Închide meniul

Adrian Mititelu l-a făcut praf din nou pe Marius Croitoru: „A fost o mare greşeală numirea lui. A distrus echipa”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 noiembrie 2022, 9:51

Adrian Mititelu l-a făcut praf din nou pe Marius Croitoru: „A fost o mare greşeală numirea lui. A distrus echipa

Adrian Mititelu a răbufnit după scandalul xenofob de la Sepsi - FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, într-o conferință de presă / FCU TV

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Marius Croitoru, deşi antrenorul s-a despărţit luna trecută de club, şi între timp a semnat cu FC Argeş. Patronul oltenilor îl consideră vinovat pe tehnician de forma dezastruoasă a echipei, din ultimele şapte runde de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a fost învinsă categoric de CFR Cluj, în ultima etapă. Clujenii lui Dan Petrescu s-au impus cu 3-1, şi i-au lăsat pe olteni pe ultimele locuri în campionat. Trupa lui Mititelu se află pe locul 14, cu 16 puncte, la egalitate cu UTA.

Adrian Mititelu l-a făcut praf pe Marius Croitoru

Adrian Mititelu regretă că l-a numit pe Marius Crotioru antrenorul echipei, la începutul sezonului. Patronul oltenilor susţine că tehnicianul este singurul vinovat pentru rezultatele slabe înregistrate de formaţie în ultimele runde, deşi susţine că i-a oferit libertate totală.

Deşi FC U Craiova 1948 este fără antrenor de aproape o lună, Mititelu a dezvăluit că nu se va grăbi să numească un tehnician pe banca echipei pe care o patronează. Patronul susţine că este în căutarea unui antrenor care să-l pună în lumină mai mult pe Juan Bauza.

„Pun antrenor când voi găsi pe cineva care se va plia pe ce vreau. Mă grăbesc, dar încet cum e vorba aia. Graba strică treaba şi nu vreau să mă grăbesc, aşa era şi când l-am pus pe Croitoru în vară, când eram în închisoare. A fost o mare greşeală numirea lui, s-a distrus echipa. În perioada lui Trică, echipa era de play-off, cu Napoli la fel, a urmat cursul clubului.

Reclamă

Când a venit Marius, i-am dat libertate totală. A venit cu nişte idei de joc, cu alt stil de joc care a destabilizat echipa. Când e presiunea care e la Craiova, începi să nu mai mergi, iar noi acum nu mai luăm puncte.

Acum aşteptăm un antrenor, dar sper să nu vină unul care să-i termine pe jucători. Vrem un antrenor care să se plieze pe filozofia clubului, sper ca într-o săptămână să rezolvăm.

Sarcinile pe care le cer antrenorilor sunt, de exemplu, cu privire la stilul de joc, la formulă. Noi vrem să-l punem în valoare pe Bauza, el e cel mai important jucător din echipă. Mai sunt şi alte chestiuni legate de jucători, din ce ţări vin, stilul lor. Nu pot să dau afară un jucător pentru că nu vrea un antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Aşa a fost şi cu Compagno când l-am adus. Antrenorii nu prea îl voiau, dar eu insistam cu el”, a declarat Adrian Mititelu, pentru Prima Sport.

Adrian Mititelu, lăsat cu ochii în soare de Walter Zenga

Adrian Mititelu a fost lăsat cu ochii în soare de Walter Zenga. Patronul lui FC U Craiova 1948 caută intens un nou antrenor, după despărțirea de Marius Croitoru. Conducătorul din Bănie a zburat zilele trecute în Dubai pentru a negocia o posibilă colaborare cu Zenga.

Adrian Mititelu este convins că Walter Zenga s-a răzgândit după ce Gigi Becali a anunțat că se află, la rândul său, în căutări pentru banca FCSB-ului.

„Am discutat cu Walter Zenga două minute la telefon în ziua de duminică, eu aflându-mă în Dubai. Am stabilit să ne vedem marți la ora 17:00 în hotelul unde sunt cazat, de altfel foarte aproape de locuința acestuia.

Din nefericire, în ziua de marți, Walter nu a putut să onoreze întâlnirea ferm stabilită. Nici măcar n-a anunțat că nu poate ajunge! Coincidență ori nu, evenimentele au avut loc chiar în intervalul de timp în care George Becali caută antrenor.

Prin urmare, probabil Walter a gândit că Mititelu poate să mai aștepte, perspectiva de a antrena FCSB fiind mult mai atrăgătoare. Ulterior, seara, după ce Gigi a transmis ca nu îl interesează Zenga, Walter a invocat scuze personale că n-a venit la întâlnire, apoi a arătat o disponibilitate excesivă să ne vedem.

Era prea târziu pentru un om care pune preț pe demnitate înainte de orice. Sincer, jumătatate din motivele deplasării mele în Dubai se datorau unei discuții cu el față în față. Din păcate, subiectul mi-a lăsat un gust amar! Niciodată n-am discutat despre staff, Vasilică, altele”, a spus Adrian Mititelu, pentru gsp.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și