Închide meniul

Adrian Mititelu, noi acuzaţii grave la adresa lui Mihai Rotaru: „O să-l vedeţi la Parchet!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2023, 17:15

Adrian Mititelu, noi acuzaţii grave la adresa lui Mihai Rotaru: „O să-l vedeţi la Parchet!

Lovitură teribilă pentru Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu a lansat un noul val de acuzaţii grave la adresa lui Mihai Rotaru. Patronul de la FC U Craiova 1948 susţine că acţionarul celor de la Universitatea Craiova va ajunge în instanţă, în următoarea perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu a dezvăluit că Mihai Rotaru i-a propus, în trecut, să-i dea Universitatea Craiova în schimbul unui teren. Mititelu a refuzat categoric oferta omologului din Bănie.

Adrian Mititelu, noi acuzaţii grave la adresa lui Mihai Rotaru

Adrian Mititelu continuă războiul cu Mihai Rotaru, despre care susţine că va ajunge să dea explicaţii în faţa Parchetului.

Patronul de la FC U Craiova 1948 l-a acuzat pe celălalt acţionar din Bănie de afaceri controversate.

„S-a certat, de-asta face pe supăratul, că nu i-a dat licitațiile pe care le-a vrut el! Acum detonez bombele cu Rotaru, să vedeți cine e! Acum am prins curaj că începe dosarul acuma, i se dă drumul!

Reclamă

Într-o săptămână, două o să-l vedeți pe la Parchet! Acum, în nebunia lui, voia iar să îi dau teren ca să îmi dea el sărăcia lui de echipă, făcută politic!

După zece ani se va face dreptate! Se va vedea adevărul. O să vedeți cine a distrus cu adevărat Universitatea Craiova și câtă dreptate a avut Mititelu. Acuma o să iasă totul la iveală. Începe ancheta acuma, să vedeți ce față face, îi trece și de campionate și de cupe! Am fost victima unor lucruri extrem de murdare!

Gata, începe balul! O oră de liniște să nu mai aibă! Dosarul e dovedit cu tot ce au făcut ei. Nu mai vorbiți acuma de legături, că s-ar putea să fie cu brățări! Dovezile le au procurorii și o să le vedeți și voi în curând. Să vedeți cum a funcționat crima organizată în țara asta! Mi-a cerut 10 hectare de teren intravilan. Face 30 de milioane de euro. Nu e mult. Mă lăsa în pace, nu că îmi dădea echipa”, a declarat Adrian Mititelu, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu a anunţat că e aproape de retragere, la câteva ore după ce l-a pus de Nicolae Dică antrenor

Adrian Mititelu a anunţat că e aproape de retragere de la FC U Craiova 1948, la câteva ore după ce l-a pus de Nicolae Dică antrenor. Acesta susţine că aşteaptă un investitor pentru a putea părăsi „războiul” pe care îl are cu Mihai Rotaru.

„Îmi vine să fug, doi ani să plec, să nu mai aud de fotbal. Dacă n-ar fi orgoliul ăsta cu CSU și cu Rotaru, vă spun că aș termina-o definitiv. Atenție, aș termina eu, dar clubul ăsta va merge înainte. L-aș ceda, nu l-aș închide. Să fie clar!

Vorbesc doar despre mine. M-aș retrage definitiv, cred că și fiul meu ar face-o, că nu este la fel de atras de fenomen cum sunt eu.

Mai stau până vine cineva să preia clubul, să am garanția că-l duce mai departe. Asta se poate întâmpla peste un an sau peste 20. Dar vă spun că maximum un an, în cel mai rău caz doi mă mai vedeți că vorbesc despre echipa asta.

Nu spun asta ca să mă alint. Am obosit, credeți-mă. Am 20 și ceva de ani de stres, necazuri, suferințe, reproșuri și înjurături. Eu aș vrea, dar simt că nu mai pot”, a spus Mititelu, citat de primasport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și