Închide meniul

Marius Croitoru, prezentat oficial la FC U Craiova 1948! Antrenorul a venit să facă „revoluţie” în Bănie

Dragoș Vasile Publicat: 23 iunie 2022, 16:44

Marius Croitoru, prezentat oficial la FC U Craiova 1948! Antrenorul a venit să facă „revoluţie în Bănie

Marius Croitoru, prezentat oficial la FC U Craiova 1948

Facebook Fotbal Club Universitatea 1948

  • Marius Croitoru, prezentat oficial la FC U Craiova 1948
  • Anunţul făcut de olteni

Marius Croitoru a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948. Ultima oară la FC Botoşani, antrenorul a venit să facă „revoluţie” în Bănie pe banca echipei lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul lunii, Marius Croitoru dezvăluia, în exclusivitate pentru Antena Sport, că „în mare parte” s-a înțeles cu Adrian Mititelu și mai trebuie doar să semneze contractul.

Marius Croitoru, prezentat oficial la FC U Craiova 1948

Antrenorul de 41 de ani a ajuns la o înţelegere şi a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani. Acesta a fost prezentat oficial de Adrian Mititelu Jr.

Reclamă

„Fotbal Club Universitatea 1948 și antrenorul Marius Croitoru au ajuns la un acord pe o perioada contractuală de 2 ani de zile.

Multă baftă, Marius!”, a anunţat FC U Craiova 1948.

Reclamă

Motivul real pentru care Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani

S-a aflat motivul real pentru care Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani. Antrenorul de 41 de ani nu s-a înțeles cu patronul clubului, Valeriu Iftime, în contextul prelungirii contractului. Inițial s-a vorbit despre o demitere, însă situația a fost diferită.

Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani după 3 sezoane. Tehnicianul nu a ajuns la un numitor comun cu Valeriu Iftime, iar drumurile lor s-au despărțit.

Patronul moldovenilor a transmis că cei doi nu s-au înțeles în privința unei singure condiții, fără să ofere mai multe detalii. Între timp, s-a aflat adevăratul motiv al plecării. Potrivit Fanatik, Valeriu Iftime i-a cerut lui Marius Croitoru să nu îl mai includă pe fiul său, David Croitoru (18 ani), în lotul echipei pentru sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul de 41 de ani nu a fost de acord cu cerința patronului și a preferat să nu semneze prelungirea contractului.

David a adunat 22 de apariții pentru FC Botoșani în cele 3 sezoane în care Marius Croitoru a stat pe banca echipei din Moldova. Iftime și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de prestațiile tânărului jucător, fiind de părere că există alți tineri mai talentați la FC Botoșani.

Laurenţiu Reghecampf a exclus posibilitatea de a ajunge la echipa lui Adrian Mititelu

Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre posibilitatea de a ajunge la echipa lui Adrian Mititelu. Fostul antrenor al Universităţii Craiova a respins cu vehemenţă acest scenariu.

Laurenţiu Reghecampf a exclus posibilitatea de a antrena FC U Craiova 1948, cealaltă echipă din oraş. Reghecampf a fost demis de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova şi este liber de contract.

”Nu, nu există aşa ceva. Eu nu am cum să fac acest lucru. Am fost şi la Universitatea Craiova, echipa lui Mihai Rotaru. Nu am cum să mă duc la cealaltă echipă, chiar dacă am respect faţă de Adrian Mititelu.

Chiar dacă sunt lucruri care se întamplaseră şi acolo, cât de cât îl respect ca om şi nu am cum să fac acest lucru. Exista o singură echipă atunci. E exact ca şi cum eu mă duc la Steaua în Liga 2. Niciodată nu s-a întâmplat acest lucru. Nu pot să mă duc de la o echipă la alta. Este un respect şi pentru cei care sunt la echipa lui Mititelu. Niciodată nu m-am gândit la acest lucru, din respect”, a spus Laurenţiu Reghecampf la orangesport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova!
Liga 1 • 29 feb., 20:16
Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova! Aceeaşi răsturnare de situaţie ca în toamnă! Motivul e uluitor
Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova
Liga 1 • 28 feb., 20:38
Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova! Anunţul de ultim moment al oltenilor: „E pastila de care avem nevoie!”
Adrian Mititelu a bătut palma cu antrenorul pe care l-a distrus în 2022
Liga 1 • 28 feb., 14:08
„Un nepriceput!” Adrian Mititelu a bătut palma cu antrenorul pe care l-a distrus în 2022: „Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”
Marius Croitoru a spus motivul pentru care consideră că FCSB e Steaua
Liga 1 • 15 dec., 14:15
Marius Croitoru a spus motivul pentru care consideră că FCSB e Steaua! Declaraţia care încinge spiritele cu clubul Armatei
Lazslo Dioszegi, la capătul puterilor după ce Sepsi s-a calificat în playoff
Liga 1 • 28 nov., 11:09
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după ce Sepsi a pierdut cu FC U Craiova: „Mi-a fost ruşine! Am arătat jalnic”