Închide meniul

Adrian Mititelu şi-a ieşit din minţi! A început să ţipe, în direct la TV: „M-a băgat în puşcărie, am fost executat!” Atacuri în rafală

Reclamă

Publicat: 3 august 2022, 14:12

Adrian Mititelu şi-a ieşit din minţi! A început să ţipe, în direct la TV: „M-a băgat în puşcărie, am fost executat! Atacuri în rafală

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, apel disperat pentru suporteri

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu şi-a ieşit din minţi când a vorbit despre rivalii din oraş. Patronul FC U Craiova 1948 a lansat o serie de atacuri la adresa finanţatorului de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul acestei săptămâni va avea loc, în Liga 1, derby-ul dintre FC U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu, şi Universitatea Craiova, cea finanţată de Mihai Rotaru.

Adrian Mititelu şi-a ieşit din minţi! A început să ţipe, în direct la TV

„Rotaru e patron? Patronul cui e acest individ? De unde a cumpărat Rotaru Universitatea Craiova? Cine l-a împroprietărit? Cum adică a primit dreptul de a conduce echipa? Într-o țară democrată, membră a Uniunii Europene, în care sunt valorile sunt respectate – valori precum dreptul la muncă – lui Rotaru n-ar fi trebuit să i se permită ceea ce i s-a permis. 

De unde a primit Rotaru acest drept? (n.r. – de a conduce Universitatea Craiova) I l-a dat cineva în mod special? Auziți și voi, «patronul Universității Craiova»…El este doar acționar pe 10% al unui club care se numește în alt mod. Este o demagogie și o minciună! Nu vedeți că CSA Steaua nu poate juca în Liga 1 pentru că nu respectă prevederile legii Așa e și aici, la clubul lui Rotaru!”, a atacat, pe un ton răstit, Adrian Mititelu la Pro Arena.

Adrian Mititelu, acuzaţii dure la adresa lui Mihai Rotaru

Adrian Mititelu a continuat cu atacurile şi a lansat acuzaţii grave la adresa lui Mihai Rotaru.

Reclamă

Vă dau cuvântul, nu exagerez. Rotaru m-a băgat la pușcărie. Jur, nu exagerez. El m-a băgat la închisoare, am fost executat. Vă jur că am fost executat! Au omorât adevărata echipă a Universității Craiova, iar el vine cu gargară și alte nenorociri. Am și dovezi… Ce vă spun e doar adevărul. M-am adresat de multe ori instanțelor (…) dar s-a vrut să fiu închis, să nu se mai știe nimic de mine. Rotaru a fost inventat pentru a crea o nouă echipă!”, a mai spus Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu, gata să se lupte pentru titlu cu Gigi Becali, Neluţu Varga şi Mihai Rotaru

Adrian Mititelu e gata să se lupte pentru titlu cu Gigi Becali, Neluţu Varga şi Mihai Rotaru. FC U Craiova 1948 a învins CFR Cluj, scor 3-1, şi a remizat cu FCSB, scor 1-1, iar patronul oltenilor are încredere deplină.

„Știți că sunt un optimist incurabil. Eu cred că putem să ajunge foarte, foarte sus. Sincer, nu văd la ora asta o echipă care să fie mai bună decât noi, dar aici ține de continuitate emoțională, psihică, de șansă, dar echipa noastră, la ce face ea… de la locul 6 până la locul 1 e posibil orice. Depinde cum gestionăm situația, depinde ce mai aducem, că ne mai trebuie unul-doi jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am investit 30 de milioane și mi-am pierdut 20 de ani din viață pentru echipa asta. Cine își dorește mai mult ca mine titlul? Dar ne batem cu coloși, uitați-vă ce club s-a format la Cluj, a dominat fotbalul românesc atâția ani, degeaba îi criticăm noi pe aici. Ce au făcut acolo nu se mai poate repeta în următorii 100 de ani. Au dominat fotbalul românesc atâția ani și au câștigat atâtea trofee.

Mă uit la echipă și văd că ne mai trebuie jucători. Ca să aspirăm la locurile și de mai sus, trebuie să ne mai întărim. Problema e că și lista e completă. Trebuie să mai renunțăm la 1-2 și să vină alți 1-2″, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sport.ro.

Recomandări
  • Adrian Mititelu, atac la Mihai Rotaru
  • Dunajska – FCSB se vede la Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, 3 august, de la 21:30

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și