Închide meniul

Adrian Mititelu, noi dezvăluiri despre transferul lui Juan Bauza la FCSB: „Am o ofertă mai bună decât cea pentru Compagno”

Sebastian Cristian Publicat: 14 ianuarie 2023, 15:41

Reclamă
Adrian Mititelu, noi dezvăluiri despre transferul lui Juan Bauza la FCSB: Am o ofertă mai bună decât cea pentru Compagno”

Adrian Mititelu, dezvăluiri dramatice

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu a oferit noi detalii despre transferul lui Juan Bauza la FCSB. Finanțatorul oltenilor a fost prezent la meciul amical dintre FCU Craiova și CS Mioveni, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația argeșeană a fost condusă pentru prima dată de Nicolae Dică.

Adrian Mititelu, noi dezvăluiri despre transferul lui Juan Bauza la FCSB

La finalul meciului, patronul oltenilor a vorbit despre situația lui Bauza și susține că are o ofertă de la FCSB chiar mai bună decât cea primită pentru Compagno. În vară, Adrian Mititelu accepta oferta lui Gigi Becali și îl vindea pe atacantul italian pentru 1,5 milioane de euro.

În cazul lui Bauza însă, omul de afaceri este hotărât să nu mai accepte nicio propunere venită de la FCSB.

„Bauza are o ofertă din România și întrebări foarte multe de afară, dar numai întrebări. Oferta din România nu poate fi acceptată, deși e foarte generoasă. Da, este de la FCSB. E mai mare decât cea pentru Compagno, dar nu o pot accepta indiferent de ce sumă mi-ar da. E vorba de efectul psihologic asupra echipei și suporterilor.

Reclamă

Acea clauză de reziliere pentru Bauza am pus-o de frică. N-avea nicio clauză înainte. Cu fotbaliștii care nu au clauză sunt interpretabile lucrurile. Sincer, prețul pentru Bauza e prețul comunicat. Afară merge de la 4 milioane în sus. 4-5 milioane sper să iau pe el.

În vară erau două echipe din Emirate care îl doreau foarte mult, dar le-am spus că nu îl vând. Apoi a venit acea accidentare cu FCSB. În iarnă n-a făcut nimeni nicio ofertă pentru el, doar mai întreabă despre el”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Adrian Mititelu a luat „foc”! Dă de pământ cu impresarul unui jucător de la FC U Craiova: „Este un bandit!”

Adrian Mititelu a luat „foc”! Omul de afaceri dă de pământ cu impresarul lui Andre Duarte, fundașul lui FC U Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Andre Duarte a fost transferat de FC U Craiova, în vara anului trecut, de la CF Estrela.

Finanțatorul din Bănie susține că impresarul lui Andre Duarte nu mai recunoaște faptul că, în contractul fotbalistului portughez, există o opțiune de prelungire a contractului, care urmează să expire la finalul actualului sezon.

„Acest impresar este un bandit! Distruge jucătorii și aleargă doar după comisioane. El spune că Duarte termină contractul în vară, dar nu e adevărat. Noi i-am activat opțiunea de prelungire a contractului încă din noiembrie, astfel că în acest moment este jucătorul Universității Craiova până în iunie 2024.

Este o strategie a impresarului de a lua comisioane la semnătură. A aplicat-o și în alte părți. Din ce știu eu, vara trecută, la un jucător de la Sepsi care a plecat de la ei. Propune un contract, apoi nu mai recunoaște opțiunea de prelungire a clubului. Noi am activat-o, deci Duarte mai are contract un an și jumătate cu noi.

Impresarul lui Duarte l-a propus pe jucător în ultimele luni în toată Europa, nu doar în Polonia. Ajunsese și la echipa lui Reghecampf, în Azerbaidjan.

Aia e o bătaie de joc. Nu se poate numi ofertă”, a declarat Adrian Mititelu, pentru fanatik.ro.

Potrivit site-ului transfermarkt.com, Andre Duarte are o cotă de 600.000 de euro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și