Închide meniul

Sepsi şi FC U Craiova 1948, luptă nebună pentru play-off-ul Ligii 1! Toate calculele înainte de ultima etapă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 martie 2023, 22:26

Sepsi şi FC U Craiova 1948, luptă nebună pentru play-off-ul Ligii 1! Toate calculele înainte de ultima etapă

Sepsi şi FC U Craiova 1948, luptă nebună pentru play-off-ul Ligii 1

Sepsi a învins-o pe FC U Craiova 1948 la "masa verde" / Hepta

Sepsi Sfântu Gheorghe şi FC U Craiova 1948 duc o luptă nebună pentru play-off-ul Ligii 1. Între ele se dă bătălia pentru locul 6, chiar înainte de ultima etapă a sezonului regulat. Ambele păstrează şanse pentru a-şi îndeplini obiectivul. Toate calculele sunt aici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflată în prezent pe ultima poziţie care asigură prezenţa în play-off, Sepsi este favorită, cel puţin pe hârtie. După remiza cu CFR Cluj are cu două puncte mai mult decât Craiova lui Mititelu. Totuşi, o aşteaptă un duel „de foc”, în deplasare, cu FCSB. Gruparea din Sfântu Gheorghe a ratat deja două şanse de a fi sigură că nu mai poate fi ajunsă de olteni.

Sepsi şi FC U Craiova 1948, luptă nebună pentru play-off-ul Ligii 1

Sepsi îşi putea asigura matematic locul în play-off cu trei etape înainte de final. Mai avea nevoie de o singură victorie, dar a pierdut Farul şi a fost egala lui CFR Cluj. Acum este nevoită să o răpună pe FCSB pentru a nu mai depinde de rezultatul de la meciul Hermannstadt – FC U Craiova 1948. Sepsi are şi vrianta remizei în ultima etapă, cu FCSB. Este avantajată de rezultatele meciurilor directe. Alb-albaştrii au câştigat cu 1-0 în Bănie, dar au pierdut la „masa verde” returul cu Sepsi.

Situaţia se poate schimba radical în cazul în care FC U Craiova 1948 câştigă la Comisia de Recurs. Marţi, 7 martie, se judecă din nou cazul în care oltenii au pierdut cu 0-3 meciul cu Sepsi. Partida a fost întreruptă definitiv de centralul Andrei Chivulete în minutul 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor xenofobe ale ultraşilor echipei oaspete. Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis ca meciul să nu se mai rejoace, dar Adrian Mititelu este sigur că va avea câştig de cauză la apel. În caz contrar, e gata să se ducă la TAS.

Cum arată clasamentul Ligii 1:

Reclamă

1. Farul – 61 de puncte
2. CFR Cluj – 60 de puncte
3. FCSB – 54 de puncte
4. Rapid – 52 de puncte
5. Universitatea Craiova – 51 de puncte
6. Sepsi – 42 de puncte
7. FC U Craiova 1948 – 40 de puncte

Adrian Mititelu amenință că retrage FC U Craiova 1948 din campionat și iese din fotbal

Adrian Mititelu a tras un semnal uriaș de alarmă. Patronul lui FC U Craiova 1948 a anunțat că va retrage echipa din campionat și va ieși din fotbal, dacă decizia inițială nu va fi schimbată de Comisia de Recurs din cadrul FRF.

Rezultatul meciului de la Sfântu Gheorghe va cântări enorm în stabilirea ultimei formații calificate în play-off-ul din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu se rejoacă meciul cu Sepsi și dacă acest puncte vor face diferența în clasament pentru play-off, cred că o să rămân în istoria fotbalului. O să spun ce voiam să fac, indiferent de decizia comisiei. Orice spun acum pare un fel de flecăreală spusă ca să îi sperii pe cei de la comisie.

Dar nu mai poate continua activitatea mea și nici echipa asta. Ar fi o nedreptate prea mare! Eu sunt convins că vom juca meciul cu Sepsi”, a spus Adrian Mititelu, potrivit fanatik.ro.

Adrian Mititelu Jr a anunţat ce prime au promise jucătorii de la FC U Craiova 1948 în cazul în care se califică, in extremis, în play-off.

Depinde de jucător. În medie 10-15 mii de euro. E tot o chestie de orgoliu. Și dacă pierdem play-off-ul nu e o tragedie. Dacă intrăm în play-off să nu crezi că vom termina pe locul 6.

Obiectivul acestui club în acest an a fost calificarea în play-off. Ne dorim foarte mult acest lucru. Suntem convinși că dacă am reuși acest lucru am face o figură foarte frumoasă în play-off.

Nu o să fim FC Argeș de anul trecut, care a pierdut majoritatea meciurilor cu 0-5”, a spus Adrian Mititelu Jr pentru sursa citată anterior.

Cum arată meciurile din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1:

Reclamă

Toate meciurile din ultima etapă vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și