Închide meniul

Adrian Mititelu, nemulţumit după înfrângerea cu Petrolul: „Suntem naivi. Mai multe întrebări trebuie să îi puneţi lui Dică”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 august 2023, 21:46

Adrian Mititelu, nemulţumit după înfrângerea cu Petrolul: „Suntem naivi. Mai multe întrebări trebuie să îi puneţi lui Dică

Adrian Mititelu, nemulţumit după înfrângerea cu Petrolul

Adrian Mititelu / Profimedia

Adrian Mititelu, nemulţumit după înfrângerea cu Petrolul. FC U Craiova 1948 a pierdut duelul de pe stadionul Ilie Oană. „Lupii galbeni” s-au impus cu 4-3 şi au ajuns la trei victorii consecutive în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De partea cealaltă, echipa antrenată de Nicolae Dică venea la Ploieşti după două victorii, cu FC Botoşani şi FC Voluntari.

Adrian Mititelu, nemulţumit după înfrângerea cu Petrolul: „Suntem naivi. Vedeam altfel jocul”

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948, s-a declarat dezamăgit, la finalul meciului de pe stadionul Ilie Oană. Mititelu se aştepta la o altă prestaţie din partea jucătorilor săi şi s-a plâns de jocul din defensivă al oltenilor.

Mai mult, Adrian Mititelu a declarat că mai multe întrebări legate de jocul lui FC U Craiova 1948 ar trebuie să i se pună lui Nicolae Dică, antrenorul echipei:

„Am ratat cele trei puncte în dauna unei echipe care probabil se bate și ea la play-off. Din păcate, suntem deja la a patra înfrângere, am primit iar patru goluri. Mai multe întrebări trebuie să-i puneți lui Dică, nu mie.

Reclamă

Ce pot să mai comentez eu când s-au văzut toate lucrurile de la televizor. Trageți și voi concluziile, eu am alte așteptări de la echipă și încă am alte așteptări. Încă nu s-au diminuat prea mult șansele, deși pierdem teren în fața celor cu care ne batem pentru primele șase locuri.

Arătăm bine ca și anul trecut, dar din păcate suntem naivi în apărare. Sunt puțin supărat pentru că eu vedeam altfel jocul ăsta”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit digisport.ro.

Nicolae Dică, după Petrolul – FC U Craiova 1948 4-3: „Noi am fost cu ratările, ei cu golurile”

Nicolae Dică a vorbit la finalul partidei de la Ploieşti. Antrenorul lui FC U Craiova 1948 s-a declarat nemulţumit de greşelile din defensiva echipei sale, chiar dacă a dominat în mai multe momente din partidă.

Reclamă 4 / 0/3

„Am început jocul foarte prost, am primit rapid două goluri și a trebuit să schimbăm radical strategia. Am reușit să marcăm după, am mai avut ocazii. Am început bine repriza a doua, dar noi am fost cu ratările, ei cu golurile. Am mai marcat încă două goluri, din păcate nu am reușit să egalăm.

Reușim să dominăm în multe momente, dar facem greșeli defensive. Trebuie să încercăm să le dăm adversarilor cât mai puține șanse de a marca. Nu știu de ce s-a intrat pe vârfuri. Am obținut două victorii, deci nimic pentru mine. Eu am o mentalitate de învingător.

Am încredere în el, i-am simțit înainte să intre pe teren, dar din păcate nu au primit cum trebuie mesajul meu. Important e să nu ne mulțumim cu puțin. Gândirea noastră trebuie să fie întotdeauna pozitivă. Puteam să marcăm mai multe goluri. Nu putem să intrăm cu mingea în poartă. Am primit goluri doar pe contraatac”, a declarat Nicolae Dică, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și