Închide meniul

Adrian Mititelu Jr. se revoltă după FCSB – FC U Craiova 1948 1-1: „Derby-ul cu CSU Craiova nu trebuia să aibă loc vreodată!”

Dragoș Vasile Publicat: 1 august 2022, 9:23

Adrian Mititelu Jr. se revoltă după FCSB – FC U Craiova 1948 1-1: „Derby-ul cu CSU Craiova nu trebuia să aibă loc vreodată!

"Prințișorul Craiovei" a vorbit despre problemele familiei

Adrian Mititelu Jr este fiul patronului de la FC U Craiova 1948 / Instagram

  • Adrian Mititelu Jr. se revoltă după FCSB – FC U Craiova 1948 1-1
  • Ce a spus despre derby-ul cu Universitatea Craiova

Adrian Mititelu Jr. se revoltă după FCSB – FC U Craiova 1948 1-1. Echipa sa a obţinut un rezultat de egalitate în derby-ul cu vicecampioana şi se pregăteşte pentru duelul de foc cu Universitatea Craiova. Totuşi, fiul patronului grupării din Bănie a avut un mesaj acid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr. este de părere că duelul dintre cele două echipe din Craiova „nu trebuia să aibă loc vreodată”. FC U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova s-au întâlnit şi în sezonul trecut, când echipa lui Mihai Rotaru a câştigat ambele dueluri cu acelaşi scor, 2-0.

Adrian Mititelu Jr. se revoltă după FCSB – FC U Craiova 1948 1-1

„Ținând cont de faptul că echipa a avut 5 cartonașe galbene dintre care 4 în plan defensiv aproape tot meciul, egalul este mai mult decât echitabil. Un meci care a arătat ca un adevărat derby cu una din forțele campionatului.

Reclamă

Urmează meciul cu CSU Craiova, derby-ul care nu trebuia să aibă loc vreodată, dar cum România este o țară imprevizibilă, trebuie să ne conformăm și să tratăm acest meci așa cum se cuvine și să câștigăm pentru a menține linia bună a rezultatelor”, a scris Adrian Mititelu Jr. pe Facebook.

Andrea Compagno, după FCSB – FC U Craiova 1948 1-1: „Este rezultatul corect!”

Andrea Compagno a marcat golul oltenilor în minutul 57, după un penalty acordat cu ajutorul VAR. Atacantul italian a transformat şi a stabilit scorul final.

Reclamă

„E un meci foarte bun, cred că egalul este rezultatul corect. Este foarte frumos pentru stadion, pentru atmosferă. De când a ajuns el sperăm să jucăm aşa. Mereu vrem să facem mai mult. Acum sunt în etapa a treia. Putem să scoatem mai mult.

Pentru suporteri este meciul anului, dar noi trebuie să jucăm şi să ne bucurăm alături de suporteri. Obiectivul nostru este playoff-ul. Important este să ne facem treaba”, a spus Andrea Compagno, după FCSB – FC U Craiova 1948 1-1.

Vlad Achim: „Sper să facem un meci bun cu Universitatea Craiova!”

„Este un rezultat bun pentru noi. Şi ei au avut ocazii, mai ales pe final,când au dominat destul de tare. Şi noi am avut cu Bauza şi cred că a fost echitabil. Noi ne dorim mai mult şi sper să reuşim meci de meci. Va fi din nou un meci dificil, cu o echiăă bună.

Reclamă 4 / 0/3

Ca şi până acum, sper să facem un meci bun (n.r. – despre derby-ul cu Universitatea Craiova). Va fi o săptămână de foc pentru că sunt ambiţii foarte mari. Obiectivul este playoff-ul„, a spus şi Vlad Achim.

Adrian Mititelu, mesaj tăios pentru Mihai Rotaru

Adrian Mititelu a avut un mesaj tăios pentru Mihai Rotaru chiar înaintea startului noului sezon. Mititelu nu l-a menajat pe patronul rivalei din oraş, despre care a spus că a primit totul pe tavă, inclusiv echipă în Liga 2.

„Nu trebuie să omiteți greutățile pe care le-am suportat, tot ce am avut de înfruntat. Să-l vedem pe Mihai Rotaru în situația asta. Să-i dezafilieze cineva clubul, să-i ia toți jucătorii și să-l dea afară din oraș. Să-l vedem ducându-se în Liga 4, cu afacerile blocate și să o ia de jos. Să vedem dacă va mai reuși vreodată să revină în Liga 1. Să-l vedem investind 30 de milioane de euro în fotbal, nu să bage 7-8 milioane și să spună că a băgat 15.

Să nu-i dea nimeni nimic, să nu i se facă stadion, ci să i se pună pe tavă. Să nu i se facă baza de la Lunca Jiului. Mi-ar fi plăcut și mie să nu bag 7-8 milioane de euro în propria bază, ci să beneficiez de una făcută de primărie. E frumos când ți se dă o echipă direct în Liga 2, ți se pune la dispoziție brandul Universitatea Craiova și când forța politică din oraș îți trimite 20 de sponsori să te ajute. E foarte frumos să faci fotbal așa. Aș vrea să văd cum ar reacționa el și cei din jurul lui dacă li s-ar întâmpla ce mi s-a întâmplat mie.

Ce ar face Peluza Nord, care acum sprijină altă grupare, dacă ar fi nevoiți să meargă după un patron blocat financiar, în Liga 4? L-ar mai însoți? S-ar duce după echipă în Liga 4? Mira-m-aș! Ceea ce am făcut noi este unic. De asta avem cea mai pătimită, suferită și frumoasă echipă din fotbalul românesc, chiar dacă am făcut și greșeli. Unele din prea multă pasiune”, a spus Adrian Mititelu într-un interviu acordat pe site-ul oficial al clubului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta iubită a "Prinţişorului Craiovei"
Diverse • 21 mart., 13:00
FOTO
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta „Prinţişorului Craiovei”
"Prinţişorul Craiovei" s-a despărţit de "Buneasa de la Urlaţi"
Diverse • 15 mart., 9:08
FOTO
„Prinţişorul Craiovei” s-a despărţit de „Buneasa de la Urlaţi”. Rolul incredibil pe care l-ar fi avut milionarul Adrian Mititelu
"Prinţişorul Craiovei" şi tatăl său, apariţie de peste 700.000 de euro
Extra • 11 mart., 9:06
FOTO
„Prinţişorul Craiovei” şi tatăl său, apariţie de peste 700.000 de euro în seara în care au primit o lovitură cruntă de la rivali
Scandal uriaş la finalul derby-ului FCU Craiova - Universitatea Craiova
Liga 1 • 10 mart., 23:42
Scandal uriaş la finalul derby-ului FCU Craiova – Universitatea Craiova! Adrian Mititelu Jr. a intervenit de urgenţă
"Prinţesa Băniei", fiica lui Adrian Mititelu, este o frumuseţe uimitoare. Imagini rare cu Gabriela, unica fiică a milionarului
Diverse • 19 feb., 16:37
FOTO
„Prinţesa Băniei”, fiica lui Adrian Mititelu, este o frumuseţe uimitoare. Imagini rare cu Gabriela, unica fiică a milionarului