Închide meniul

Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB. Dezvăluirea patronului de la FC U Craiova 1948

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 august 2022, 15:45

Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB. Dezvăluirea patronului de la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, apel disperat pentru suporteri

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a acceptat să-l lase să plece pe Andrea Compagno la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanțatorul formației din Bănie a recunoscut că suma de 1,5 milioane de euro oferită de FCSB a fost prea mare pentru a fi refuzată. Mititelu abia aștepta să-i mai și intre bani în conturi.

Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB

„Există posibilitatea foarte mare ca Andrea Compagno să fie transferat la FCSB. Sincer, îmi pare foarte rău. Dacă mă întrebați ieri, sau acum o săptămână, sau o lună, nu luam în calcul asta. După solicitarea pe care le-am trimis-o celor de la FCSB, împreună cu dorința jucătorului, am hotărât să schimbăm politica clubului.

Nu pot să tot bag, bag și să refuz venituri importante pentru club. Am nevoie de moral să simt că încasăm ceva, că m-am săturat zi de zi numai plăți, plăți, plăți”, a spus Adrian Mititelu, conform sport.ro.

Andrea Compagno va semna cu FCSB, după ce Gigi Becali a acceptat să-i plătească 1,5 milioane de euro lui Adrian Mititelu.

Reclamă

Andrea Compagno e al doilea jucător din Liga 1 pe care Gigi Becali plătește o sumă considerabilă în această vară. În urmă cu o lună, patronul roș-albaștrilor achita 1,7 milioane de euro să-l ia pe David Miculescu de la UTA.

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948.  Din iulie 2020 la echipa lui Adrian Mititelu, are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

Gigi Becali: „Da, tată! Am dat cât a cerut Mititelu!”

Gigi Becali a confirmat trasferul lui Compagno la FCSB. Nu a putut să-l convingă pe Adrian Mititelu să lase la preț, astfel că a pus pe masă cât a cerut patronul oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, tată. Compagno este jucătorul FCSB! Ne-am înțeles cu Craiova, acum trebuie să vorbim și cu băiatul. Doar fac actele acum, totul s-a terminat. Suma este de un milion și jumătate!

Negocierile n-au fost grele. Mititelu atât a cerut, nu lasă. Am încercat 700.000 de euro, un milion, un milion două sute. Dacă am văzut că nu lasă, am dat cât a vrut el și gata”, a spus Gigi Becali, conform gsp.ro.

Ultimul jucător transferat pe axa Adrian Mititelu – Gigi Becali a fost Mihai Costea, în 2011, transfer în urma căruia patronul de la FC U Craiova 1948 a ajuns în închisoare, pentru evaziune fiscală.

Nicolae Dică, prima reacție după transferul lui Andrea Compagno la FCSB

Dică e încântat de Compagno, dar a precizat că nu va sărbători până când nu îl va vedea pe atacantul italian la atrenamentele roș-albaștrilor.

„Doamne ajută să se facă! Eu cred doar când se semnează contractul. Și Safranko era aproape de noi și a semnat cu Sepsi. Să fie la antrenament. Când vine la antrenament, atunci putem spune ok.

Dacă se aduce un atacant, zâmbesc, normal, pentru că îmi doresc acest lucru. Este un jucător bun pentru campionatul României, a arătat-o la Craiova și i-a ajutat și la Liga a 2-a și în Liga 1. Are realizări și pe acest început de campionat”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă de sâmbătă.

 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și