Închide meniul

Adrian Mititelu, reacţie acidă la adresa lui Marius Şumudică: „Ai cerşit postul! Alibec şi Budescu te-au făcut antrenor!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2023, 22:26

Adrian Mititelu, reacţie acidă la adresa lui Marius Şumudică: „Ai cerşit postul! Alibec şi Budescu te-au făcut antrenor!

Adrian Mititelu, reacţie acidă la adresa lui Marius Şumudică

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948 / Hepta

Adrian Mititelu a avut o reacţie acidă la adresa lui Marius Şumudică. După ce antrenorul a prezentat motivele pentru care nu a semnat cu FC U Craiova 1948, patronul oltenilor a transmis un mesaj imediat. Acesta a declarat că tehnicianul a „cerşit postul” din Bănie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a fost aproape să semneze cu FC U Craiova 1948, însă totul a picat, după negocierile purtate cu Adrian Mititelu Jr. Tehnicianul nu a fost de acord cu clauzele impuse de olteni.

Adrian Mititelu, reacţie acidă la adresa lui Marius Şumudică

Reacţia lui Adrian Mititelu, după declaraţiile lui Marius Şumudică, nu s-a lăsat aşteptată. Patronul din Bănie l-a făcut praf pe tehnicianul de 52 de ani, declarând că acesta a insistat să vină pe banca echipei sale.

Mai mult decât atât, Mititelu a transmis faptul că Marius Şumudică nu a mai avut performanţe de când a plecat de la Astra, echipă cu care a devenit campion în 2016.

Patronul celor de la FC U Craiova 1948 a mai transmis faptul că Denis Alibec şi Constantin Budescu „l-au făcut antrenor” pe Marius Şumudică, în perioada în care o antrena pe Astra.

Reclamă

„Măi, Şumudică, vrei să dau nişte vocale d-ale tale la presă, să se convingă lumea cât de mult ai cerşit postul? Adiţă chiar te-a dorit, tu însă ai crezut că este un copil, o avea 26 de ani, dar gândeşte ca unul de 36 de ani! De când ai plecat de la Astra, n-ai mai antrenat pe nimeni, eşti doar un vânător de clauze, din asta trăieşti! Te-au făcut antrenor Alibec, Budescu şi alţi jucători de la Astra!”, a transmis Adrian Mititelu, pe pagina oficială de Facebook.

Marius Şumudică a dezvăluit totul despre contractul pe care i l-a propus FC U Craiova

Marius Şumudică a dezvăluit totul despre contractul pe care i l-a propus FC U Craiova! Antrenorul a spus că nu s-a înţeles cu Adrian Mititelu şi cu fiul acestuia, Adrian Mititelu jr, la trei clauze.

Am cerut o clauză de 300.000 de euro în cazul în care sunt demis. La care mi s-a răspuns de către băiatul lui Adrian Mititelu că ei nu au banii ăştia. Stai, mă, un pic, te gândeşti deja să mă dai afară?

Reclamă 4 / 0/3

Mi-au propus 150.000 de euro. Eu banii ăştia îi plătesc oricând dacă am ofertă din Turcia sau din Arabia Saudită. Din start mie mi s-a părut că ceva nu e în regulă. Au mai fost două clauze, una dintre ele jenantă, nici nu vreau să spun.

Nu vreau să mai găsesc lacăte pe uşă. Eu vreau să muncesc, chiar dacă o preluam în timpul campionatului, cu un portar under 21. Referitor la condiţiile salariale, au fost normale pentru staff-ul lui Şumudică. Dacă voi consideraţi că 4.000 de euro pentru un preparator fizic este normal, eu nu consider asta.

Eu am doi secunzi cu licenţă PRO şi am un preparator fizic care a studiat în Anglia şi Spania şi are două Academii. Eu am acceptat. Una dintre clauze era legată de locul în clasament. Puteam să fiu demis în funcţie de locul din clasament.

Nu mi s-a părut normal când îl iei pe un antrenor pe un an de zile, în martie să mă dai afară că nu sunt pe nu ştiu ce loc. Nu mă duceam să mă îmbogăţesc la Craiova, mă duceam să muncesc, dar pentru asta îmi trebuia şi mie linişte”, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și