Închide meniul

Marius Şumudică a dezvăluit totul despre contractul pe care i l-a propus FC U Craiova! Cele 3 clauze pe care le-a vrut schimbate

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 august 2023, 21:25

Marius Şumudică a dezvăluit totul despre contractul pe care i l-a propus FC U Craiova! Cele 3 clauze pe care le-a vrut schimbate

Marius Şumudică a dezvăluit totul despre contractul pe care i l-a propus FC U Craiova

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Marius Şumudică a dezvăluit totul despre contractul pe care i l-a propus FC U Craiova! Antrenorul a spus că nu s-a înţeles cu Adrian Mititelu şi cu fiul acestuia, Adrian Mititelu jr, la trei clauze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul a vorbit pe larg despre negocierile cu FC U Craiova. El a spus că a primit o variantă de contract, a cerut modificarea ei, dar a fost refuzat.

Marius Şumudică a dezvăluit totul despre contractul pe care i l-a propus FC U Craiova!

Am cerut o clauză de 300.000 de euro în cazul în care sunt demis. La care mi s-a răspuns de către băiatul lui Adrian Mititelu că ei nu au banii ăştia.

Stai, mă, un pic, te gândeşti deja să mă dai afară?

Mi-au propus 150.000 de euro. Eu banii ăştia îi plătesc oricând dacă am ofertă din Turcia sau din Arabia Saudită.

Reclamă

Din start mie mi s-a părut că ceva nu e în regulă.

Au mai fost două clauze, una dintre ele jenantă, nici nu vreau să spun.

„Nu vreau să mai găsesc lacăte pe uşă”

Nu vreau să mai găsesc lacăte pe uşă. Eu vreau să muncesc, chiar dacă o preluam în timpul campionatului, cu un portar under 21.

Reclamă 4 / 0/3

Referitor la condiţiile salariale, au fost normale pentru staff-ul lui Şumudică. Dacă voi consideraţi că 4.000 de euro pentru un preparator fizic este normal, eu nu consider asta.

Eu am doi secunzi cu licenţă PRO şi am un preparator fizic care a studiat în Anglia şi Spania şi are două Academii. Eu am acceptat.

Una dintre clauze era legată de locul în clasament. Puteam să fiu demis în funcţie de locul din clasament.

Nu mi s-a părut normal când îl iei pe un antrenor pe un an de zile, în martie să mă dai afară că nu sunt pe nu ştiu ce loc.

„Voiau să plătească în rate prima de instalare”

A treia clauză care m-a deranjat era prima de instalare, care voiau să o plătească în două rate, acum o parte şi altă parte la 1 ianuarie. Eu i-am spus să plătească suma respectivă în termen de 3 zile.

Dacă îmi iau o maşină nu pot să îi zic ăluia că îi dau doar o parte că nu mi-o dă.

Am luat contractul, i l-am dat avocatului care a făcut corecturile necesare şi ei nu au fost de acord.

Reclamă

Dacă tu vrei să te duci pe 2,3,4 mii şi fără clauză de reziliere, să fii zburat după câteva etape, e treaba ta.

„Nu am cerut nimic extravagant”

Cu tot respectul pentru Adrian Mititelu, pentru băiatul lui, Adiţă, nu m-am dus, nu am cerut nimic extravagant.

(n.r.: zice că prezinţi denaturat anumite lucruri) Nu se pune problema, nu vreau să fac circ la televizor. Eu am în telefon oferta şi contractul primit de la FC U Craiova 1948 şi am şi contractul modificat de avocatul meu. După care domnul Adiţă Mititelu îmi spune ‘Nu pot să accept aşa ceva’.

Nu mă duceam să mă îmbogăţesc la Craiova, mă duceam să muncesc, dar pentru asta îmi trebuia şi mie linişte”, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Adrian Mititelu Jr. a anunțat că negocierile cu Florin Prunea și Marius Șumudică au picat: „Nu vin la Craiova, nu ne-am înțeles”

Adrian Mititelu Jr. a anunțat că negocierile cu Florin Prunea și Marius Șumudică au picat. Fiul lui Adrian Mititelu a explicat că cele două părți nu s-au înțeles la clauzele contractuale.

Fiul patronului de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr., a anunțat că nici Florin Prunea nu va mai ajunge la FC U Craiova 1948. Acesta nu va mai deveni președintele formației din Bănie, așa cum anunțase inițial.

„Au picat discuţiile cu Şumudică şi cu Florin Prunea. Nu ne-am înţeles. Nici Şumudică, nici Prunea nu vin la Craiova. Ne vom orienta şi vom încerca să aducem un preşedinte şi un antrenor profesionişti cu care să facem treabă şi să urcăm cât mai sus în clasament şi să ne atingem obiectivele.

Nu vreau să intru în amănunte, nu ne-am înţeles la clauzele contractuale. Îmi pare rău că nu am bătut palma, dar ce pot să vă spun 100% este că nici Florin Prunea, nici Marius Şumudică nu vor veni la Craiova.

Discuţiile sunt sistate definitiv. Le mulţumesc mult pentru disponibilitate, dar din păcate se mai întâmplă. Vom aduce şi jucători, nu numai antrenor şi preşedinte”, a spus Adrian Mititelu Jr., pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și