Închide meniul

Ce spune Anghel Iordănescu despre Andrea Compagno, după ce patronul FCSB a declarat că italianul nu va mai fi introdus în teren

Bogdan Stănescu Publicat: 10 decembrie 2023, 15:33

Reclamă
Ce spune Anghel Iordănescu despre Andrea Compagno, după ce patronul FCSB a declarat că italianul nu va mai fi introdus în teren

Andrea Compagno a plecat de la FCSB şi va juca în China

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB / Profimedia Images

Anghel Iordănescu a făcut o declaraţie surprinzătoare despre atacantul italian, pe care Gigi Becali l-a tot criticat în ultima vreme. Iată ce spune Anghel Iordănescu despre Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tata Puiu” e convins că Andrea Compagno ar putea ajuta FCSB-ul dacă Gigi Becali nu l-ar mai critica public. Recent, Becali a spus că italianul va pleca în iarnă

Ce spune Anghel Iordănescu despre Andrea Compagno, după ce patronul FCSB a declarat că italianul nu va mai fi introdus în teren

Chiar vrei să mă pui să nu mai vorbesc deloc cu patronul Gigi Becali? Eu cred că în momentul de față dacă i s-ar da susținere, mai multă încredere, ar putea să fie util echipei.

Faptul că îl bagi, îl scoți, îl ții rezervă, iar îl vinzi, iar îl mai bagi, creează o stare pe care jucătorul n-o poate depăși. Mental este foarte greu pentru un jucător de fotbal. Și aici nu refer neapărat la italian.

După ce îl desființezi e greu să îți mai dea și randament. Fac o destăinuire din casă să zic așa. Îi spuneam lui Edi: ‘La echipa națională trebuie să fii și dădacă, să fii și mamă și frate și prieten și să fii și foarte exigent’. Asta e obișnuința jucătorilor români”, a declarat Anghel Iordănescu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Andrea Compagno a fost convocat pentru derby-ul cu CFR şi ar putea fi titular!

Decizie-surpriză la FCSB în ziua derby-ului cu CFR Cluj! Andrea Compagno, despre care Gigi Becali spunea că nu va mai fi văzut în echipă, se află în lotul FCSB-ului pentru meciul cu CFR Cluj.

Gigi Becali transmitea că Andrea Compagno nu va mai fi văzut în atacul vicecampioanei, dar italianul a fost inclus în lot pentru derby-ul cu CFR Cluj, potrivit iamsport.ro.

Mai mult, Andrea Compagno ar putea fi chiar titular în centrul atacului. „Roş-albaştrii” ar miza în atac, în această seară, pe un trio ofensiv format din Florinel Coman, Andrea Compagno şi Alexandru Băluţă.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată echipele probabile la derby-ul CFR Cluj – FCSB:

CFR Cluj: R. Sava – Mogoș, Kresic, M. Ilie, 45. Camora – C. Deac, Muhar, Tachtsidis, Avounou – Otele, Bîrligea
Rezerve: Hindrich, Juricic, Ziv Morgan, E. Krasniqi, R. Filip, Konoplianka, Cvek, T. Lucaci, Fica
Absenți: Ajeti, Cr. Manea (accidentați)
Antrenor: Andrea Mandorlini

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Olaru, Șut, Oct. Popescu – Băluță, Compagno, Fl.Coman
Rezerve: Vlad, Crețu, Ganea, Dawa, Haruț, Rotariu, Radaslavescu, Miculescu, Djokovic
Absenți: Chiricheș, Oct. Popescu (Accidentați)
Antrenor: Elias Charalambous

Ce spunea Gigi Becali despre Andrea Compagno

Gigi Becali l-a criticat dur în ultima vreme pe Andrea Compagno. Patronul FCSB a susţinut că acesta nu va mai văzut în atac. Becali râdea, în timpul unei declaraţii date la Palat, de Compagno, spunând că orice atacant pe care îl va lua va fi bun, în comparaţie cu italianul.

Ultima ofertă pe care am făcut-o a fost de 1 milion de euro. Am lăsat la 1 milion, eu cer 1 milion. Am dat 1,5 milioane. Ce să faci? Asta este când n-ai cap. Sunt jucători, sunt oameni, de fapt, le zic oameni. Dacă omul e muncitor și are 500 de euro pe lună și după aia merge la 4.000, nu-l mai interesează.

După un an de zile, a făcut 50.000 de euro. Asta e părerea mea. El, după ce a avut 5.000 la Craiova, a venit aici la 20.000, el s-a săturat. Și când a dat de atâția bani, s-a făcut de bani. Nu vedeți? Una-două, pac, în cap. Ai 2 metri, stai, băi, pe picioare.

Am cerut un milion, ei au dat 500.000. Poate dau 700.000. Din Arabia și din Italia. Să vedem care dă banii. Oricum, nu o să-l mai vedeți. Să vedem dacă ne înțelegem cu el, i-am dat 20.000 de euro pe lună, găsește-ți o echipă și pleacă! Facem circăreală la FCSB?”, declara Gigi Becali.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și