Închide meniul

Adrian Mititelu, nerăbdător să meargă la Sfântu Gheorghe: „O să iau şi praz, că vinul l-am luat!”. Discurs savuros înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 martie 2023, 20:18

Adrian Mititelu, nerăbdător să meargă la Sfântu Gheorghe: „O să iau şi praz, că vinul l-am luat!. Discurs savuros înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, nerăbdător să meargă la Sfântu Gheorghe

Adrian Mititelu, patron FC U Craiova 1948 / Hepta

Adrian Mititelu este nerăbdător să meargă la Sfântu Gheorghe, pentru a vedea din tribună rejucarea meciului Sepsi – FC U Craiova 1948. Dacă oltenii nu pierd, obţin calificarea în play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul alb-albaştrilor anunţă că echipa sa nu va încerca să se apere pe două linii ci va juca la victorie. Mititelu a transmis un mesaj de susţinere pentru jucătorii antrenaţi de Nicolo Napoli, care puteau să îşi asigure locul 6 dacă nu se încurcau cu Hermannstadt, în ultima etapă a sezonului regulat.

Adrian Mititelu este nerăbdător să meargă la Sfântu Gheorghe

Dacă mergem ca o echipă de aia care să se bage cu fundul în poartă… ‘Ce? A venit Craiova să se apere şi să se bage cu fundul să facă şi ei un egal?’. Nu, domnule, mergem să jucăm fotbal.

Nu se poate merge la egal. Sepsi e o echipă foarte bună, îți dă un gol și, dacă joci la egal, după aia alergi tu să le dai gol. Poate să iasă un dezastru. Putem să mergem ori noi, ori ei.

Mai bine faci un meci frumos și important e să nu luăm mai multe decât marcăm. Eu sunt convins că vom marca la Sepsi. Au un teren foarte bun, sper că n-o să-l ude. Și ei au jucători de calitate. Sunt o echipă foarte bună și ne temem de ei, dar mergem și cu curaj acolo. Important e să nu luăm goluri mai multe decât dăm.

Reclamă

Nu ne temem de ei, dar mergem cu demnitate şi curaj acolo. Să dăm goluri, să marcăm, să jucăm cu demnitate şi bărbăţie„, a declarat Adrian Mititelu pentru FCU TV.

Mititelu merge cu gânduri de pace la Sfântu Gheorghe. Îşi doreşte să ciocnească un pahar de vin cu patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi .

Dintre toţi reprezentanţii cluburilor din Liga 1, eu simpatizez cel mai mult cu comunitate maghiară. Eu sunt ultimul care trebuie să fiu înjurat. Şi în armată am avut foartte mulţi prieteni de origine maghiară. Maghiarii acceptau o victorie la ‘masa verde’, asta m-a surprins. Ei şi religia lor mă făcea să mă gândesc că sunt puţin mai fair-play decât noi.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să văd şi eu Sf. Gheorghe, nu l-am mai văzut de când eram copil. Cred că aveam vreo 10-12 ani când am fost ultima oară la Sfântu Gheorghe. Chiar vreau să văd acest oraş. Vreau să le văd baza şi să îi transmit domnului Dioszegi că este un om deosebit. O să iau şi praz, că vinul l-am luat. Cel mai bun vin„, a mai spus patronul lui FC U Craiova 1948.

Oltenii lui Mititelu au 40 de puncte, cu unul mai mult decât Sepsi. Un singur punct a adunat echipa din Sfântu Gheorghe în ultimele trei etape ale sezonului regulat.

Gică Popescu, mesaj dur pentru Sepsi şi FC U Craiova 1948

Gică Popescu a avut un mesaj dur pentru Sepsi şi FC U Craiova 1948, cele două echipe care se luptă pentru ultimul loc de play-off. Fostul internaţional consideră că cele două formaţii nu au arătat ca unele de primele şase poziţii din Liga 1, în înfrângerile cu FCSB, respectiv Hermannstadt.

Gică Popescu a analizat cele două partide, şi a ajuns la concluzia că Sepsi şi FC U Craiova 1948 au jucat sub presiune, presiune pe care nu au putut să o controleze. Totodată, fostul internaţional este de părere că oltenii s-au relaxat în momentul în care au văzut că rivalii pentru locul de play-off, s-au relaxat.

Evoluția ambelor echipe (n.r. – Sepsi și FCU Craiova) a stat sub presiunea rezultatului. A fost greu de suportat dorința de a merge în play-off. Calificarea după meciul direct este cea mai corectă. Craiovei îi ajunge și un egal.

Nu au arătat ca echipe de play-off în meciurile astea. Eu cred că din cauza presiunii, e greu de suportat. FCU Craiova văzut probabil că FCSB avea 1-0 cu Sepsi, probabil de acolo a venit acea delăsare”, a declarat Gică Popescu, la primasport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și