunci putem spune ok.

Dacă se aduce un atacant, zâmbesc, normal, pentru că îmi doresc acest lucru. Este un jucător bun pentru campionatul României, a arătat-o la Craiova și i-a ajutat și la Liga a 2-a și în Liga 1. Are realizări și pe acest început de campionat”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă de sâmbătă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta iubită a "Prinţişorului Craiovei"
Diverse • 21 mart., 13:00
FOTO
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta „Prinţişorului Craiovei”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”