Închide meniul

Adrian Mititelu, prima reacție după ce a fost numit „stăpân” de Gigi Becali. Ce spune despre regula U21

Alex Ioniță Publicat: 30 iunie 2023, 20:15 / Actualizat: 30 iunie 2023, 21:27

Reclamă
Adrian Mititelu, prima reacție după ce a fost numit stăpân” de Gigi Becali. Ce spune despre regula U21

Adrian Mititelu a dezvăluit cum l-a convins pe Nicolae Dică să semneze cu FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu/ Hepta

Adrian Mititelu a oferit prima reacție, după ce a fost numit „stăpân” de Gigi Becali. Patronul de la FC U Craiova 1948 a fost unul dintre oamenii care a susținut demersul latifundiarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a fost unul dintre cluburile care a votat pentru modificarea regulii U21, la Adunarea Generală a LPF. Datorită acestui lucru, patronul de la FCSB, Gigi Becali, l-a numit pe Adrian Mititelu „stăpân” și a declarat că ar pleca oricând cu acesta „la război”.

Adrian Mititelu, prima reacție după ce a fost numit „stăpân” de Gigi Becali. Patronul din Bănie a dezvăluit cum ar modifica regula U21

Patronul celor de la FC U Craiova 1948 a dezvăluit că dorește înființarea unui campionat național de tineret. Acesta a spus și că a fost un mare susținător al regulii U21, dar crede că o ligă de juniori ar fi o soluție mai bună pentru fotbalul românesc.

„Eu am fost unul dintre cei mai mari susținători ai regulii U21. Mi-am dat seama că nu funcționează. Singura soluție este campionatul național de tineret. Dacă se face, se vor vedea în doi-trei ani rezultatele. S-ar crea echipe competitive. Ritmul de joc ar fi mult mai mare, vor fi meciuri mult mai tari și jucătorii vor crește sănătos”, a spus Adrian Mititelu, pentru digisport.ro.

Campionatele mari ale Europei dispun de ani buni de asemenea campionate, în care își pot trimite juniorii pentru a acumula mai multe  meciuri în picioare. Sistemul propus de Adrian Mititelu poate crea un campionat în care echipele din Liga 1 să își dezvolte jucătorii care în mod normal nu ar prinde echipa mare.

Reclamă

Gigi Becali a venit cu explicații. Patronul de la FCSB nu crede că a exagerat

Gigi Becali a venit cu explicații. Patronul celor de la FCSB a vorbit despre ieșirea sa necontrolată, de la finalul Adunării Generale a LPF, unde se propunea eliminarea regulii U21.

Patronul celor de la FCSB nu crede că a exagerat, după ce a jignit oficialii echipelor care nu au votat în favoarea demersului său. Chiar dacă i-a numit pe reprezentanții echipelor care nu au fost de acord „sclavi”, acesta este de părere că vorbele sale nu trebuie interpretate într-o manieră jignitoare, pentru că se referea doar la votul în sine.

„Nu (n.r. nu crede că a exagerat). Să spun de ce. A vota ca să faci ceva obligatoriu înseamnă, pe scurt, sclav. Înseamnă că eu am mentalitate de sclav. M-ai întrebat ceva. Pui întrebarea și dupa dai răspunsul singur. Dacă mi-ai pus o întrebare, eu ți-am spus părerea mea.

Reclamă 4 / 0/3

Daca mă pui să votez ‘Vrei să fii liber sau obligat?’ și alegi a doua variantă, ești sclav. Asta am spus eu! Eu votez să fiu liber. Noi discutam acea lista, vorbeam strict despre acel vot, nu despre altceva”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și