Închide meniul
Foto

O nouă lovitură pentru Adrian Mititelu! I s-a pus sechestru pe șase mașini de lux

Viviana Moraru Publicat: 5 aprilie 2024, 12:39

Reclamă
O nouă lovitură pentru Adrian Mititelu! I s-a pus sechestru pe șase mașini de lux

O nouă lovitură pentru Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu - Hepta

Adrian Mititelu a primit o nouă lovitură, în plin scandal cu fiul său. ANAF i-a pus sechestru pe șase mașini de lux, din cauza datoriilor uriașe pe care le are echipa la fisc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu are mari probleme la echipă. Acesta se află în plin conflict și cu fiul său, după ce acesta i-a cerut plecarea de la echipă, după eliminarea din Cupa României.

O nouă lovitură pentru Adrian Mititelu

Conform fanatik.ro, ANAF a stabilit sechestru asupra celor șase autoturisme ale lui Adrian Mititelu până în 2028, după ce patronul din Bănie a fost avertizat încă de la finalul anului trecut.

Toate cele șase mașini pe care a fost pus sechestru sunt ale clubului și valorează sute de mii de euro. Două dintre acestea sunt limuzine din gama BMW și alte două aparțin mărcii Mercedes, toate acestea patru fiind evaluate la suma de aproape 250.000 de euro.

Lista mașinilor sechestrate de ANAF:

Reclamă

Sursa citată anterior mai notează și faptul că în anul trecut, FCU Craiova a înregistrat pierderi uriașe, de peste patru milioane de euro, sumă dublă față de anul 2022.

„Sunt fiul lui, nu angajatul!” Adrian Mititelu Jr şi-a anunţat plecarea de la FCU Craiova

Adrian Mititelu Jr şi-a anunţat plecarea de la FCU Craiova, după scandalul cu tatăl lui. Fiul patronului din Bănie a avut un discurs dur şi a transmis că e gata să renunţe la acţiunile pe care le deţine la echipă.

„Am ascultat declarația tatălui meu. Eu aseară după meci am vrut sa îi fac un bine, nu un rău. Am încercat să nu am remușcări în timp că nu am încercat și asta. De 19 ani niciodată nu ne-am atribuit și noi o vină, mereu am căutat vinovații în altă parte.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu vreau să conduc clubul, dar nici nu pot sta martor la sinuciderea lui. Chiar dacă am fost îndepărtat tăcit de la club de când s-a eliberat din închisoare, eu nu m-am supărat. Știam că echipa este viața lui.

Eu nu îmi arog promovările în Liga a II-a și Liga I. Eu am afirmat că este și munca mea acolo și tot sufletul depus. Aici nu este o concurență între noi doi, asta trebuia să înțeleagă el. Eu sunt fiul lui, nu angajatul lui.

Pentru el echipa de fotbal înseamnă mai mult ca orice, mai mult ca soția, mai mult ca mine, mai mult ca viitorul nostru. Ca să nu stea cu grija că fac vreo ‘manevră’ cu Mihai Rotaru, o să cedez la cine vrea el acțiunile pe care le am în societate.

Este ultima mea declarație pe acest subiect. Puteți să considerați că deja nu mai am nicio calitate la echipa de fotbal, cum de fapt nu am avut niciodată. Problema nu este că eu mă trezesc la ora 12, problema este că el nu se trezește nici în ceasul al 12-lea”, a declarat Adrian Mititelu Jr, conform fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și