Închide meniul

Adrian Mititelu Jr visează la play-off după ce Marius Croitoru a semnat cu FC U Craiova 1948: „Cu gândul ăsta l-am adus!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 iunie 2022, 18:52

Adrian Mititelu Jr visează la play-off după ce Marius Croitoru a semnat cu FC U Craiova 1948: „Cu gândul ăsta l-am adus!

Adrian Mititelu Jr, FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr este patronul de la FC U Craiova 1948 / Instagram

Adrian Mititelu Jr visează la calificarea în play-off după ce l-a adus pe Marius Croitoru pe banca tehnică de la FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor are gânduri mari pentru sezonul viitor, odată cu instalarea noului antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948. Mititelu Jr. privește cu mult optimism către sezonul următor și are mare încredere în calitățile fostului antrenor de la FC Botoșani.

Reacția lui Adrian Mititelu Jr după ce Marius Croitoru a semnat cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr. îl consideră pe Croitoru genul de antrenor care transformă jucătorii de nivel mediu în jucători de top în România:

„Îl apreciez pe Marius de foarte mulţi ani. Cu gândul ăsta l-am adus şi noi la Craiova, să accedem în play-off, anul acesta. Marius are ochi foarte bun către fotbal și jucători de perspectivă (n.r. – despre transferuri).

Așa cum și la Botoșani a vândut mulți jucători. A luat jucători de un nivel mediocru și i-a propulsat, așa sper sa facă și la Craiova.

Reclamă

Suporterii îl vor primi cu brațele deschise. Nu ai de ce să nu îl primești cu brațele deschise pe Marius Croitoru. A făcut performanță și e un antrenor de mare potențial.”, a spus Adrian Mititelu Jr, la conferința de presă.

Marius Croitoru, prezentat oficial la FC U Craiova 1948

La începutul lunii, Marius Croitoru dezvăluia, în exclusivitate pentru Antena Sport, că „în mare parte” s-a înțeles cu Adrian Mititelu și mai trebuie doar să semneze contractul.

Antrenorul de 41 de ani a ajuns la o înţelegere şi a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani. Acesta a fost prezentat oficial de Adrian Mititelu Jr.

Reclamă 4 / 0/3

„Fotbal Club Universitatea 1948 și antrenorul Marius Croitoru au ajuns la un acord pe o perioada contractuală de 2 ani de zile.

Multă baftă, Marius!”, a anunţat FC U Craiova 1948.

Echipa patronată de familia Mititelu pregătește o „revoluție” în Bănie odată cu instalarea noului antrenor, Marius Croitoru.

La scurt timp după instalarea noului tehnician, oltenii au anunțat și transferul lui Ionuț Gurău, prima achiziție a verii.

Ionuț Gurău a evoluat ultima oară la Unirea Slobozia, în Liga a 2-a. Portarul de 23 de ani a fost crescut la Academia lui Gică Hagi, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la Farul, SCM Gloria Buzău și Daco-Getica.

Motivul real pentru care Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani

S-a aflat motivul real pentru care Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani. Antrenorul de 41 de ani nu s-a înțeles cu patronul clubului, Valeriu Iftime, în contextul prelungirii contractului. Inițial s-a vorbit despre o demitere, însă situația a fost diferită.

Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani după 3 sezoane. Tehnicianul nu a ajuns la un numitor comun cu Valeriu Iftime, iar drumurile lor s-au despărțit.

Reclamă

Patronul moldovenilor a transmis că cei doi nu s-au înțeles în privința unei singure condiții, fără să ofere mai multe detalii. Între timp, s-a aflat adevăratul motiv al plecării. Potrivit Fanatik, Valeriu Iftime i-a cerut lui Marius Croitoru să nu îl mai includă pe fiul său, David Croitoru (18 ani), în lotul echipei pentru sezonul viitor.

Antrenorul de 41 de ani nu a fost de acord cu cerința patronului și a preferat să nu semneze prelungirea contractului.

David a adunat 22 de apariții pentru FC Botoșani în cele 3 sezoane în care Marius Croitoru a stat pe banca echipei din Moldova. Iftime și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de prestațiile tânărului jucător, fiind de părere că există alți tineri mai talentați la FC Botoșani.

Recomandări
  • Adrian Mititelu Jr visează la play-off după ce l-a adus pe Marius Croitoru la FC U Craiova 1948
  • Reacția patronului din Bănie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și