Închide meniul

Adrian Mititelu, nemulțumit de delegarea lui Istvan Kovacs la CFR Cluj – FC U Craiova 1948: „Am repulsie când arbitrează el!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2023, 17:21

Adrian Mititelu, nemulțumit de delegarea lui Istvan Kovacs la CFR Cluj – FC U Craiova 1948: Am repulsie când arbitrează el!”

Adrian Mititelu, nemulțumit de delegarea lui Istvan Kovacs la CFR Cluj - FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, declaraţii în faţa jurnaliştilor / Antena Sport

Adrian Mititelu s-a arătat nemulțumit de delegarea lui Istvan Kovacs la finala barajului dintre CFR Cluj și FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor susține că centralul din Carei „n-a fost inspirat” la unele meciuri ale echipei sale, și de aceea nu este bucuros că acesta va arbitra duelul din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj și FC U Craiova 1948 se vor întâlni în barajul pentru cupele europene. Partida va avea loc joi, de la ora 20:30, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Adrian Mititelu, nemulțumit de delegarea lui Istvan Kovacs la CFR Cluj – FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu susține că a primit o veste proastă atunci când a aflat că FC U Craiova 1948 va fi arbitrată de Istvan Kovacs, la barajul cu CFR Cluj. Deși Kovacs este cel mai bine cotat arbitru român la momentul de față, acesta nu este pe placul patronului din Bănie.

Mititelu a dezvăluit că centralul din Carei a comis greșeli în favoarea celor de la CFR Cluj, în partidele disputate cu ani în urmă.

De asemenea, patronul de la FC U Craiova 1948 a adus în discuție și faptul că Istvan Kovacs este prieten cu Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, cei doi fiind foști colegi de breaslă.

Reclamă

„Asta este vestea proastă! Pentru mine asta e vestea proastă! Eu unul am repulsie când mă arbitrează acest băiat. Tot timpul am avut… Eu nu zic că a vrut să ne facă rău, dar n-a fost inspirat.

… Aaa, și când era mai tânăr și jucam cu CFR-ul, prin 2007-2008, tot timpul când ne arbitra el, comitea niște erori în favoarea celor de la CFR. E cel mai bun arbitru pentru unii! Dar ați văzut ce a făcut pe unde a fost ultima oară? Că a nenorocit pe unde a fost câte greșeli a avut!

A fost cândva un arbitru foarte bun, dar știți cum este, părerea mea e că se putea o delegare mult mai echilibrată. Iar dup-aia, altă nenorocire e Cătălin Popa la VAR! Deci aceeași brigadă care a fost la meciul cu CS U (n.r. Universitatea Craiova) și a dat două penalty-uri aiurea.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mai spun de prietenia pe care o are cu Balaj, dar nu contează, să zicem că asta n-ar conta”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Adrian Mititelu, anunţ despre posibilitatea ca cele două echipe din Craiova să fuzioneze

Adrian Mititelu a făcut un anunţ despre posibilitatea ca cele două echipe din Craiova să fuzioneze. Patronul de la FC U Craiova 1948 a declarat că există discuţii în acest sens, deoarece mulţi fani olteni îşi doresc ca acest lucru să devină realitate.

Sunt mulți care doresc asta, foarte mulți, dar nimeni nu spune public. Mă lasă pe mine să spun. Eu nu pot să spun prea multe, există propuneri, discuții, dar lucruri generale. Ar fi bine să fie așa, însă nu s-a trecut la o acțiune completă.

Eu nu mai am nicio problemă cu primarul Craiovei, chiar am discutat de câteva ori, evit subiectul fotbal, am alte chestiuni care au legătură cu activitatea dumneai, am niște proiecte imobiliare și mă lovesc de activitatea primăriei, am nevoie de diverse acte. Am închis orice discuție vis-a-vis de fotbal”, a declarat Adrian Mititelu, pentru sptfm.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și