Închide meniul
Video

Adrian Mititelu Jr s-a înjurat cu fanii Chindiei. „Prinţişorul Craiovei” şi-a ieşit din minţi la meciul lui FC U Craiova 1948

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 februarie 2023, 20:24 / Actualizat: 1 martie 2023, 0:59

Adrian Mititelu Jr, reacţie nervoasă

Adrian Mititelu Jr s-a înjurat cu fanii Chindiei / Antena Sport

Adrian Mititelu Jr s-a înjurat cu fanii Chindiei Târgovişte la meciul din etapa a 28-a a Ligii 1. FC U Craiova 1948 era nevoită să câştige pentru a păstra şanse la calificarea în play-off, dar a obţinut doar o remiză, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe finalul partidei, fiul patronului de la FC U Craiova 1948 şi-a ieşit din minţi. Prezent în tribuna oficială a stadionului Ilie Oană din Ploieşti, „Prinţişorul Craiovei” a răbufnit la adresa fanilor care l-au apostrofat.

Adrian Mititelu Jr s-a înjurat cu fanii Chindiei

Mititelu Jr nu a mai rezistat şi a început să îi înjure pe suporterii aflaţi în apropierea lui. Le-a adresat cuvinte care nu pot fi reproduse.

Ei își iau banii de la Primărie, n-am nicăieri primiți atât de ostil ca la Chindia, nici la Rapid. Urlete, înjurături, niște oameni… au strâns toți pensionarii din Târgoviște să vină la meciuri în galerie și ne înjură pe noi de copii. Mi-au zis că suntem cei mai buni din România și că ei sunt cei mai slabi„, a declarat fiul lui Adrian Mititelu la finalul meciului.

Incidentul vine la numai două săptămâni după ce Adrian Mititelu Jr a fost în scandal cu fanii Rapidului. Fiul lui Adrian Mititelu s-a „războit”, de la distanţă, cu ultraşii alb-vişiniilor după victoria obţinută de FC U Craiova 1948, scor 2-1.

Reclamă

Fiul patronului oltenilor a arătat atunci şi un gest obscen. A fost momentul în care situaţia a degenerat şi mai mulţi ultraşi au încercat să ajungă în loja oficialilor de la FC U Craiova 1948.

A fost nevoie de intervenţia bodyugarzilor familiei Mititelu, care au format un „scut uman”. Şi-au făcut apariţia şi forţele de ordine prezente la stadion pentru a calma fanii care îşi doreau cu orice preţ să ajungă la Mititelu Jr. Jandarmii chiar au luat un suporter al giuleştenilor la declaraţii.

Chindia Târgovişte – FCU Craiova 1948 0-0

Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate marţi, pe teren propriu, scor 0-0, meciul disputat în compania formaţiei FCU Craiova 1948, într-o partidă contând pentru etapa a 28-a a Superligii.

Reclamă 4 / 0/3

Partida s-a disputat pe stadionul „Ilie Oană”, din Ploieşti. FCU Craiova este pe locul 7 în campionat, cu 37 de puncte, în timp ce Chindia se află pe 9, cu 31 de puncte, anunţă news.ro.

CHINDIA: Căbuz – Orozco (D. Dumitraşcu 62), Corinus, Boldor, C. Dinu – Akhmatov, Perianu – Neguţ, Chamed (Atanase 82), S. Buş (A. Şerban 72) – D. Popa. ANTRENOR: Anton Petrea

FCU CRAIOVA: Gurău – R. Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert – D. Albu, V. Achim (Asamoah 20) – Baeten (Sidibe 46), G. Ganea (Blănuţă 46), Bahassa – A. Chiţu (Piccolomo 74). ANTRENOR: Nicolo Napoli

Cartonaşe galbene: Orozco 4, Corinus 32, Akhmatov 73 / D. Albu 24, G. Ganea 27, R. Negru 81, Duarte 90+4

Arbitri: Cătălin Popa – Bogdan Gheorghe, Ciprian Danşa – Bogdan Dumitrache

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Cristina Trandafir

Observator: Marian Salomir

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și