Închide meniul

Adrian Mititelu, replică dură pentru Gigi Becali: „Câte prostii spune…”! Ce i-a transmis patronului FCSB

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 iunie 2023, 14:40

Adrian Mititelu, replică dură pentru Gigi Becali: Câte prostii spune…”! Ce i-a transmis patronului FCSB

Adrian Mititelu, replică dură pentru Gigi Becali

Adrian Mititelu şi Gigi Becali / colaj AS.ro / Hepta

Adrian Mititelu i-a dat o replică dură lui Gigi Becali. Patronul FCSB a oferit o declaraţie despre Andre Duarte, iar acum a venit răspunsul lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FC U Craiova 1948 i-a reamintit lui Gigi Becali de transferurile fraţilor Mihai şi Florin Costea.

Adrian Mititelu, replică dură pentru Gigi Becali: „Câte prostii spune…”!

Cu excepția cazului Duarte, deși eu sunt convins că nu va putea fi liber mai devreme de 2024, în proporție de 95% rămân toți. Vreau să fac echipa purternică și să termin între primii 3-4 la anul.

Câte prostii spune Becali.. nu mă interesează. Să îl ia, așa i-a luat și pe frații Costea și a uitat să îi mai plătească”, a declarat Adrian Mititelu pentru digisport.ro.

În 2011, Gigi Becali îi transfera pe fraţii Mihai şi Florin Costea. Dacă pe Mihai Costea a plătit 1,4 milioane de euro, pentru Florin Costea Gigi Becali nu a plătit atunci nicio sumă de bani. Florin Costea era evaluat la momentul trecerii la echipa lui Gigi Becali la 3,5 milioane de euro.

Reclamă

Ce declarase Gigi Becali despre Andre Duarte

Gigi Becali îi transmisese anterior lui Adrian Mititelu că îl va lua pe Andre Duarte dacă acesta va rămâne liber de contract.

Vreau să vorbesc și despre Mititelu, am văzut că a făcut declarații. Când l-am luat pe Compagno, am dat bani. L-am furat? Dacă îl iau pe Duarte, îl fur? Cum îl iau, cu macaraua? Am văzut că s-a luat Mititelu de impresar. Duarte are un contract. Dacă nu are contract, îl ia Becali, e simplu. Mititelu nu e stăpânul lui. Așa să-i spuneți lui Mititelu! N-am ajuns să ne fie frică de Mititelu, ar fi ultimul circ”, a declarat Gigi Becali.

Adrian Mititelu consideră că Andre Duarte e cel mai bun fundaş din România

Reclamă 4 / 0/3

Duarte e cel mai bun fundaș din România. Locul doi e departe de el, poate sunt subiectiv”, declara Adrian Mititelu.

Gigi Becali a anunţat o nouă plecare de la FCSB! Al şaptelea jucător care părăseşte echipa: „Eu aşa fac… dacă nu e bun, pleacă”

Gigi Becali a anunţat o nouă plecare de la FCSB. După Joonas Tamm, Iulian Cristea, Boban Nikolov, Deian Sorescu, Sorin Șerban şi Răzvan Oaidă, un alt jucător părăseşte echipa patronată de Gigi Becali.

Gigi Becali a anunţat că renunţă şi la Billel Omrani (30 de ani), fostul atacant al lui CFR Cluj.

Ați văzut, am dat vreo 7 afară. Vii la FCSB și ai contract un an, nu pe 3, 4. Un an, plus încă 3 ani, 4 ani. Nu-mi place de tine, pleci. Omrani a stat un an, după a plecat acasă. Eu așa fac, dacă îmi place unul, îl iau și gata.

Dacă nu e bun, asta e, pleacă. S-a mai întâmplat, așa a fost și cu Mamut, l-am luat de la Craiova, nu a mers, a plecat. Omrani mi-a plăcut, dar îl dau. Mă mai înșel. Îl mai întreb pe MM, el se uită la meciuri”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali anunţă şi veniri la FCSB: „Nu aducem 7 că nu are rost”

Chiar dacă FCSB rămâne fără 7 jucători după curăţenia de primăvară-vară a lui Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor nu va transfera alţi 7 fotbalişti.

Nu, nu aducem șapte (n.r. jucători) că nu are rost. De ce să aducem șapte? O să aducem doi fundași centrali, poate doi mijlocași și încă un atacant, deci cinci fotbaliști o să aducem. Atât… ce văd eu ca să întărim echipa.

Reclamă

Cinci jucători vor veni sigur. Că e posibil să vină șase, șapte… Dar cinci jucători sigur vor veni. De ce? Pentru că trebuie să luăm banii ăia 7-8 milioane care sunt în Conference League. Nu mai iau jucători tineri, am luat, uite, am luat. Acum trebuie să iau jucători cu experiență că ați văzut ce se întâmplă. Dacă nu ai experiență, mănânci bătaie 3-2 de la 2-0.

(n.r. sunt din România?) Nu, tată, mai mult de afară sunt. Păi, nu ai ce să iei din România. Spune-mi tu unul că îl iau, dar spune-mi pe cine. (n.r. Poate de la Hagi) Hagi e prea scump, nu ne permitem așa mulți bani. Când știi că unul face mai bine decât tine, mai bine nu faci cu el afaceri. Că dacă tot timpul el iese în câștig, păi înseamnă că tu nu știi bine ca el. Și eu dacă am văzut că el iese tot timpul în câștig, păi mai bine îmi văd eu de treaba mea”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
  • Adrian Mititelu se contrează cu Gigi Becali
  • Mititelu i-a reamintit lui Becali de transferurile fraţilor Costea

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și