Închide meniul
VIDEO

Andrea Compagno a fost prezentat oficial la FCSB! Anunțul de ultimă oră făcut de vicecampioana României

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 august 2022, 16:06

Andrea Compagno a fost prezentat oficial la FCSB! Anunțul de ultimă oră făcut de vicecampioana României

Andrea Compagno a semnat cu FCSB

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB / Facebook FCSB

Andrea Compagno a fost prezentat oficial la FCSB. Atacantul italian, în vârstă de 26 de ani, a fost cumpărat de Gigi Becali de la FC U Craiova 1948 în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. De asemenea, patronul FCSB a cedat și 10% dintr-un viitor transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno va purta tricoul cu numărul 96 la formația roș-albastră.

Andrea Compagno a fost prezentat oficial la FCSB!

Atacantul italian a semnat cu roș-albaștrii în cursul zilei de luni:

„Bine ai venit, Andrea Compagno!

FCSB anunță transferul lui Andrea Compagno, de la Fotbal Club Universitatea 1948.
Atacantul italian în vârstă de 26 de ani a semnat contractul cu clubul nostru și va purta tricoul cu numărul 96. Andrea va participa marți la o conferință de presă organizată la Baza Sportivă FCSB.
Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese alături de FCSB!

Reclamă

Andrea Compagno s-a născut la 22 aprilie 1996, în Palermo, Italia și a început fotbalul la Catania, club care l-a împrumutat, în anii de început ai carierei, la Due Torri sau Pinerolo. A mai trecut pe la AC Torino, SSD Argentina Arma, Borgosesia, Nuorese, pentru ca în 2018 să semneze cu Tre Fiori, alături de care a câștigat titlul și Cupa în San Marino, fiind și golgheterul campionatului în sezonul 2018-2019, cu 22 de reușite. În iulie 2020 a ajuns la Craiova, unde a semnat cu FC Universitatea 1948, formație pentru care a adunat 26 de goluri în 60 de partide de Liga 2, Liga 1 și Cupa României”, a anunțat FCSB, pe contul de Facebook.

Mihai Stoica, reacție savuroasă după ce Andrea Compagno a fost transferat de FCSB

Mihai Stoica a avut o reacție savuroasă după ce Andrea Compagno a fost transferat de FCSB. Managerul general al vicecampioanei a postat un mesaj care a strâns peste 1.000 de aprecieri în doar 10 minute.

Managerul general al vicecampioanei a transmis că l-a măsurat pe Compagno, noul ”tanc” al roș-albaștrilor.

Reclamă 4 / 0/3

”L-am măsurat. Are 1,95”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

Adrian Mititelu, reverență în fața lui Andrea Compagno

Adrian Mititelu a făcut o reverență în fața lui Andrea Compagno, noul ”tanc” de la FCSB. Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro pentru transferul golgheterului de la FC U Craiova 1948.

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Vârful are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

„Mă gândesc, când eram în detenție, cum îl catalogau unii. Acum se duce la FCSB. A demonstrat că e un fotbalist bun pentru Liga 1.

Astea sunt discuții așa (n.r de naturalizare), un jucător din alta țară când are evoluții… Are calități bune pentru România. Poate evolua și în Italia. Cred că face față.

Reclamă

E un băiat, citit, lucrat. E complet din punctul ăsta de vedere”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și