Închide meniul

Adrian Mititelu l-a lăudat pe Andrea Compagno și i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali: „Dacă nu aveam atacanți îl luam înapoi”

Alex Ioniță Publicat: 15 decembrie 2023, 19:29

Reclamă
Adrian Mititelu l-a lăudat pe Andrea Compagno și i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali: Dacă nu aveam atacanți îl luam înapoi”

Adrian Mititelu l-a lăudat pe Andrea Compagno și i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu l-a lăudat pe Andrea Compagno și i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCU Craiova a vorbit despre atacantul italian al celor de la FCSB, care a căzut în dizgrațiile șefului echipei „roș-albastre”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul vicecampioanei va pleca, cel mai probabil, în perioada de transferuri din iarnă, având în vedere faptul că Gigi Becali i-a modificat prețul și cere doar 500.000 de euro pentru serviciile fostului golgheter al echipei sale, din sezonul trecut.

Adrian Mititelu l-a lăudat pe Andrea Compagno și i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali. Semnalul de alarmă tras de patronul de la FCU Craiova

Adrian Mititelu a menționat faptul că Gigi Becali ar putea să regrete vânzarea lui Andrea Compagno, atunci când sezonul competițional se va relua, după pauza din iarnă. Totodată, patronul celor de la FCU Craiova a dezvăluit faptul că l-ar fi adus înapoi pe italian în Bănie, în situația în care echipa sa ar fi avut nevoie de un jucător în atac.

„Gigi Becali greșește foarte mult, Andrea Compagno este cel mai bun vârf din România. Dacă nu aș fi avut 2 atacanți foarte buni l-aș fi adus înapoi. Mi l-aș fi dorit foarte mult. Va regreta foarte mult dacă îl vinde, dacă FCSB îl vinde în retur s-ar putea să se simtă lipsa acestuia”, a spus Adrian Mititelu, la finalul partidei dintre FC Voluntari și FCU Craiova, încheiată cu victoria oltenilor, scor 1-0.

Andrea Compagno a ajuns la FCSB în vara anului trecut, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. În tricoul vicecampioanei a adunat, până în momentul de față, 54 de partide, în care a marcat 2- de goluri.

Reclamă

În momentul de față, jucătorul adus în România de FCU Craiova este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ce spune Anghel Iordănescu despre Andrea Compagno, după ce patronul FCSB a declarat că italianul nu va mai fi introdus în teren

Anghel Iordănescu a făcut o declaraţie surprinzătoare despre atacantul italian, pe care Gigi Becali l-a tot criticat în ultima vreme. Iată ce spune Anghel Iordănescu despre Andrea Compagno.

„Chiar vrei să mă pui să nu mai vorbesc deloc cu patronul Gigi Becali? Eu cred că în momentul de față dacă i s-ar da susținere, mai multă încredere, ar putea să fie util echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Faptul că îl bagi, îl scoți, îl ții rezervă, iar îl vinzi, iar îl mai bagi, creează o stare pe care jucătorul n-o poate depăși. Mental este foarte greu pentru un jucător de fotbal. Și aici nu refer neapărat la italian.

După ce îl desființezi e greu să îți mai dea și randament. Fac o destăinuire din casă să zic așa. Îi spuneam lui Edi: ‘La echipa națională trebuie să fii și dădacă, să fii și mamă și frate și prieten și să fii și foarte exigent’. Asta e obișnuința jucătorilor români”, a declarat Anghel Iordănescu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și