Închide meniul

Adrian Mititelu, mesaj pentru Gigi Becali, omul care îl poate ajuta să intre în play-off. „O „blestem” pe FCSB să ia campionatul”

Dan Roșu Publicat: 7 martie 2023, 8:42

Reclamă
Adrian Mititelu, mesaj pentru Gigi Becali, omul care îl poate ajuta să intre în play-off. „O „blestem pe FCSB să ia campionatul

Adrian Mititelu, mesaj pentru Gigi Becali, omul care îl poate ajuta să intre în play-off

Adrian Mititelu şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Adrian Mititelu are un mesaj clar pentru Gigi Becali, omul care îl poate ajuta să intre în play-off. Înainte de ultima etapă, FC U Craiova 1948 stă la mâna rezultatelor pentru a prinde locul 6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, dacă decizia Comisiei de Disciplină nu se va schimba, oltenii au nevoie să bată Hermannstadt, în deplasare, dar şi ca FCSB să treacă de Sepsi, pe Arena Naţională.

Adrian Mititelu, mesaj pentru Gigi Becali, omul care îl poate ajuta să intre în play-off

În acest moment, Sepsi are două puncte peste FC U Craiova 1948, iar la egalitate de puncte, avantajul meciurilor directe. Mesajul lui Mititelu pentru Becali este unul clar: bate Sepsi şi te „blestem” să iei campionatul.

„Anul ăsta eu zic că FCSB are șanse mari să ia campionatul. Mai ales dacă bate pe Sepsi duminică. Dacă bat pe Sepsi duminică, îi „blestem” să ia campionatul”, a spus Mititelu, citat de fanatik.ro.

Adrian Mititelu aşteaptă rejucarea meciului cu Sepsi

Pe de altă parte, Mititelu aşteaptă o decizie favorabilă la recursul de azi. Speră ca meciul cu Sepsi să se rejoace, astfel ca echipa sa să aibă şanse şi mai mari de accede în play-off.

Reclamă

“Dacă nu se rejoacă și dacă face asta diferența în clasamentul pentru play-off. Veți aprecia dumneavoastră dacă e de rămas sau nu în istorie. Cred că o să rămân. Nu spun nimic, o să vedeți atunci. Oricum o să spun dacă nu ajung pentru că nu o să fie cazul.

Orice spun acum pare un fel de flencăneală ca să îi sperii pe ăia de la comisie. Nu este așa! Dar activitatea mea nu mai poate continua și nici echipa asta. Ar fi o mojicie prea mare și o nedreptate atât de mare încât… mă rog, nu mai contează.

Eu sunt convins că miercurea viitoare, indiferent de situația din clasament, noi trebuie să jucăm cu Sepsi pentru că și noi și ei avem nevoie de puncte. Indiferent că jucăm pentru play-off sau pentru play-out”, a mai spus Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul pentru care Sepsi a câştigat la „masa verde” partida cu FC U Craiova 1948

S-a aflat motivul pentru care Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câştige la masa verde partida cu FC U Craiova 1948. Se pare că decizia a fost luată în favoarea covăsnenilor, după ce clubul oltean nu i-a înştiinţat pe aceştia să nu îi primească pe suporterii trupei din Bănie pe stadion.

FC U Craiova 1948 se pare că a fost găsită vinovată, după ce nu i-a înştiinţat pe cei de la Sepsi ca Jandarmeria să nu îi primească pe fanii olteni pe arena din Sfântul Gheorghe.

În acest context, vina scandalului xenofob creat ulterior de fani a fost a celor de la FC U Craiova 1948, tocmai pentru că nu a notificat clubul gazdă. Partida a fost întreruptă definitiv de centralul Andrei Chivulete în minutul 26, la scorul de 0-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și