Închide meniul

Adrian Mititelu renunță la clubul FC U Craiova 1948: „Îl dau gratis, nu e cacealma!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 octombrie 2022, 17:12

Adrian Mititelu renunță la clubul FC U Craiova 1948: „Îl dau gratis, nu e cacealma!

Adrian Mititelu a răbufnit după scandalul xenofob de la Sepsi - FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, într-o conferință de presă / FCU TV

Adrian Mititelu a anunțat, marți, într-o conferință de presă, că vrea să vândă clubul FC U Craiova 1948 și nu își dorește niciun ban la schimb. Singura condiție impusă de omul de afaceri este să găsească un investitor care să-i ofere garanții că echipa își va continua existența.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am vrut să fac multe lucruri, dar până acum nu am reușit. S-ar putea să existe unii mai pricepuți decât mine. Vreau să spun încă o dată, reafirm dorința de a ceda clubul cu 0 lei. Îl dau gratis, nu e cacealma. Îl cedez pentru zero lei și cred că mai sunt și ceva bani în cont.

Adrian Mititelu vrea să vândă clubul FC U Craiova 1948

Să se găsească un investitor și vă dau cuvântul de onoare că cedez acest club cu zero lei. Singura condiție este să aibă continuitate, nu să vină un trimis al lui Rotaru și să îl închidă a doua zi, să scape CSU de concurență. Am și eu o limită, nu pot fi înjurat la nesfârșit.

Am făcut tot ce a depins de mine. Voi face în continuare, nu abandonez clubul, e vorba de o pasiune de o viață. Sunt 20 de ani de când sunt implicat. În 2005, am devenit cel care a decis soarta clubului. Se pot spune multe despre felul în care am condus clubul. Vreau să spun că eu, de aici, având informații și din stânga și din dreapta, cunosc mai bine situația.

Fără supărare pentru suporteri, dar așa oameni plângăcioși și văicaroși nu am văzut. Nu s-a întâmplat nimic. Antrenorul nu a gestionat bine antrenamentele echipei. Croitoru este un antrenor bun, dar el nu poate decide soarta echipei. Eu iau deciziile în funcție de interesele clubului”, a spus Adrian Mititelu, într-o conferință de presă.

Reclamă

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948. Clubul lui Adrian Mititelu a făcut anuntul într-un comunicat oficial, la scurt timp după înfrângerea cu Chindia, 0-1.

Croitoru și Adrian Mititelu au reziliat contractul de comun acord. Până când oltenii își vor numi un nou antrenorul, FC U Craiova 1948 va fi pregătită de Paul Răducan și Florin Drăgan.

Marius Croitoru o lasă pe FC U Craiova 1948 pe locul 11 în Liga 1, departe de obiectivul stabilit de Adrian Mititelu, play-off-ul. Oltenii au adunat patru victorii, trei remize și șase înfrângeri în 13 meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Croitoru a fost adus la FC U Craiova 1948 la începutul acestei stagiuni, după o nouă plecare a lui Nicolo Napoli.

Adrian Mititelu, întrebat dacă îl readuce pe Nicolo Napoli, după plecarea lui Marius Croitoru

„Nu am niciun nume pe listă, pe cuvânt de onoare, nu pot să aduc pe oricine. M-am săturat de antrenori mediocri. (n.r. – nu v-ați gândit la Nicolo Napoli?) Nu m-am gândit la Nicolo Napoli, nu am nici măcar o idee, am primit multe propuneri. Ce să zic, a fost o zi pe care nu mi-am imaginat-o, că se va termina relația cu Marius Croitoru.

Cred că mă confundați, n-aveam cum să anticipez ceva la care nu m-am gândit. Nu eram sigur de victorie cu Chindia, știam că va fi un meci greu, dar aveam o gândire pozitivă. Am vorbit cu Marius, prima oară am mers în vestiar și ulterior ne-am întâlnit la birou. A venit croit să plece, a zis că simte că nu poate să facă nimic. Nici nu m-am gândit că ajungem vreodată în așa situație. Nu vă ascund că erau anumite nemulțumiri din partea unor jucători, în general legat de tot ce întâmplă la echipă, am auzit niște ofuri ale unora dintre ei, am încercat să-i unesc, nu să-l dezbin.

Pe fondul ăsta de reproșuri… Jucătorii au pierdut o primă importantă la meciul cu Chindia, plus premisa de calificare în play-off. Au fost anumite nemulțumiri. Până în iarnă nu se punea discuția să iau o astfel de măsură. Pe de altă parte, pe mine m-a convins hotărârea lui, că simte că nu poate să mai facă nimic, nu vrea să mai adâncim situația. La Craiova e altceva decât la Botoșani, a fost și presiunea fanilor”, a spus Adrian Mititelu, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Adrian Mititelu vrea să vândă clubul FC U Craiova 1948
  • Singura condițite impusă de Mititelu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și