Închide meniul

Adrian Mititelu o întăreşte pe U Cluj înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut după ce a bătut palma cu Gigi Becali pentru Baeten

Alex Masgras Publicat: 12 iulie 2024, 17:31

Reclamă
Adrian Mititelu o întăreşte pe U Cluj înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut după ce a bătut palma cu Gigi Becali pentru Baeten

Adrian Mititelu o întăreşte pe U Cluj înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut după ce a bătut palma cu Gigi Becali pentru Baeten

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Facebook FCU Craiova

Adrian Mititelu o întăreşte pe U Cluj înaintea meciului cu FCSB. FCU Craiova a anunţat că a ajuns la un acord cu „şepcile roşii” pentru împrumutul lui Vladislav Blănuţă, atacantul în vârstă de 22 de ani al oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul a fost făcut chiar cu o zi înaintea meciului pe care echipa lui Ioan Ovidiu Sabău îl va disputa contra celor de la FCSB, în prima etapă a noului sezon din Liga 1.

Adrian Mititelu o întăreşte pe U Cluj înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut după ce a bătut palma cu Gigi Becali pentru Baeten

„Vladislav Blănuță va evolua sub formă de împrumut pentru următorul sezon la FC Universitatea Cluj.

Mult succes, Vlad. Te așteptăm să te întorci înapoi mai puternic”, a fost anunţul celor de la FCU Craiova, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Anunţul împrumutului lui Blănuţă la U Cluj a venit chiar în ziua în care Gigi Becali s-a înţeles cu William Baeten. Conform fanatik.ro, William Baeten s-a înţeles cu FCSB. Gigi Becali a plătit în schimbul său suma de 300.000 de euro, iar FCU Craiova va păstra 50% dintr-un viitor transfer al mijlocaşului.

Gigi Becali a confirmat negocierile cu William Baeten, însă nu a vrut să facă un anunţ oficial despre transferul mijlocaşului belgian la FCSB.

„Încă negociem pentru Baeten. Sper să ne înțelegem. Dar cine v-a zis? Mititelu?”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate mai sus.

Reclamă

Adrian Mititelu, prima reacție după ce Juan Bauza a plecat de la FCU Craiova

Adrian Mititelu a oferit prima reacție după ce Juan Bauza a plecat de la FCU Craiova. Patronul echipei din Bănie a transmis un mesaj, prin intermediul rețelelor de socializare, imediat după anunțul făcut de club.

Bauza a plecat de la FCU Craiova, echipă retrogradată în Liga a 2-a, la Baniyas, în Emiratele Arabe Unite. De notat este faptul că arabii l-au adus la echipă sub formă de împrumut, cu opțiunea de a-l transfera definitiv.

Adrian Mititelu a spus că, în opinia sa, Juan „Pepe” Bauza este cel mai bun jucător care a jucat în orașul Craiova, în ultimii 30 de ani.

„Cu un ochi plâng și cu celalalt rad, pentru mine Pepe este unul dintre cei mai buni jucători, care au jucat pentru orașul CRAIOVA în ultimii 30 ani”, a scris Adrian Mititelu, pe Facebook.

În momentul de față, Bauza este cotat la suma de 850.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În tricoul celor de la FCU Craiova a adunat 87 de meciuri, în care a marcat de 17 ori și a oferit 20 de pase decisive.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și